Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co.. Zmylam makijaż z oczu i czuje ze mnie cos kluje.. Mysle no cos mi wpadlo.. Zagladam uwaznie a tam co? Na gornej powiece zrobil mi sie taki babelek i mi rysuje po galce... Daje mi to duzy dyskomfort i nie moge zasnac. Co moge zrobić?
-
nick nieaktualny
-
No właśnie straaaasznie spanikowałam, że już się dziś do Was nie odezwę, a przecież któreś mógł wypaść czop! I w ogóle co ja w nocy będę robić... I jak mogłam nie zgłosić się do grupy na FB...co prawda fejsa nie używam, ale dzisiejsze straszne posunięcie administratorów skłoniło mnie do zapisania się do tej grupy
Paula, ślę Ci zaproszenie
Karmelka, super wieści, ale z tymi chorymi to masakra....dziewczyny dobrze radzą, jedź z samiutkiego rana.malutka_mycha, Paula 90, Fasolka77, Lolka30, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka na tą chwilę to chyba nigdzie nie pojadę. Już było super. Dostałam takie ataku kaszlu że masakra. Na prawym migdałku jakby mi coś siadło podczas oddychania mi " to" powietrze podrażnia i muszę kaszleć taki atak mam. Syropu już brać nie mogę
. Zrobiłam inhalacje i boje się głowę na poduszce położyć.
Zaraz znowu zacznę wyć... A do łazienki znowu ledwo wstałam. To moje spojenie to się rozlezie na bank -
Karmelllka90 wrote:Wiewióreczka na tą chwilę to chyba nigdzie nie pojadę. Już było super. Dostałam takie ataku kaszlu że masakra. Na prawym migdałku jakby mi coś siadło podczas oddychania mi " to" powietrze podrażnia i muszę kaszleć taki atak mam. Syropu już brać nie mogę
. Zrobiłam inhalacje i boje się głowę na poduszce położyć.
Zaraz znowu zacznę wyć... A do łazienki znowu ledwo wstałam. To moje spojenie to się rozlezie na bankTo chyba faktycznie nie jedź nigdzie, żeby później nie wróciło to przeziębienie ze zdwojoną siłą...psikaj Tantum i Fiordą, może coś pomoże.
Napisałaś o luteinie, że max do 36 tc. Ja dziś mam ostatnią tabletkę i właśnie myślę czy kupować kolejne opakowanie.
Daffi, chyba to jęczmień, stara metoda to pocieranie złotem (umytym wcześniej). -
Wiewióreczka, mnie lekarka powiedziała, że mam brać luteinę do 35 tygodnia.
Słyszałam, że zdarzały się przypadki, że branie luteiny przedłużyło ciążę i dziewczyny się męczyły jeszcze długo po terminie poroduTakże ja nie zamierzam brać dłużej xD
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka do 36 żeby już nie wyciszała luteina macicy, i szyjce dała się też skracać swobodnie. Ja dzisiaj wzięłam ostatnia tabletkę. I teraz mam zagwozdke bo mam wypisana luteinę dwie recepty obie na 100% absolutnie nie potrzebuje znowu tyłu tabletek za 60 zł
i się zastanawiam czy nie sprzedaliby mi jednego listka nie raz tak sprzedają niektóre leki. I mam 5 sztuk tabletek 50 mg więc od jutra byl brała rano 50 mg na noc 100 po 5 dniach już tylko 100 na noc do wizyty u prowadzącej i dałabym sobie spokój. Jak już będę w skończonym 36 tc tak jak mówił mi dzisiaj lekarz na Koperniku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 00:30
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, miałam mega powalony sen.
Śniło mi się że byłam świadkiem napaści seksualnej na Kim Kardashian na plazy. Pomogłam jej wstać i rozmawiałyśmy po polsku. Zaprowadziłam do takiego pomieszczenia gdzie było lobby, restauracja i jakieś sklepy. To wszystko było w wielkim muzeum, które miało też wystawy na zewnątrz a plaża była częścią rekreacyjna dla gości.
Ona do mnie mówiła że jest w ciąży i teraz boi się że przez ten gwałt będzie miała dwójkę dzieci w brzuchu. Zadzwoniłam na pogotowie, nazwy ulic były niemieckie, mieli zaraz przyjechać. A ja w tym czasie poszłam do jednego ze sklepów pasażu żeby u mojego kolegi z pracy w sklepie w którym były tylko pióra i atramenty kupić atrament do mojego ulubionego pióra w kolorze grejpfrutowym
Zaraz ogarnę dodanie do grupy FB. Grupa jest dziewczyny tajna. Czyli nikt nie może tej grupy wyszukać jeśli nie zostanie do niej zaproszony. Wszystkie Wasze posty są całkowicie niemożliwe do odczytania dla osób spoza grupy (Waszych znajomych na przykład).malutka_mycha, Fasolka77, Lolka30, martusiawp, Kasiulka90, mysla.nieskalana, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMistella bo ten duphastonu to od II trymestru uważam że nic już nie robi. W momencie wytworzenia się w pełni łożyska u mnie tylko powodował syfki na twarzy. Bo na pewno wierzę w jego działanie wcześniej. Ale na twardnienia brzuszka to moim zdaniem od nie działa.
-
nick nieaktualnyEj laski mój mąż jest na grupie
haha ale tak serio on nie wchodzi w FB ja myślałam że usunęłam się po tym jak zobaczyłam Polcie ale ostatnio jak India dodała zdjęcie z domku mąż z pracy wysyła mi zdjęcie i pisze o jej patrz jaka słodka a a taka maleńka
no kocham go
-
Karmelllka90 wrote:Tego GBSa jak się ma dodatniego to się go ma podobno już na amen.
Ja na początku ciąży miałam wymaz z pochwy był ujemy, ale wiecie co na tyle lekarzy co tam pchało palce ... Tyle luteiny... To ciul wie ... I jeszcze ten tyłek
też nam tak mówiła ginekolog na SR, jak w 34 tc wyjdzie ujemny to już będzie ujemnyFasolka77
-
Daffi wrote:Wiecie co.. Zmylam makijaż z oczu i czuje ze mnie cos kluje.. Mysle no cos mi wpadlo.. Zagladam uwaznie a tam co? Na gornej powiece zrobil mi sie taki babelek i mi rysuje po galce... Daje mi to duzy dyskomfort i nie moge zasnac. Co moge zrobić?
Daffi może jakieś kropelki z apteki? maść ze świetlikiem?Fasolka77