Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Dobrze, że to na osiedlu bo wieje tak że głowę chce urwać. Za 5 minut mnie poproszą. I mam w tym leżeć 30 minutek.
Mama36 jakby nie spojenie to nie byłoby żadnego próblemu. No wiadomo nie jest już tak łatwo ale sama jestem w szoku że on ma aż tyle cm bo jak patrzę na niego to on się w cale taki duży nie wydaje. Na prawdę patrząc na zdjęcia jak dodajecie niektóre myślałam że mam mniejszy 😂
A teraz w sumie wiem gdzie te kg więc się na prawdę cieszę. Ale już mógłby przystopowac haha.
Aaaa i przekręcanie się jest utrudnione muszę go tak jakby holować ręka haha
ta czekolajda jest bezpieczna w ciąży? nie grzeje za bardzo?
udanej relaksacji!Fasolka77
-
Szonka wrote:Wczoraj wrzucalam zdjecie w czarnej bluzce, a czarny wyszczupla. W szarym już nic się nie ukryje
Mnie ludzie już od miesiąca pytaja czy rodzę na dniach
A ja się śmieje, że jadłam arbuza i zapomniałam pogryźc
Ja też mam 160cm i te 108cm w pasie w całości poszlo do przodu
Aż się boję jak ta piłeczka będzie wygladac za 3-
Szonka ma chyba największy brzusioja mam ok 110 i 179cm wzrostu a to spora różnica
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:ta czekolajda jest bezpieczna w ciąży? nie grzeje za bardzo?
udanej relaksacji!Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Bubek wrote:mam jedno sprzed tygodnia z windy
ewentualnie z konca lutego z siłowni
Dziś tyle pięknych brzuchów na forum, że nie mogę przestać się gapićKasiulka90, Fasolka77, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Dawaj jedno i drugie
Dziś tyle pięknych brzuchów na forum, że nie mogę przestać się gapićFasolka77, mysla.nieskalana, Wiewióreczka, Syska2202, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny jak nie mam skurczy wcześniej to chyba też spoko? Czy będę chodzić do 42 tc i się zlitują nade mną? We czwartek wizyta u mojej prowadzącej mam nadzieję że powie mi że odstawiamy magnez bo już to łykanie go nawet w mniejszej ilości mnie wkurza...muszę go z jedzeniem połykać bo inaczej nie przejdzie
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 wrote:Mi wczoraj powiedziała moja gin że jeszcze przez tydzień mam brać magne B6 forte a potem odstawić.
B_002 lubi tę wiadomość