Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj rano w labo po raz pierwszy byłam świadkiem gównoburzy z powodu pierwszeństwa dla ciężarnych. Babka po 70 zaczeła się tak wściekać, że masakra....zanim wogóle zdażyłam się odezwać baba została ochrzaniona przez pania z rejestracji. Potem I tak weszła przede mna do gabinetu bo ja jeszcze ogarniałam z rejestracja fakture za badania, wiec afera była tak dla zasady tylko. Potem pielegniarka pobierajaca krew opowiadala mi, że w gabinecie dalej aferzyła, pielegniarka nie wytrzymala i też ja zjechała konkretnie. Dobrze tak wrednej babie.
Fasolka77, Daffi, martusiawp, Misiabella, Lolka30, B_002, Kasiulka90, Natalia-tosia, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Fasolka zazdroszcze Ci tych spacerow! ale jeszcze moment, jeszcze chwila i wszystkie odpalimy nasze ciezarowki i bedziemy smigac na spacerki.
dokładnie!! już sobie wyobrażałam właśnie dzisiaj jak to będzie popylać z wózkiemDaffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Franka2104 wrote:Dzisiaj rano w labo po raz pierwszy byłam świadkiem gównoburzy z powodu pierwszeństwa dla ciężarnych. Babka po 70 zaczeła się tak wściekać, że masakra....zanim wogóle zdażyłam się odezwać baba została ochrzaniona przez pania z rejestracji. Potem I tak weszła przede mna do gabinetu bo ja jeszcze ogarniałam z rejestracja fakture za badania, wiec afera była tak dla zasady tylko. Potem pielegniarka pobierajaca krew opowiadala mi, że w gabinecie dalej aferzyła, pielegniarka nie wytrzymala i też ja zjechała konkretnie. Dobrze tak wrednej babie.
ostatnio w lidlu stalam w giga kolejce... odpuscilam sobie jakiekolwiek korzystanie z pierszenstwa zeby oszczedzic sobie przykrosci... obok mnie stanal facet na oko po 40tce... otworzyla sie kasa obok wiec ruszam w jej str a facet pedem przede mnie zebym czasem nie byla pierwsza... i serio... widzial moj brzuch nie dalo sie go nie widziec ale w ogole sie tym nie przejal. chcialam mu pogratulowac szybkosci.. i pocieszyc ze nie mial konkurencji zadnej z ciezarna.. ale odpuscilam.. -
Daffi wrote:co tu duzo mowic..ja zawsze na takich trafiam...
ostatnio w lidlu stalam w giga kolejce... odpuscilam sobie jakiekolwiek korzystanie z pierszenstwa zeby oszczedzic sobie przykrosci... obok mnie stanal facet na oko po 40tce... otworzyla sie kasa obok wiec ruszam w jej str a facet pedem przede mnie zebym czasem nie byla pierwsza... i serio... widzial moj brzuch nie dalo sie go nie widziec ale w ogole sie tym nie przejal. chcialam mu pogratulowac szybkosci.. i pocieszyc ze nie mial konkurencji zadnej z ciezarna.. ale odpuscilam..
a szkoda! trzeba było nie odpuszczać!Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:a szkoda! trzeba było nie odpuszczać!
-
WIEWIÓRECZKA OGROMNE GRATULACJE DLA WAS ❤❤❤ Wszystko będzie dobrze z Małym 🥰🥰🥰🥰CUDOWNIE❤❤❤❤
P.S.
Ledwo z Lidla wracałam tak mnie kłuje w szyjce...😮P.S.2 MAM GONDOLĘ❤❤❤❤❤❤DorotaAnna, mysla.nieskalana, Lolka30, malutka_mycha, estrella, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Miałam analogiczna sytuacje w Auchan, też starszy chłop I nie ma opcji że nie zauwazyl brzuszka.... maż go tak ochrzanił, że aż miło! Ale jakbym była sama, to nie wiem czy miałabym siłę I nerwy żeby sie z typem użerać. Z drugiej strony warto im pokazywać, że takie zachowanie nie jest OK I że nikt nie zamierza przymykać na to oka
-
Wiewióreczka ogromne gratulacje ❤️❤️
Kolejne maleństwo już... Ale mnie to wzrusza
Czekam na więcejCiąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Dorota te nitki po CC nie przeszkadzaja...nie boj sie...mi jakos po tygodniu ginekolog wyciagal ......a ubierasz sie normalnie ....oczywiscie nic obcislego...ja wychodzilam w tych spodniach co przyszlam do porodu ......
Dzieci mi ze szkoly przyszly z bolem brzucha i jakas sraczka i rzygaczka.....chyba to wirus bo Kiwony syn tez cos dzis narzekal.......wlalam w kazdego kubek gorzkiej herbaty, podarowalam chusteczki ( to zamiast papieru) i wywiozlam do szkoly muzycznej....gdyby cos sie dzialo maja dzwonic bede po nich za 2 minuty.......45 minut chyba wytrzymaja ........ -
nick nieaktualny
-
Reniiata wrote:Wiewióreczka ogromne gratulacje ❤️❤️
Kolejne maleństwo już... Ale mnie to wzrusza
Czekam na więcejale fajnie ten czas tak szybko leci...masz juz termin wyznaczony......wiem ze lekarz sie wygadal ze syn ma byc
cos sie zmienilo czy juz tak zostanie?
-
Mama36 wrote:Mi się bardziej podoba Warszawska wyprawka 500 zł dla każdej kto urodzi... Ale też nie jestem Niewdzieczna. W sumie zastanawiałam się nad kocykiem jeszcze jednym i przytulanka też się przyda
Lolka30, Franka2104, Mama36, martusiawp lubią tę wiadomość
-
U nas w Toruniu nic nie dają
Martusiazabka lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
stresant wrote:Dorota te nitki po CC nie przeszkadzaja...nie boj sie...mi jakos po tygodniu ginekolog wyciagal ......a ubierasz sie normalnie ....oczywiscie nic obcislego...ja wychodzilam w tych spodniach co przyszlam do porodu ......
Dzieci mi ze szkoly przyszly z bolem brzucha i jakas sraczka i rzygaczka.....chyba to wirus bo Kiwony syn tez cos dzis narzekal.......wlalam w kazdego kubek gorzkiej herbaty, podarowalam chusteczki ( to zamiast papieru) i wywiozlam do szkoly muzycznej....gdyby cos sie dzialo maja dzwonic bede po nich za 2 minuty.......45 minut chyba wytrzymaja ........
Ja planuje wziąć na wyjście po prostu dresy takie luźniejsze. I czy będzie cc czy SN to tak żeby nic mnie tam nie uwierało👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Synek tej kolezanki z 28 tc wazyl przy narodzinach prawie 1200 gr. Jeszcze sam nie je, ani nie oddycha. Kurcze nie pamietam czy jej podali sterydy na pluca. Ogolnie chyba mieli nadzieje ze dociagnie do 32 tc.