Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:od początku czy końca 36?
bo dziś zaczynam 36tc
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Lolka30 wrote:DorotaAnna u mnie podobna sytuacja z szyjka i małym i dr mówił że nie widzi żebym miała szybko urodzić.
Mój też mówił, że nie ma co się „stresować” bo to nie nastąpi szybko. Tylko on źle chyba odebrał moje emocjew sensie ja bym nie miała nic przeciwko jakby tak no za tydzień dwa już coś się ruszyło
już się nie mogę doczekać tego maluszka po prostu.
U mnie brzuszek jakoś bardzo nie opadł, tak mi się wydaje. No nic myślałam że będziecie mówić: „ja tak miałam i po tygodniu urodziłam”👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Basia ja powiedziałam i teraz muszę kombinować jak tu zrobić żeby zapomniał xd uczcie się na moich błędach xd on się teraz martwi, że będzie go penisem po głowie stukał i mówi że nie da rady po prostu hahaha
martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Wiewiórka ale emocje!!! Trzymam kciuki!!!!
Karmelove super masz faceta, dobrze koledze powiedział. Mój też się kiedyś zastanawiał jak to jest możliwe że czasami podczas seksu mnie bolało a tam ma przejść główka dziecka. Wolę sobie tego nie wyobrażać
Valetta dobrze ze idziesz do domku i fajnie że szpital nie próbuje szantazowac że w razie problemów TK żadnej pomocy od nich nie otrzymasz.
Karmelka spore to rozejscie kurcze, nic dziwnego że Cie to tak boli.KarmeLoVe, valetta94 lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Mój też mówił, że nie ma co się „stresować” bo to nie nastąpi szybko. Tylko on źle chyba odebrał moje emocje
w sensie ja bym nie miała nic przeciwko jakby tak no za tydzień dwa już coś się ruszyło
już się nie mogę doczekać tego maluszka po prostu.
U mnie brzuszek jakoś bardzo nie opadł, tak mi się wydaje. No nic myślałam że będziecie mówić: „ja tak miałam i po tygodniu urodziłam”DorotaAnna, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Dorota to super że dzidziol fiknal
to chyba nie mamy na forum żadnego które ułożone byłoby pośladkowo? Czy się mylę?
Próbowałam trochę odespac nockę a znowu to samo, przysypiam, budzę się, obraca, znowu coś przyspie. Plecy nawala ja to ciężko zasnąć. Takie kręcenie jest chyba bardziej męczące niż funkcjonowanie jako zombiDorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
U mnie bardzo malo czasu ostatnio, ale zagladam tu zazwyczaj rano jak jem sniadanie z tym, ze tylko na 10-20 min wiec nielatwo Was nadrobic i byc na biezaco
Ale co ja widze!!! Wiewiorka!!!!Juz lada moment bedziesz tulic Malenstwo!
Trzymam mocno kciuki.
Ja dalej pracuje i mam teraz dosc sporo na glowie w zwiazku z przekazaniem moich obowiazkow, ale jeszcze tylko ten tydzien i nastepny i juz ide na urlop. Ciekawe czy Maly da mi troche odpoczac przed porodem, czy postanowi zrobi psikusa i zdecyduje sie przyjsc na swiat wczesniej.
Chcialabym zdazyc jeszcze poleniuchowac w domu chociaz z 2 tygodnie…
Bede teraz na biezaco sprawdzac co u Wiewiorkiaaaaaa!
Kiwona, Natalia-tosia, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DorotaAnna wrote:A dzisiaj niepotrzebnie mu powiedziałam co lekarz powiedział bo nie wiem co teraz z seksem będzie xd lekarz badał mnie na fotelu i już na fotelu mówił że dziecko się na 100% obróciło głową w dół bo on tą głowę wyczuwa palcami! No i teraz mój mąż powiedział że nawet palca mi tam nie wsadzi
xd
Także spokojnie, dziecku nic się złego nie stało, daje o sobie znać, właśnie mi dupkę wpina standardowo w żebra 😌mysla.nieskalana, KarmeLoVe, B_002, Lolka30, Lili90, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Basiu wybrałaś już pediatre?
Dawniej chwalili Piergies (coś takiego), ale to było jakieś 10 lat temu.
Nie wiem nawet kto tam przyjmuje obecnie.Tunia76 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelllka90 wrote:Daffi , Karolinka idziecie do ortopedy mierzyć to rozejście??
jeszcze okuliste musze zaliczyc ale to juz chyba bez skierowania? -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:No serio tak mi powiedział! Już na fotelu że się na pewno obrócił bo on czuje główkę pod palcami. Z wrażenia głupia ja zapytałam „Boże! Ale on mi nie wypadnie?!!”.... mina lekarza bezcenna xd
I nie wiem teraz, o szyjce mówił to samo co 2 tyg temu, że zmiękczona, rozwarcia żadnego nie ma. No nie wiem czy dziecko tak się ustawia jakoś jak jest bliżej porodu? Czy to nic nie znaczy? -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Wiewiórka czekamy na wieści ze wszystko super i cudnie!!! ❤️