Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lolka30 wrote:Skurczy nie, tylko jest mega zwiekszona aktywność Filipa podczas jazdy.
Przez to unikam już prowadzenia samochodu, bo może być to samo, a to bardzo rozprasza uwagę i czasem nawet zaboli. Jak nie muszę to nie jeżdżę.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyWiewiórka 🐿️🐿️🐿️ GRATULACJE!! Cudownie, że już po. Szymcio sobie poradzi musi tylko załapać że jest po tej stronie brzuszka.
Czekamy na wieści od was. Dużo siły dla was, obyś szybko doszła do siebie i mogła iść/jechać do synka ❤️❤️❤️❤️❤️ buziaki buziaki buziaki -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
sorka, że tak Wam się wcinam w wątek, ale przeszukiwałam bbf lupką pod kątem konfliktu serologicznego i mignęły mi tu wpisy u Was, że kilka dni temu dyskutowałyście na ten temat
Tak sobie tylko zostawię tutaj po sobie ślad, gdyby któraś chciała o coś zapytać. Mam trochę ten temat można powiedzieć "obcykany" - jestem licencjatem ratownictwa medycznego i mam syna z ciąży konfliktowej. W necie ciężko znaleźć rzetelne info, jakby któraś coś chciała dopytać to ile mogę to pomogęmartusiawp lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny ile czasu po cesarce wyciąga się cewnik? Bo widzę że dziewczyny po cesarce już chodzą z dzidziutkami są przeniesione już do sal na położnictwo a maja cewniki dalej
Mi wyciagli cewnik, postawili do pionu i wsadzili pod prysznic zebym sie wysikala i umyla.....czyli 4-6 godzin po cesarce......caly czas byla ze mna pielegniarka zebym orla gdzies nie wywinela.......potem koszula podpaska i do lozka.....dziecko przywiezli w lozeczku na kolkach i postawili obok mnie......
i wtedy juz pelnia szczescia byla -
Ja to myslalam ze z lidla nie dojde do domu a mam jakies 20-30metrow??? tak napiera na szyjke gagatek ze ciezko stawiac kroki.
odebralam wynik hba1c
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0503ee51e2f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 14:26
-
Wiewióreczka wrote:Kochane moje, właśnie podali morfinkę, więc mam siłę napisać
Mały jest prześliczny! Waży 3100. Niestety ma problem z oddychaniem, dostał 8 pkt i leży pod tlenem. Mąż teraz do niego poszedł z moim mlekiem. Położna wycisnela ręcznie do strzykawki.
Miałam bardzo trudną cesarkę. Całe szczęście, że tu jem jestem, a nie w Głogowie. Czuje się dobrze. Napisze później więcej -
nick nieaktualnystresant wrote:Mi wyciagli cewnik, postawili do pionu i wsadzili pod prysznic zebym sie wysikala i umyla.....czyli 4-6 godzin po cesarce......caly czas byla ze mna pielegniarka zebym orla gdzies nie wywinela.......potem koszula podpaska i do lozka.....dziecko przywiezli w lozeczku na kolkach i postawili obok mnie......
i wtedy juz pelnia szczescia bylastresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Ja to myslalam ze z lidla nie dojde do domu a mam jakies 20-30metrow??? tak napiera na szyjke gagatek ze ciezko stawiac kroki.
odebralam wynik hba1c
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0503ee51e2f.jpg