Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:ja dzownilam do zusu i znow zlapalam ksiegowego na klamstwie... ostatnim razem mial mi sprawdzic czy wyslal z3 i oddzwonic... nie oddzwonil.. wiec 5min przed koncem jego pracy zadzwonilam spytac.. odparl tak szybko bez zastanowienia ze wyslal 7 marca.
dzwonie dzis do zus i pytam a pani mowi ze dokumenty wplynely dopiero dzisiaj i wysylka byla w tym tyg. co za kłamiąca kanalia.
Masakra, Ty to się z nimi masz .. znam to niestety, moja szefowa też taka kłamliwa żmija. -
Karmelllka90 wrote:Ej laski z Wrocławia ale super pudełko dostaniecie po rejestracji dziecka w Urzędzie
Kocyk przytulanka pajac ksiazeczka o gąsienicy Extra!!!Mama36, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karollinax26 wrote:Masakra, Ty to się z nimi masz .. znam to niestety, moja szefowa też taka kłamliwa żmija.
Karollinax26, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Moja mama odebrała swoje wyniki z krwi. Ma stan przedcukrzycowy na pewno (cukier 110 a norma na wyniku do 99), będą jej robić krzywa.
Do tego cholesterol 260.
I przekroczone bardzo RDW-CV. Norma do 40 a mama ma prawie 60.
Mama ma 53 lata i jest otyła. Mówi że może to w końcu ja zmotywuje żeby schudnąć, bo zawsze każdy lekarz jej mówi że musi ale dotąd wyniki były ok.
Najbardziej martwi mnie ta cukrzyca i to RDW. Kurde.
Paula no niestety... przychodzi taki moment/ wiek, że trzeba się przebadać i mało kto wyjdzie po badaniach "bez szwanku"dobrze, że mama zrobiłą badania to wiadomo teraz z czym walczyć. Zdrówka!
Fasolka77
-
Dziewczyny które piszą o ranie po cc- a jak to jest jak się wychodzi ze szpitala? Też nie ma opatrunku? A jak tu się ubrać? Mnie to przeraża wiecie, te wystające nitki i one będą mi o wszystko haczyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 15:18
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Kiwona wrote:To prawda Paula, trzymam kciuki. Ja mam od 2 lat dodatnie wyniki ANA1 (przeciwciała, które zwalczaja tkanki organizmu), w typie świecenia ziarnistym. Ale moja reumatolog uspokaja, że miano jest niskie i narazie nie ma co panikowac, więc jej ufam.
Kiwona przykro mi z powodu kotkówkurcze ciężka decyzja przed Wami..
Fasolka77
-
Daffi wrote:ubieranie majtek czy spodni tez sprawia problem .. ja juz sobie rozkladam na podlodze i tylko nogi w otwory wkladam i zaciagam do gory. komicznie to wyglada ale po co mam sie narazac na wiekszy bol...
współczuję... ja jeszcze jestem w stanie postać na jednej nodze.. ciekawe jak długo...
korci mnie aby podejść do cukierni... albo po loda...Daffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
stresant wrote:A zobaczymy jak wroci z pracy ale na kwiatka i przeprosiny nie licze...raczej mnie wezmie na przeczekanie jak zawsze
Cisnienie mi szaleje rano 140/91 teraz 125/59 i jeszcze takie serduszko sie zaswiecilo...
oj nie narzekaj Stresant! szkoda życia! uśmiechnij się jak małż wróci i przytul!Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Ej laski z Wrocławia ale super pudełko dostaniecie po rejestracji dziecka w Urzędzie
Kocyk przytulanka pajac ksiazeczka o gąsienicy Extra!!!
https://www.facebook.com/miedzyrzeczgmina/photos/a.815943221838192/1918179508281219/?type=3&eid=ARCDFtkjrZQ4xwnxvGWcz-ak3Fsxs8F6wXOuhwxRP8xOxCaUWi9BNeDro4qaMLLkNJ4SwHbwU1LvZUEc&__xts__%5B0%5D=68.ARCN5EstZtOTEovbmd7uymz_SuJaZmdeRu7ZG8np0KY9fI_fd_Btp_qQ11Hx80erd2PNummYYKXrTI1aU8VYn06YkNCHlUd8Tz_pvPiJWOWW8ucBkN3_Z-oe7XuY4e3H-B3xSiPLit8WFailAYjNXHpsjTTGmJIKnh1BDSODA_l171ZbRwT3IKlTcUlnT4-t0XvsrYkWnHaW2Dg-DVnpxUqp29OfCQr7Miaac4pIQwRD_Sf_pqFlLHUvm0gD4NBk3_rdVCo7CQHCX7bStwUT98sz8PDEnidkH3cqTDMRlcRySMBojeXCeE9OwZJz6BejwHJZGTK2I_SNs6vuhQc7rTGPYA&__tn__=EEHH-RWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 15:24
-
Wiewióreczka wrote:Kochane moje, właśnie podali morfinkę, więc mam siłę napisać
Mały jest prześliczny! Waży 3100. Niestety ma problem z oddychaniem, dostał 8 pkt i leży pod tlenem. Mąż teraz do niego poszedł z moim mlekiem. Położna wycisnela ręcznie do strzykawki.
Miałam bardzo trudną cesarkę. Całe szczęście, że tu jem jestem, a nie w Głogowie. Czuje się dobrze. Napisze później więcej
GRATULACJE!!!!CAŁUSY DLA DZIDZI!!!!
Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:Dziewczyny które piszą o ranie po cc- a jak to jest jak się wychodzi ze szpitala? Też nie ma opatrunku? A jak tu się ubrać? Mnie to przeraża wiecie, te wystające nitki i one będą mi o wszystko haczyć?💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Fasolka77 wrote:dziewczyny czy Wam na usg pokazywali jak dzieci ćwiczą oddychanie? mi moja już 2x pokazała a wczoraj powiedziała, że świadczy to o dobrostanie płodu
tak się cieszę!
Ja nie widziałam na USG, ale dobrze wypnie plecki to czuję te ruchy takie właśnie w rytmie oddychania, regularne I dużo spokojniejsze niż czkawkaFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:No!!! Mam tak od wczoraj z tą szczyoiaco bolaco szyjka od nacisku małego. Właśnie wracamy z Ikei i dupa.. Wzięliśmy tylko wanienke i kasa na skróty.. 10 min tam byliśmy... Nie dałabym rady chodzić. Cała przyjemność z Ikei zepsuta
ech dziewczyny... Wy to macieja właśnie wróciłam z godzinnego spaceru po parku
Fasolka77