Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Ja kupiłam w Gemini.
Takie mam za 3,45zł:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65f125b329f1.jpg
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Paula też tak mam z dolegliwościami i siedzeniem. U mnie akurat lepiej działa ruch i działanie. Czuję się później zmęczona i w niektórych miejscach obolala ale to jest taki znany bol, że zmęczenia. A te bóle związane z ciąża doprowadzają mnie do szału bo nie mam na nie wpływu
A nie cierpię nie mieć na coś wpływu
Karmelove mam nadzieję że śliczne Wam te zdjęcia wyjdąja może kiedyś mojego na coś takiego namowie, albo dogadam się z mama żeby kupiła nam w prezencie i nie będzie miał wyjścia
Szkoda tylko że babeczka się nie sprawdziła, jak w każdym zawodzie, niektórzy nadają się bardziej inni mniej.
Ja też od dzisiaj mam zakaz słodyczy, mam nadzieję że wytrzymam
Paula 90, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też dzisiaj bardziej produktywna jestem hahahah 🤭
Wstałam od razu się umyłam ubrałam cukier śniadanie.... Zdjęłam pranie zrobiłam porządek w garderobie. Wyniosłam pościel do wietrzenia na balkon. Wietrze sypialnie i pokój malej. Zjadłam drugie śniadanie, i brzuch mi stwardniał bo mała szaleje i te kłucia w szyjce kazały się położyć. I odpalę netflixa... Super że obiad mam z wczoraj 🤪
No leżenie to lek jednak, brzuch miękki i kłucia przeszly w pochwie.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam dzisiaj taki pozytywny dzień, że mordka mi się cieszy non stop.
Wysyłam Wam tej pozytywnej energii, bo mam tyle, że starczy dla wszystkich i jeszcze mi zostanie.
Patrze na zdjęcia synka i nie mogę się doczekaćmysla.nieskalana, Tunia76, Lolka30, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Dziewczyny, mam dzisiaj taki pozytywny dzień, że mordka mi się cieszy non stop.
Wysyłam Wam tej pozytywnej energii, bo mam tyle, że starczy dla wszystkich i jeszcze mi zostanie.
Patrze na zdjęcia synka i nie mogę się doczekać
Ja też się cieszę ciepłą i ładną pogodą. Słońce zagląda do mieszkania to od razy mam lepszy humor.Paula 90, mysla.nieskalana, Tunia76 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyMycha - ja też nienawidzę nie mieć na coś wpływu. Dlatego poród to dla mnie duże wyzwanie, bo wiem, że stracę kontrolę. Fizycznie - wiadomo, że będzie trudno. Ale u mnie też psychiczny aspekt braku kontroli sytuacji
Nie lubię niespodzianek raczej.
malutka_mycha, B_002, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Także tak, + 9 kg od najniżej wagi w ciąży!
A teraz lecę robić obiad, kurczaka pieczonego z warzywami i pieczonymi ziemniakamiPaula 90, Karmelllka90, mysla.nieskalana, B_002, DorotaAnna, Tunia76, Martusiazabka, Natalia-tosia, Wiewióreczka, Daffi, Anete, MamaAga85, Lolka30, Fasolka77, Kiwona, Syska2202, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszły wyniki GBS - oba ujemne 👍 chociaż tyle że w razie porodu nie będzie sie stresowała że antybiotyk za późno podadzą bo zanim dojadę zanim mnie przyjmują podadzą to np urodzę. Bo jak widzę laski z marca szybkie fajne porody mają
mysla.nieskalana, Karollinax26, Paula 90, DorotaAnna, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Ja też dostałam wynik gbs- ujemny, także spoko.
A wiecie mój siedzi dupą na dole główkę ma pod żebrami a ja czkawkę właśnie bardziej na dole odczuwam. Może to nie czkawka?
Ale ostatnio słyszałam z brzucha te pstryknie o którym kiedyś pisałyściestrasznie to zabawne
Paula 90, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karolina pięknie wyglądasz
taka szczuplutka i taka piłeczka dosłownie
Karollinax26 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyEj Karolka jak ty przytylas 9 kg, to może te moje 12 kg faktycznie jest w brzuchu i piersiach. Bo skoro mieszczę się we wszystkie ubrania z przed ciąży, mąż mówi że nie przytyłam ... Jedynie jak woda podejdzie to jestem nabrzmiała na stopach i dłoniach... A piersi z C do F podskoczyły
-
nick nieaktualnyDorotka dziecko czka całym ciałem nie tylko główka. A ty ja będziesz odczuwała w tym miejscu w którym ma najmocniej przyparta część ciała do ściany macicy. Moja jak jest przytulona główka w pupy czuję na pupie jak ma głowę przy szyjce czuję na czyjce. Ale jak plecki oparła o ścianę macicy to czułam właśnie jak całe plecki skaczą z brzuchem właśnie po prawej stronie a nie czułam na szyjce
-
nick nieaktualny
-
Paula aż miło czytać taki dobry humor:) ja tez mam tak ze jak siedzę w domu to mam milion dolegliwosci.
Właśnie jestem u okulisty i będą mi sprawdzać siatkówkę czy nie mam przeciwwskazań do SN bo już mam wadę ponad -6:;(( paula jaka ty masz wadę? Sprawdzali Ci tez z tymi kroplami rozszerzającymi źrenice? Pamietam ze u Ciebie nie było problemu i na to tez liczę...