Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga2606 wrote:Paula aż miło czytać taki dobry humor:) ja tez mam tak ze jak siedzę w domu to mam milion dolegliwosci.
Właśnie jestem u okulisty i będą mi sprawdzać siatkówkę czy nie mam przeciwwskazań do SN bo już mam wadę ponad -6:;(( paula jaka ty masz wadę? Sprawdzali Ci tez z tymi kroplami rozszerzającymi źrenice? Pamietam ze u Ciebie nie było problemu i na to tez liczę...
dokładnie!! Paula ma rację! lepiej sie funkcjonuje jak ma sie świadomość, że coś się zrobiło od rana
Ja byłam taka sprytna u okulisty, że wzięłam sobie książkę do czytania hahahahaha a po zakropleniu czułam sie jak kret... pierwszy raz miała te kropelkiFasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Kurde wam te cycki serio nie urosły aż tyle ? Eh no i nie dziwne że moje maja tyle sęków 🙄 teraz już w sumie nie wiem czy dalej F bo dzisiaj jadę kupić nowe biustonosze ale już kupuję sportowe. Bo mój mąż m je zjebał wczoraj że mam piersi zgniecione bo już są za małe te biustonosze. Ale serio najwięcej kasy wydałam na siebie w trakcie ciąży na biustonosze... Bo z ubrań kupiłam raptem 3 sztuki legginsów jedne spodnie 3 swetry a no i majtki ale to wiadomo tego muszę śmieć dużo. A biustonosze hoho co rusz
u mnie zero wzrostu... poza brzuchem nic nie urosło.. nawet cyckiFasolka77
-
Fasolka77 wrote:hohoho! a ile potem zaległego urlopu!!! miodzio!
To znaczy dostanę za niego kasę, ale wolałabym normalnie pracować i sobie móc go wykorzystać tak jak przysługuje.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Daffi wrote:ja po wizycie. wszystko jest wporzadku.
bole rzucha chyba nie robia nic zlego mam odpoczywac, łykac magnez.
szyjka miekka, bez rozwarcia i dluga. badal mi ja dzis dluzej i zdecydowanie bolesniej ale uprzedzil ze nie bedzie przyjemne.
Filipek tez ma sie dobrze. 2635g wiec od jego pomiarow 2tyg temu przybral ok 250g wiec moze juz sobie tak spokojnie bedzie rósl. to wagowo przypominalby swoja siostrę więc bez tragedii. Wyniki w normie te nerkowe wiec opuchlizna jest juz tą fizjologiczną. kolejna wizyta za 2tyg 18 marca.
i teraz wychodzi juz nam roznica nie 3 tyg a 2. jestem w 33+1 a dzidzius odpowiada 35+1. wg tego usg tp bylby 7.04 a wtedy zaczynam 38tc i jest ciaza donoszona. bardzo licze na to ze po 7 kwietnia sie uda cos zmajstrowac.
super Daffi!!!Filipek rośnie na ślicznego dzieciaczka!
Mama18 i Mistella a jak u Was?Daffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
stresant wrote:normalnie sie poryczalam.....pisze mi kolezanka ze lezy w szpitalu ciaza pozamacziczna wycieli lewy jajowod
naszczescie juz ma rocznego synka teraz chcieli drugie
Boze pierwsza ciaza bez problemu do 36 tygodnia pracowala ...za pierwszym razem sie udalo.....a teraz to ......czy moga sie zrosty tak same z siebie zrobic?
ryczalam jak bobr, jakby to mi sie przytrafilo......oczy czerwone a na miasto mi trzeba jechac.......
lekarze mowia ze jeszcze ma szanse na dziecko ale 50% ........
przykra sprawa.. w zasadzie to żadne pocieszenie ale mało jest kobiet, którym się każda ciąża udaje.. taki urok naszych czasów.. przerażające....Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Kurde wam te cycki serio nie urosły aż tyle ? Eh no i nie dziwne że moje maja tyle sęków 🙄 teraz już w sumie nie wiem czy dalej F bo dzisiaj jadę kupić nowe biustonosze ale już kupuję sportowe. Bo mój mąż m je zjebał wczoraj że mam piersi zgniecione bo już są za małe te biustonosze. Ale serio najwięcej kasy wydałam na siebie w trakcie ciąży na biustonosze... Bo z ubrań kupiłam raptem 3 sztuki legginsów jedne spodnie 3 swetry a no i majtki ale to wiadomo tego muszę śmieć dużo. A biustonosze hoho co rusz
-
Ha dziewczyny też mam dziś dobry dzień! Byłam już na poczcie, w Leroy Merlin, Auchan, chlebotece. I byliśmy auto zarejestrować. Na poczcie i w Auchan korzystałam z pierwszeństwa, już niedługo nie będzie nam przysługiwało także trzeba korzystać 😉. Karolinka śliczna jak zawsze 😍. Karmelka mi też cycki urosły bardzo ostatnio było 75K ale myślę że już jest wiecej... Zrobiłam w Auchan zapasy wina, FASOLKA to wino które ja kupowałam w selgrosie to jednak nie jest to samo co wrzucala Mama36. Ja placilam 40zl za tamto A to Mamy jest po 15zl w Auchan. Na pewno oba są niemieckie, dziś wieczorem sprawdzę czy są równie dobre.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f241037c5572.jpgmysla.nieskalana, Fasolka77, Mama36, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Daffi super wieści z wizyty 😊, a jak twoje oko?
Daffi lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Ha dziewczyny też mam dziś dobry dzień! Byłam już na poczcie, w Leroy Merlin, Auchan, chlebotece. I byliśmy auto zarejestrować. Na poczcie i w Auchan korzystałam z pierwszeństwa, już niedługo nie będzie nam przysługiwało także trzeba korzystać 😉. Karolinka śliczna jak zawsze 😍. Karmelka mi też cycki urosły bardzo ostatnio było 75K ale myślę że już jest wiecej... Zrobiłam w Auchan zapasy wina, FASOLKA to wino które ja kupowałam w selgrosie to jednak nie jest to samo co wrzucala Mama36. Ja placilam 40zl za tamto A to Mamy jest po 15zl w Auchan. Na pewno oba są niemieckie, dziś wieczorem sprawdzę czy są równie dobre.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f241037c5572.jpg
Lolka to białe też jest bez alko???? bo ja wolę białe!!! muszę sprawdzić gdzie mam najbliżej oszołoma! Daj znać jak już pokiperujesz te winkaFasolka77
-
Stresant moja ukochana kuzynka ma obecnie 37 lat i jest w pierwszej ciąży, ma na koncie 3 poronienia i 1 ciążę pozamaciczna i usunięty jajowod, ale w końcu się udało i w czerwcu będzie kolejny członek rodziny. A ostatnio okazało się że kuzyn też będzie jak dziecko już w sierpniu. Wiecie że w ciągu ostatnich 32 lat w rodzinie od strony taty urodziły się tylko 2 kobiety w tym ja? A rodzina liczna bo tato ma 7 rodzenstwa!!! Teraz też te ciążę to same siusiaki 😂.
stresant lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Ha dziewczyny też mam dziś dobry dzień! Byłam już na poczcie, w Leroy Merlin, Auchan, chlebotece. I byliśmy auto zarejestrować. Na poczcie i w Auchan korzystałam z pierwszeństwa, już niedługo nie będzie nam przysługiwało także trzeba korzystać 😉. Karolinka śliczna jak zawsze 😍. Karmelka mi też cycki urosły bardzo ostatnio było 75K ale myślę że już jest wiecej... Zrobiłam w Auchan zapasy wina, FASOLKA to wino które ja kupowałam w selgrosie to jednak nie jest to samo co wrzucala Mama36. Ja placilam 40zl za tamto A to Mamy jest po 15zl w Auchan. Na pewno oba są niemieckie, dziś wieczorem sprawdzę czy są równie dobre.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f241037c5572.jpg -
Fasolka77 wrote:Lolka to białe też jest bez alko???? bo ja wolę białe!!! muszę sprawdzić gdzie mam najbliżej oszołoma! Daj znać jak już pokiperujesz te winka
. Wybór win był całkiem spory i białe i czerwone. Było też to wino Natureo, często dziewczyny polecają, ale ono już 40zl kosztowało więc stwierdziłam że spróbuję to od Mamy18 najpierw i te les cocottes też mi się obilo gdzieś o uszy że jest ok więc wzięłam.
Mama36, Fasolka77 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:super Daffi!!!
Filipek rośnie na ślicznego dzieciaczka!
Mama18 i Mistella a jak u Was?
I zbieram się jeszcze po porannym zjeździe. Rano jak się obudziłam po tym przywaleniu nosem nocnym, miałam ciśnienie 80/40 po chwili co prawda 96/59 ale oddychać nie mogłam.. Nogi gorączkę. Jakieś drżenie nóg i rak. Dopiero jak leżałam i leżałam przy otwartych oknach to i lekko przysypialam to miałam 113/69.. Wypiłam 1,5 litra wody.. Zjadłam i w miarę ok. Ale dalej się czuję niezbyt... Słabo mi dziś po prostu.
Więc ode mnei wieści będą myślę koło 16, :* -
Mama36 wrote:Ja mam na 15:30
I zbieram się jeszcze po porannym zjeździe. Rano jak się obudziłam po tym przywaleniu nosem nocnym, miałam ciśnienie 80/40 po chwili co prawda 96/59 ale oddychać nie mogłam.. Nogi gorączkę. Jakieś drżenie nóg i rak. Dopiero jak leżałam i leżałam przy otwartych oknach to i lekko przysypialam to miałam 113/69.. Wypiłam 1,5 litra wody.. Zjadłam i w miarę ok. Ale dalej się czuję niezbyt... Słabo mi dziś po prostu.
Więc ode mnei wieści będą myślę koło 16, :*
a sama jedziesz czy z M.? bo jak się tak słabo czujesz.... hmmm?Fasolka77
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f241037c5572.jpg
Bo w internecie w niektórych miejscach piszą że 0,0% alkoholu a gdzie indziej że <0,5%.
Ciekawa jestem co jest na butelce.
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:a sama jedziesz czy z M.? bo jak się tak słabo czujesz.... hmmm?
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Natalia-tosia wrote:Lolka co to ta chleboteka? Ostatnio jak szukaliśmy z mężem jakiejś knajpki do jedzenia di właśnie się wyświetliła na mapie i do tej pory mnie gryzie co to jest?
Natalia-tosia lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień