Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
estrella wrote:Ojj to u Ciebie zapowiada się jeszcze gorzej bo my tylko jeden pokój ogarnialismy. W takim razie trzymam kciuki żeby wszysyko udało Wam się ogarnąć bez problemu w o odpowiednim czasie
żebys nie musiała się stresować na końcówce że z czymś nie zdążysz
P.s. Od razu mi lepiej kiedy ktoś inny ma gorzej :p typowa polska Grażyna ze mnie wyszłaestrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Marcelina mi tak bardzo nisko na linii włosów łepetyną przewraca, nie cierpię tego uczucia ...
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Ta Pierzchalska jest od Nas z Wrocka, a Oni dawno już są razem spowrotemStarania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karollinax26 wrote:Marcelina mi tak bardzo nisko na linii włosów łepetyną przewraca, nie cierpię tego uczucia ...
B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Ja też nie lubię jak Filip lepetyna kreci tak nisko. Jestem już w domu po wizycie. Szyjka zamknięta na 4 spusty, lekko skrócona, teraz ma 31mm. Niestety poziom wód plodowych bez zmian dalej 8. Mam dalej pić minimum 2,5l wody i będziemy obserwować, na razie nie ma co panikowac. Wg dr to nie był czop albo jakiś bardzo mały fragment. Pomiarów młodego dziś nie robił, będą na kolejnej wizycie za 2 tyg. A ja pije kawę, zjadłam już jednego paczka i patrzę na drugiego
.
Łapcie update brzucha, tylko nie cytujcie bo zdjęcie z gębą więc później usunę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 07:42
Kasiulka90, malutka_mycha, DorotaAnna, Karollinax26, B_002, estrella, Natalia-tosia, martusiawp, stresant, Tunia76, Kiwona, mysla.nieskalana, MamaAga85, Reniiata, Anete, Fasolka77, valetta94, Lili90, Mama36, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karmelllka90 wrote:Wydaje mi się że wyczuwam główkę małej po lewej stronie dość wysoko i że jest ułożona poprzecznie. Jak od 16 tc była główka w dół a teraz się przekręciła to ja chyba padnę
Także można się pomylić
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyLolka30 wrote:A pochodzi z wioski z której jest mój mąż. Też widziałam że są już znów razem i zarabiają na seks kamerze z jej udziałem, a sąd rodzinny nie ograniczył żadnemu z nich ostatecznie władzy rodzicielskiej chyba tylko jakiś nadzór mają.
-
nick nieaktualnyLolka30 jak na te tygodnie szyjka super. Ja się coraz bardziej zaczynam stresować jutrzejszą wizyta sama nie wiem czemu
Ps. Lolka super wyglądasz i jakoś tych 17 kg nie widzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 13:32
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Na czym zarabiają?? Nie zabrali im dziecka?? To jest jakaś kpina!
. I też uważam że prawa rodzicielskie powinny zostać ograniczone. Nie wiem czy tam nie było odwołania od tego orzeczenia, nie pamiętam.
Karolinka ja też do pewnego czasu miałam tylko w opisie że poziom w normie. Doświadczony lekarz podobno na oko to ocenia, a mierzy poziom dopiero jak widzi na oko że może być coś nie tak. Tam się wtedy mierzy na usg chyba największą przestrzeń z płynem owodoniowym. Norma to 5-20. Ja mam 8, dla tego do obserwacji ale jeszcze bez tragedii.
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Na marcówkach dziś urodziły się bliźniaki siłami natury. Dziewczyna napisała na stronie 870. Podziwiam, ja bym prosiła o CC w przypadku bliźniaków, tym bardziej że jedno z nich wyszło nogami najpierw.
Kasiulka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Na marcówkach dziś urodziły się bliźniaki siłami natury. Dziewczyna napisała na stronie 870. Podziwiam, ja bym prosiła o CC w przypadku bliźniaków, tym bardziej że jedno z nich wyszło nogami najpierw.
Ja dziewczyny codziennie już mam sny o porodzie boje się czy wszystko będzie dobrze przy porodzie i już mam mętlik czy nie lepiej u mnie byłaby cesarka przy tej okresowej tachykardii -
Lolka wyglądasz super!
B_002 wrote:Na marcówkach dziś urodziły się bliźniaki siłami natury. Dziewczyna napisała na stronie 870. Podziwiam, ja bym prosiła o CC w przypadku bliźniaków, tym bardziej że jedno z nich wyszło nogami najpierw.
-
nick nieaktualny