Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant wrote:Ja mysle ze 4 godziny po porodzie bedzie cisza.....chyba ze maz cos nam skrobnie....Wiewiora bedzie lezec na plasko podlaczona do cisnieniomierza i raczej bez mozliwosci pisania.........💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Paula a jak z sercem u mamy przy takich cholesterolu? Moja babcia miała podobny wynik i okazało się że miażdżyca i bajpasy. Może w tą stronę niech też skontroluje?
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
ubieranie majtek czy spodni tez sprawia problem .. ja juz sobie rozkladam na podlodze i tylko nogi w otwory wkladam i zaciagam do gory. komicznie to wyglada ale po co mam sie narazac na wiekszy bol...
malutka_mycha, mysla.nieskalana, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Daffi ja taki ból miałam w okolicach 30-32tc. Dokładnie tak jak opisujecie z Karmelką, podczas leżenia było gorzej, trudno było nogę podnieść i ten ból był największy w okolicach kości łonowej. A potem nagle samo przeszło, więc nawet nie zdążyłam skonsultować z żadnym lekarzem. Do tej pory już się to nie powtórzyło, więc nie wiem co to mogło być, ale raczej nie rozejście spojenia.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Basia u mnie właśnie też prawie przeszło. Jak się zaczęło to chodzić nie potrafiłam, bol był bardzo mocny. A po jakimś czasie powoli zanikal i został teraz już tylko w łóżku, przy przekrecaniu się. I właśnie nie wiem czy iść z tym do lekarza skoro teraz mnie już praktycznie nie boli? Nie cierpię przychodni i lekarzy i staram się ich unikać. A tutaj mam dylemat
-
Nie mogę się doczekać naszej 🐿️🐿️🐿️🐿️🐿️🐿️🐿️🐿️
martusiawp, Lili90 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Ja jeszcze podobnie z bólem pleców miałam, że od początku 3 trymestru budziłam się codziennie z ogromnym bólem pleców. Poduszka ciążowa przestała działać.
Ale ostatnio mogę leżeć rano dłużej w łóżku, bo budzę się bez bólu. Pojawia się jak leżę ze dwie godziny po przebudzeniu i na przykład czytam, ale wystarczy wstać i przechodzi. Więc przestał być tak uciążliwy.
Może ja jestem dziwna, ale nie chodzę z każdym bólem do lekarza (jeśli np czytałam że w ciąży takie bóle mogą się zdarzać) bo jakoś uważam że to norma i wolę przeczekać, a zwykle potem przechodzi. Jednak jakbym miała takie bóle spojenia pod koniec ciąży to bym to sprawdziła u ortopedy.malutka_mycha, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Paula 90 wrote:W sumie nie wiem. Czytałam w internecie że to nowotwory itd. Ale w internecie nawet katar to nowotwór więc czekam co jej lekarz powie
Plus ma jeszcze hematokryt jakiś kosmiczny. Dobrze że poszła na te badania.
A co do internetu, to nawet mój syn się śmieje, że co się nie wpisze, to od razu nowotwór diagnozuje. -
nick nieaktualnystresant wrote:A ten bol bioder to tez cos ze spojeniem bylo? W poprzednich ciazach dokuczal mi bardzo teraz czasem sie odzywa jak dlugo leze na jednym boku.
-
nick nieaktualnystresant wrote:Ja mysle ze 4 godziny po porodzie bedzie cisza.....chyba ze maz cos nam skrobnie....Wiewiora bedzie lezec na plasko podlaczona do cisnieniomierza i raczej bez mozliwosci pisania.........
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 13:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje, właśnie podali morfinkę, więc mam siłę napisać
Mały jest prześliczny! Waży 3100. Niestety ma problem z oddychaniem, dostał 8 pkt i leży pod tlenem. Mąż teraz do niego poszedł z moim mlekiem. Położna wycisnela ręcznie do strzykawki.
Miałam bardzo trudną cesarkę. Całe szczęście, że tu jem jestem, a nie w Głogowie. Czuje się dobrze. Napisze później więcejKarmeLoVe, malutka_mycha, Rudzik1, mysla.nieskalana, Mistella, Daffi, india, Natalia-tosia, B_002, Lolka30, Mama36, Tunia76, chce_byc_mama, martusiawp, DorotaAnna, espoir, Kiwona, Karollinax26, estrella, stresant, Karmelllka90, Syska2202, barbillla86, Aga2606, Kasionek, Lili90, Szonka, Franka2104, Kasiulka90, Fasolka77, Bubek, MamaAga85, Anete, Misiabella, Reniiata, Menka888, Tysia89, Sansivieria, valetta94, Paula 90, ago91, Martusiazabka lubią tę wiadomość