Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:No!!! Mam tak od wczoraj z tą szczyoiaco bolaco szyjka od nacisku małego. Właśnie wracamy z Ikei i dupa.. Wzięliśmy tylko wanienke i kasa na skróty.. 10 min tam byliśmy... Nie dałabym rady chodzić. Cała przyjemność z Ikei zepsuta
-
B_002 wrote:Ja nie to że unikam lekarzy, ale w ciąży chodzę dokładnie według zaleceń, nic poza tym. Sama na własną rękę to byłam ze 2-3 razy na USG dodatkowo, bo wiedziałam, że mi w luxmedzie zrobią tylko te 3 przysługujące, a byłam ciekawa żeby zaglądać częściej do brzucha
Sama też zawsze pilnuję żeby regularnie odwiedzać dentystę, ale do innych lekarzy chodzę tylko jak już rzeczywiście muszę. -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Wiewioreczka super!!! Trochę polezy pod tlenem i będzie z Wami ❤️
Macie też w aucie więcej skurczy niż normalnie?? Ja w domu potrafię nie mieć nic albo sporadycznie a w aucie co chwilę.. Ale nawet nie liczę co ile bo i tak jak wysiade to przechodzą. -
stresant wrote:Mi wyciagli cewnik, postawili do pionu i wsadzili pod prysznic zebym sie wysikala i umyla.....czyli 4-6 godzin po cesarce......caly czas byla ze mna pielegniarka zebym orla gdzies nie wywinela.......potem koszula podpaska i do lozka.....dziecko przywiezli w lozeczku na kolkach i postawili obok mnie......
i wtedy juz pelnia szczescia byla -
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Ja dziś próbowałam dodzwonić się do gin, żeby zapisać się na KTG ale nie odbierają ...
We wtorek mam położną, mierzenie i informacje okołoporodowe.
dzwonie dzis do zus i pytam a pani mowi ze dokumenty wplynely dopiero dzisiaj i wysylka byla w tym tyg. co za kłamiąca kanalia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tunia76 wrote:A co z moczeniem opatrunku po cesarce. Podobno nie mozna moczyć. No to jak wziąć prysznic?
ja nie mialam wogole opatrunku na tej ranie....mialam zeszyta skore bez zadnych bandazy ani plastrow golym okiem widac szwy i stercza nitki........pozatym mylam sie tylko " na dole"
wiec specjalnie nie moczylam brzucha
wlasciwie to myciem nie mozna nazwac bo mydla w rece nie mialam....... stanelam puscilam prysznic i oplukalam sie woda.........zreszta przez 3dni spedzone w szpitalu zawsze sikalam pod prysznicem ...wiec wlazilam tam i 10 razy dziennie.....
a sikalam pod prysznicem dlatego ze bolal mnie pecherz i zanim zaczelam to musialam sie nagrzac woda bo wtedy mniej bolalo....... -
Wiewióreczka wrote:Kochane moje, właśnie podali morfinkę, więc mam siłę napisać
Mały jest prześliczny! Waży 3100. Niestety ma problem z oddychaniem, dostał 8 pkt i leży pod tlenem. Mąż teraz do niego poszedł z moim mlekiem. Położna wycisnela ręcznie do strzykawki.
Miałam bardzo trudną cesarkę. Całe szczęście, że tu jem jestem, a nie w Głogowie. Czuje się dobrze. Napisze później więcej -
Karmelllka90 wrote:Jakies maleństwo na korytarzu przeraźliwie placze i to tak dość dlugo mam ochotę wyjść i coś zrobić bo aż mi się chce płakać i ściska mnie w środku. A co będzie jak moja zacznie płakać serce mi pęknie
i bedzie powodz
ja tak mialam przynajmniej.......
-
Karmelllka90 wrote:Ej laski z Wrocławia ale super pudełko dostaniecie po rejestracji dziecka w Urzędzie
Kocyk przytulanka pajac ksiazeczka o gąsienicy Extra!!!
zobaczcie.. ale sie usmialam a jednoczesnie sie doczekac tego widoku nie moge..
https://www.facebook.com/megamamapl/videos/646833895749680/UzpfSTEwMjkzMjMxNjQxMDY0OToyMjkzNDE5MzM3MzYxOTI1/Natalia-tosia lubi tę wiadomość