Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolka30 wrote:Niestety nie wiem na czym ta seks kamera polega dokładnie
. I też uważam że prawa rodzicielskie powinny zostać ograniczone. Nie wiem czy tam nie było odwołania od tego orzeczenia, nie pamiętam.
Karolinka ja też do pewnego czasu miałam tylko w opisie że poziom w normie. Doświadczony lekarz podobno na oko to ocenia, a mierzy poziom dopiero jak widzi na oko że może być coś nie tak. Tam się wtedy mierzy na usg chyba największą przestrzeń z płynem owodoniowym. Norma to 5-20. Ja mam 8, dla tego do obserwacji ale jeszcze bez tragedii.
można jeszcze mierzyć wielkość największej kieszonkimoja największa miała wczoraj 7
pisze o tym mamaginekolog
Fasolka77
-
stresant wrote:dzis mam 33 tydzien wiec mysle ze waga jest ok ......o ile dobrze pomierzyl w ekspresowym tempie.....w klinice zawsze mi dziecko wychodzi mniejsze niz u moje lekarza ale tam mierza 40 minut....
moze zaczac wolniej przyrastac bo lewy przeplyw jest zly i krew bez lekow bedzie gorzej "krazyc".....
obraczki to ja od grudnia nie wloze nawet na najmnieszy palecto Ty trochę później odstawiasz acard, pewnie że względu na przepływy. To dobrze, dziecku dłużej będzie łatwo
stresant lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:po wizycie...jak zwykle trwala 3 minuty....malego nawet nie widzialam na usg....
szyjka badana na fotelu podobno trzyma (bolalo jak cholera)
z badania usg podobno wszystko ok. waga 2180g
najbardziej go cisnienie interesowalo i opuchlizny.... (cisnienie ok wiec opuchliznami sie nie przejal) mowil ze lewa noga dlatego bardziej opuchnieta, bo zalezy jak macica uciska )
kontrola za 3 tygodnie wtedy tez pierwsze ktg i odstawienie acardu....
pytalam o wczesniejsza cesarke, mowil ze wszystko zalezy od przyrostu po odstawieniu acardu ...ale dla niego moj porod to daleka przyszlosc
dobrze ze za tydzien do kliniki jade tam fajnie mierza i zdjecia robia i wszystko tlumacza po lopacie......
Uwaga dziewczyny za 3 tygodnie przytylam 4 KILO.....ja pierdziele to chyba ta woda w nogach tyle wazy......
na pocieszenie droga powrotna kupilam 10 paczkow bo dawali 1 gratiskto to zje nie wiem, chyba szarancze jak przyjda ze szkoly
jak to wizyta 3 minuty??? no bez przesady! dobrze, że Cię lekarz troszkę uspokoił ale mierz to ciśnienie bo cholera wie jakie atrakcje nas jeszcze mogą czekać
a pączki? dasz radę!Fasolka77
-
Tunia wkladam strone olx bo tam kupilam wozek uzywany...pierwsze zdjecie obrazuje wlasnie te dwa podwozia parasolke i to normalne z duzymi kolami....mozna do obydwu wpinac gondole spacerowke i fotelik samochodowy
https://www.olx.pl/oferta/wozek-2-w-1-navington-caravel-super-zestaw-gratisy-CID88-IDr92Cr.html#b69d73a2f5martusiawp, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Misia ....dzidzius na 32 tc ma normalna wage...ja nie wiem co oni wymyslalaja....1980g podobnie jak DOrota a ona chyba ma ciut starsza ciaze........stresuja niepotrzebinie czlowieka....
Stresant mój wczoraj 32+6 miał ok 1,9kgstresant, Misiabella lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny16 stopni, dobre powietrze a ja siedzę w domu
zlana potem jak mysz. Nie wiem już czy się pocę z choroby czy z ciąży...
Jak dobrze,że mąż skitrał mi ww na czarną godzinę i znalazłam!! Bo mam deprechę od tego samotnego siedzenia w domu. A na pewno spać nie pójdę bo kolejnej bezsennej nocy nie zniosę... -
Misia to ja nie wiem co oni od Ciebie chcą! Zobacz u mnie dzisiaj też 1980 g a mam 34+0 dokładnie
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
No ja właśnie też bym wolała te ktg prywatnie bo i mi lokalizacja tej przychodni niepasujące, i tej położnej nie lubię za bardzo, i nie wiem na jakiej to zasadzie... ale co zeobic jak się umówiłam? A numeru do niej nie mam👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:16 stopni, dobre powietrze a ja siedzę w domu
Jak dobrze,że mąż skitrał mi ww na czarną godzinę i znalazłam!! Bo mam deprechę od tego samotnego siedzenia w domu. A na pewno spać nie pójdę bo kolejnej bezsennej nocy nie zniosę...
Karmelka ja od pazdziernika siedze w domowym areszcie i mam wyjscia tylko w okreslone godziny...pierdolca mozna dostac......
ja sie tez poce dzis o 2 w nocy koszule mozna bylo wykrecac musialam przebrac na nowa.....zakatarzona ( tzn. zapchane zatoki) mam ciagle i licze ze do porodu mi juz chyba nie popuszcza -
Karmelllka90 wrote:16 stopni, dobre powietrze a ja siedzę w domu
Jak dobrze,że mąż skitrał mi ww na czarną godzinę i znalazłam!! Bo mam deprechę od tego samotnego siedzenia w domu. A na pewno spać nie pójdę bo kolejnej bezsennej nocy nie zniosę...
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Na marcówkach dziś urodziły się bliźniaki siłami natury. Dziewczyna napisała na stronie 870. Podziwiam, ja bym prosiła o CC w przypadku bliźniaków, tym bardziej że jedno z nich wyszło nogami najpierw.
B_002 lubi tę wiadomość
-
Ja już dziś kolejny raz z domu musiałam wyjść, ale już wracam na szczęście. Dobrze że mam jeden z tych lepszych dni, bo wczoraj to bym nie miała energii.
Byłam na kontroli u dentysty, wszystko super, nic nie trzeba robić, także wizytę mam z głowy i jestem spokojniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 14:49
martusiawp lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:można jeszcze mierzyć wielkość największej kieszonki
moja największa miała wczoraj 7
pisze o tym mamaginekolog
. To u Ciebie też za wiele tych wód nie ma. A co do włosów to chyba kwestia światła bo ich nie przyciemnialam.
Stresant ślicznie wygladasz, udało mu się tym razem załapać na zdjęcie.
Karmelka ja nie jestem przeziębiona i nigdy się nie pocilam mocno, a teraz mam wrażenie że z dnia na dzień coraz gorzej! Jestem mokra dzień i noc.
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień