Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi, jestem w szoku z tą wagą...Ty się dziewczyno szykuj na CC, no bo 5 kg to chyba lekka przesada rodzić SN?
Ja bym nie była tak odważna
Kiwona, ale wydatki...i to teraz kiedy wyprawka tyle kosztuje...współczuję.Daffi lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Wiewiora ile Ty masz lat ze sie tak niegrzecznie zapytam
pieknosci forumowe
To w sumie świeże zdjęcia są, sprzed samej ciąży. Ale teraz +17 kg...
A wielkie gały Karolka to dobry makijaż okaKrecha, wytuszowane rzęsy i od razu oko wyłupiaste jak u lemura
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:no to masz odwrotną sytuację jak u mnie... cholera.. u mnie 31+6 Młody ważył 1591 g, brzuszek coś koło 5 centyla a ja się tym stresuję... Daffi to chyba jest tak, że jak jest brzuszek większy to od razu nie kwalifikują do cesarki? no i dadzą Ci wytrzymać do 40tc z cukrzycą? moja ginka mówiła, że kładziemy się w szpitalu w 38tc... tylko muszę dopytać czy będziemy czekać w szpitalu na poród czy będą od razy wywoływać...
-
Fasolka77 wrote:no i jak skomentował cukrzycę?
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Daffi, jestem w szoku z tą wagą...Ty się dziewczyno szykuj na CC, no bo 5 kg to chyba lekka przesada rodzić SN?
Ja bym nie była tak odważna
Kiwona, ale wydatki...i to teraz kiedy wyprawka tyle kosztuje...współczuję.
I tak się nastawiam.
Nie bede stawiac oporów z nacieciem bo nie ma to sensu. Lepiej sie naciac niz peknac jak rozgwiazda.Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiwona współczuje wydatków na koteczki
ale jakby moja Zuzia zachorowała to tez wszystkie pieniądze bym wydała na nią.
Wiewióreczka no następna piękna i młoda! Wy coś ten wiek zawyżacie sobie dziewczyny jeszcze żadna nie wyglada tu na tyle lat ile twierdzi że maWiewióreczka lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
No Daffi 5 kg to już kawał chłopa
ale to taka przewidywana zobaczysz jeszcze jak faktycznie urośnie, może nie będzie taki duży
My już w domku. Musiałam się położyć od razu bo od 4 jestem na nogach, ponad 6 godzin w samochodzie to już za ciężko dla mnie. Dupa mnie boli brzuch mnie boli... ale dzień dziecka sobie zrobiłam i wpierdzielilam mcflurry na autostradzie a co!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 18:17
martusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Wiewióra ale Ty piękna dziewczyna jesteś i wybitnie dobrze Ci idzie oszukiwanie czasu
Z tymi chrzcinami to ja tak dość sceptycznie do tego podchodzę bo ogólnie mało kościelni jesteśmy oboje. Myślałam o obiedzie dla najbliższej rodziny w jakimś przyjemnym miejscu, ale bez elementy chrztu jako takiego. Trochę się obawiam co na to rodzice moi i A...jak nie jedni, to drudzy będą gotowi dziecko porwać i zanieść do kościoła potajemnie, byleby tylko był ochrzczony, więc ostatecznie pewnie dla świętego spokoju ulegniemy. Nie wiem, póki co jeszcze o tym nie myślę, a potem będziemy grać na zwłokęmartusiawp, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Daffi - 5kg? Przy takiej makrosomii to masz 100% cesarkę. Ryzyko powikłań przy SN byłoby ogromne.
Klocuszek fest
Sprobowac zawsze wartomartusiawp, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Dziewczyny jaka jest różnica między dzieckiem dużym jak np. u mamy36, a dzieckiem dużym kobiety z cukrzycą - makrosomia.
Czy ta cała makrosomia wiąże się z jakimiś chorobami, czy to poprostu duży zdrowy dzieciak. Bo ja już cała głupia jestem.Fasolka77 lubi tę wiadomość