Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłasnie wyszłam ze szpitala, pessar zdjety na ktg skurcze się piszą, lekarz ma nadzieję że do wieczora coś się rozkręcić
miedzy 18 a 19 jeszcze raz jade na ktg.
Daffi, Wiewióreczka, Karollinax26, Kiwona, Anete, mysla.nieskalana, B_002, Mama36, Lolka30, malutka_mycha, martusiawp, stresant, Syska2202, Fasolka77, Kasiulka90, Paula 90, DorotaAnna, Tunia76, estrella, ago91, espoir, Bubek, valetta94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szok, jakie lachony!
Anete, chudzielcu, ile przytyłaś i ile masz wzrostu? Zazdroszczę figuryPiękna buzia i brzuś!!!!!!! A i stary nie odstaje hihi
Bubek, jakie włosy...widać, że też śliczna mimo cenzury na twarzy
Bubek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lili90 wrote:Własnie wyszłam ze szpitala, pessar zdjety na ktg skurcze się piszą, lekarz ma nadzieję że do wieczora coś się rozkręcić
miedzy 18 a 19 jeszcze raz jade na ktg.
Lili90 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Uwaga, to będzie jak przekleństwa dla tych z Was co mają zgagę:
U nas na obiad żurek. Kwaśny, gęsty, na prawdziwym zakwasie. Jem drugi talerz. Pyyyycha 😋Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Oj sushi też bym zjadla 😁. Ale może wytrzymam już do porodu żebym nie musiała się ograniczać do takiego bez surowizny. Chociaż już mam slinotok na samą myśl więc nie wiem czy dam radę 😂.
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak poród
nie chciał dłużej czekac bo mój dzidziak i tak starszy o 1,5tyg. Szyjka na razie zamknieta i powiedzial uformowana choc nie wiem co to znaczy. Najlepsze jest to ze skurcze się piszą a ja ich w ogole nie czuje.
Wiewióreczka, B_002, chce_byc_mama, martusiawp, Kasiulka90, DorotaAnna, Tunia76, estrella, ago91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny