Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Nie no... Samej to powiem Ci dziś mi się nawet ciezko po domu chodzi. Jakbym słonia na klatce piersiowej miała. Robię chłopakom pomidorowke tylko i tyle. Jedziemy razem. Przyjeżdża do mnie z pracy.
no to super! ciesze się i trzymam kciuki za wizytę! Informuj nas na bieżąco!Fasolka77
-
B_002 wrote:Lolka co jest napisane na etykiecie tego wina Schloss Sommerau?
Bo w internecie w niektórych miejscach piszą że 0,0% alkoholu a gdzie indziej że <0,5%.
Ciekawa jestem co jest na butelce.B_002 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:To taka piekarnia z dobrymi chlebami, wypiekami słodkimi, ciastami, można też kupić u nich pasty do pieczywa robione przez nich jakieś sałatki itd. Na miejscu jest kilka stolików także można wypić kawę i zjeść coś. Przynajmniej na zwycięskiej bo mają jeszcze 2 lokale. Na zwycięskiej niedawno otworzyli i testujemy różne rzeczy od nich. Wszystko mi smakowało do tej pory. Dziś jadłam tartę na orzechowym spodzie z mascarpone i owocami 😁. Pyszna mają też pizzę domową, taka na grubym cieście z mnóstwem dodatków, sprzedają nas kawałki. Z tego co wiem to dużo dobrych knajp wrocławskich kupuje u nich pieczywo.
-
Paula 90 wrote:Ja mam -9. I dwóch okulistów potwierdziło, że nie mam przeciwwskazań.
Nie miałam tych kropli. Ponoć nie są potrzebne.
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też nie było przeciwwskazań
Hurra żadnych przecwsikazan. Jedyne co to mówiła ze przy takiej wadzie poród SN często powiększa wadę ale id razu dodała ze to wynika z obserwacji pacjentek bo badania naukowe nic takiego nie mówią. Jeszcze tylko ciekawe gdzie główka...
martusiawp, B_002, Natalia-tosia, mysla.nieskalana, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
pytanie za 100 pkt... nie śmiejcie się
w jakie zestawy ubiera się dziecko? nie wiem co spakować do szpitala.... jak body to zakładamy też spodenki? jak pajacyk to sam? kaftanik ze spodenkami? a śpiochy z czym? co mam zabrać do szpitala? 3 różne outfity... help...Fasolka77
-
Pokażę wam co Zosia dostała od cioci
To tak żeby nie było za dużo różu, falbanek i koronek
Ciekawe jak będzie w tym wyglądać.
Natalia-tosia, martusiawp, Mama36, Karollinax26, Fasolka77, Lolka30, mysla.nieskalana, stresant, Tunia76, Karmelllka90, estrella lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Fasolka77 wrote:pytanie za 100 pkt... nie śmiejcie się
w jakie zestawy ubiera się dziecko? nie wiem co spakować do szpitala.... jak body to zakładamy też spodenki? jak pajacyk to sam? kaftanik ze spodenkami? a śpiochy z czym? co mam zabrać do szpitala? 3 różne outfity... help...
Fasolka, ja wzięłam śpiochy+kaftanik i body+pajacyk, do tego czapeczki 2, wybrałam chyba 4 zestawy i dodatkowo wzięłam jeszcze body i śpiochy, w razie jak się posraFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:pytanie za 100 pkt... nie śmiejcie się
w jakie zestawy ubiera się dziecko? nie wiem co spakować do szpitala.... jak body to zakładamy też spodenki? jak pajacyk to sam? kaftanik ze spodenkami? a śpiochy z czym? co mam zabrać do szpitala? 3 różne outfity... help...Fasolka77, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka u nas w szpitalu nie trzeba mieć ubranek dla dziecka, więc nawet o tym nie myślałam.
Ale w domu to wyglądało u nas zawsze tak, że do spania pajac. Na co dzień body i pół śpiochy lub śpiochy
Wychodzę z założenia, że czym mniej ubranek na dziecku, tym lepiej, żeby ruchów nie krępować.Martusiazabka, Fasolka77, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Natalia-tosia wrote:O kurczę, ale super "dorosłe" ubranie
Gdzie takie można znaleźć?
A Converse to przywiozła ciocia z USA bo niedawno byłaNatalia-tosia, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Natalia-tosia nie trzeba mieć ubranek do szpitala ale opcjonalnie można. W szkole rodzenia nam mówili że lepiej mieć swoje ze względu na bakterie jakie przynosimy z domu, lepsze są na pewno niż te ze szpitala.
Na spotkaniu z położną też mi ona powiedziała, że lepiej zawsze mieć jakiś swój zestaw bo w szpitalu nie wiadomo w czym piorą a w domu my wiemy.
-
zerkam sobie na notatki ze SR i dentystka polecała coś takiego jak się zaczną dzieciom wyrzynać ząbki
https://allegro.pl/oferta/curaprox-curababy-zestaw-szczoteczka-gryzak-hit-6204386250?utm_source=google&utm_medium=cpc&ds_rl=1256614&ds_rl=1256614&ev_campaign=_DCK_pla_dziecko_zdrowie&ev_adgr=artyku%C5%82y+higieniczne&gclid=Cj0KCQiAtvPjBRDPARIsAJfZz0onW7EqltcINgmp4y_5ciHJJkNGO_Y4yf1Lo2me_FZ0Iq7qcBCq0b4aAmQ1EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
może którą z Was to zainteresujeFasolka77
-
Fasolka po bretońsku na obiadek plus białe pieczywo (no nie będę przecież tym probody bez smaku zagryzać!) cukier 158... no masakra. Ale co zjadłam to moje👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️