Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny uważajcie, szczególnie te co mają małolatow panuje jakieś straszny wirus jelitowy, wiecie o co chodzi.
Ja mam katar właściwie non stop.. Muszę w nocy czasem się wysmarkac i rano bo nos zatkany. Nie jest jakiś duży ten katar ale męczący.
Mnie już kręgosłup dziś rozrywa i na dole. Jakby już stamtąd wychodził. Już nic nie robię i nie chodzę nigdzie.
Faworki usmazone!
Mozna tyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, no cud sie stal
Jutro ma ta Pani od usg rozmawiac z ordynator, by mnie wypuscili, ale jak bede miec ketony w moczu albo jakies badania krwi zleca to beda chcieli mnie trzymac. Masakra. Ja to wszystko moge w domu kontrolowac. Ale tu sa jacys psychomaniacy. Ta lekarka nie mogla uwierzyc ze maly tak podrosl, po dwa razy mnie mierzyla i glowa krecila. Wszyscy jej sie boja bo u niej zawsze wychodza mniejsze wymiary niz u innych. Po prostu niepotrzebnie mierzyli malego w tygodniu przyjecia 2 razy, a z lekarzem z zewnatrz 3, jemu wyszedl 10 centyl a im raz 6 ty we wtorek a w czwartek 2gi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 15:49
AniaKJ lubi tę wiadomość
-
Ja tez tu cos zalapalam i dziewczyny pytaja co mi jest bo wygladam na chora, mam zalzawione oczy, ucho mnie pobolewa i buzia otwarta bo nie moge oddychac. Co za pech. Ale dziekuje Bogu za to ze maly jest w normie, modlilam sie o 1700 g, a przynajmniej nie mniej niz 1600g, stresowalam, nie moglam spac po nocach i malo w depresje nie wpadlam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 15:55
-
Misiabella trzymam kciuki byś jednak wyszła do domu
Mały faktycznie podrósł fajnie
ja juz w drodze do profesorkaprzed wyjściem znowu jadłam fasolkę po bretońsku i smażoną kiełbasę ale dziś nie zdążyłam już zmierzyć cukru bo dzwonił alarm jak ja się kąpałam przed wyjściem to kazałam córce wyłączyć a później już zapomniałam ...
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Jeszcze nie wiem, ale wg internetu to patrzac na 32 to bedzie 50siaty. Oni moga to rozpatrywac jako 33, to bedzie chyba ponad 10ty pewnie. Wg znalezionego przeze mnie usg z 10 tc to jestem dzis w ogole w 32 tc i 0 dni.
-
Lolka30 wrote:No właśnie o tą metodę z kieszonka mi chodziło
. To u Ciebie też za wiele tych wód nie ma. A co do włosów to chyba kwestia światła bo ich nie przyciemnialam.
Stresant ślicznie wygladasz, udało mu się tym razem załapać na zdjęcie.
Karmelka ja nie jestem przeziębiona i nigdy się nie pocilam mocno, a teraz mam wrażenie że z dnia na dzień coraz gorzej! Jestem mokra dzień i noc.
Stresant moje 7 jest super wynikiem, tydzien temu AFI mialam ok 14 wiec w srodku normy
Mamy opóźnienie u guru...czekam...ledwo dojechalam...tak mnie pecherz cisnal...Fasolka77
-
nick nieaktualnyAfi się mierzy albo jedną kieszonke wybiera się wtedy największą z czterech jeśli ona ma minimum 5 to znaczy że wody są w normie. Albo mierzy się wszystkie cztery kieszonki i sumuje. Tak jak Lolka pisała doświadczony ginekolog ocenia okiem. I ja mam tak przez ta moja od pomiarów. Jak jestem u rezydentów na IP :p zawsze mierzą wszystkie 4 kieszonki. Na Kopernika stażystka też mierzy wszystkie. A dr Nocuń na III trymestru mierzyła najwieksza.
-
nick nieaktualny
-
Pierwszy raz postanowiłam zrobić pączki. Nie sądziłam że będą aż tak lepsze niż kupne.
Podsyłam zdjęcie i przepis który na nie znalazłam.
Pół godziny roboty, naprawdę warto zrobić!
https://miksturownik.blogspot.com/2014/02/szybkie-paczusie.html?fbclid=IwAR0WzzfXutzA-bGZNMjjUiazukf1qHLqR99hvsxWeDEtUCYhhFPzrnvRF6Q
W przepisie tego nie ma, ale ja nadziałam je powidłem śliwkowymWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 16:36
DorotaAnna, estrella, Mama36, Wiewióreczka, stresant, Lolka30, mysla.nieskalana, martusiawp, Anete lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN