Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelka ja prdle a ja się swoim AFI 8 przejmowałam i chleje 2,5l samej wody plus jakies herbaty czy soki...Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stresant wrote:ja nie mialam wogole opatrunku na tej ranie....mialam zeszyta skore bez zadnych bandazy ani plastrow golym okiem widac szwy i stercza nitki........pozatym mylam sie tylko " na dole"
wiec specjalnie nie moczylam brzucha
wlasciwie to myciem nie mozna nazwac bo mydla w rece nie mialam....... stanelam puscilam prysznic i oplukalam sie woda.........zreszta przez 3dni spedzone w szpitalu zawsze sikalam pod prysznicem ...wiec wlazilam tam i 10 razy dziennie.....
a sikalam pod prysznicem dlatego ze bolal mnie pecherz i zanim zaczelam to musialam sie nagrzac woda bo wtedy mniej bolalo.......stresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Karmelka ja prdle a ja się swoim AFI 8 przejmowałam i chleje 2,5l samej wody plus jakies herbaty czy soki...
-
Karmelllka90 wrote:A twoje AFI to jest nie najgorsze minimum to 5, ja jak w poniedziałek miałam rano 9,8 powiedzieli że super a popołudniu wyszlo 5 powiedzieli że do obserwacji ale że nie jest źle ale dzisiaj wyszło że są w normie że widocznie mała była przed sikaniem
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
malutka_mycha wrote:Franka a tak z ciekawości to jakie ta baba miała argumenty? Że jak byłaś w stanie uprawiać seks to teraz możesz poczekać? Czy coś debilniejszego?
Ja się z takim chamstwem jeszcze nie spotkałam. Wprawdzie w sklepie raczej mnie nikt nie przepuszcza (raz jeden się zdazylo ) ale też nikt nie jest słownie niegrzecznya wczoraj w laboratorium jedna dziewczyna mnie przepuścila, aż zdziwiona byłam i nie od razu zalapalam że do mnie mówi
Lepiej...ona była wściekła bo wczoraj musiała kombatantów u lekarza przepuszczać, a dzisiaj babe w ciaży...i to niepojęte bo ona ma już 70 lat I nie zamierza wszystkich tak wszystkich I wszedzie przepuszczać. Ehhh to jakiś ciężki przypadek był, ale byłam bardzo mile zaskoczona stanowczymi reakcjami pań z rejestracji i pielęgniarki -
AniaKJ wrote:Tunia, mi przy pierwszym prysznicu po cesarce, po pionizacji położna dosłownie szorowała ranę po cięciu szarym mydłem. Mówiła żeby nie bać się dotykać i myć, bardzo szybko i ładnie mi się zagoiła.
Mydło szare zakupiłam. A tak to zobaczę co mi w szpitalu powiedzą i jakie będą zalecenia pielęgnacji blizny. -
Karolinka troszkę jakby niżej, ale bez przesady. Już powoli będą nam schodzić bębenki.
Karollinax26 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Franka2104 wrote:Lepiej...ona była wściekła bo wczoraj musiała kombatantów u lekarza przepuszczać, a dzisiaj babe w ciaży...i to niepojęte bo ona ma już 70 lat I nie zamierza wszystkich tak wszystkich I wszedzie przepuszczać. Ehhh to jakiś ciężki przypadek był, ale byłam bardzo mile zaskoczona stanowczymi reakcjami pań z rejestracji i pielęgniarki
Franka2104, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:współczuję... ja jeszcze jestem w stanie postać na jednej nodze.. ciekawe jak długo...
korci mnie aby podejść do cukierni... albo po loda...
Co do szycia po cesarce, to teraz szyją szwem ciągłym, czyli nitki tylko na początku i na końcu blizny. Przynajmniej tak położna mi mówiła. -
Ja dziś chyba idę na rekord w płakaniu ze wzruszenia
. Własnie zobaczyłam że mam na pulpicie filmik z usg 1 trym i sobie włączyłam...Boże ta mała pchełka od początku tak podskakiwała non stop i sie odpychala tymi małymi girkami
. Jeszcze wtedy nie wiedziałam, że to Filip, a tu on zaraz z brzucha wylezie!
malutka_mycha, martusiawp, Tunia76, Kasiulka90, Fasolka77, Mama36, AniaKJ lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Fasolka no wez sie przytul
mialas racje kobieto
przyjechal chlop z roboty mowilam ze na kwiatka i przeprosiny nie licze ze przeczeka jak zwykle.....a on mi wrecza nowa pianke do raczki od wozka ( stara popekana byla i trzeba wymienic albo jaki pokrowiec uszyc) wiec pojechal po robocie do sklepu i kupil......
ale glownie ze mi wczoraj powiedzial ze przez 9 miesiecy mam tylko Franka w glowie.......bosze ja nigdy mezczyzn nie zrozumie
najpierw myslalam ze mu powiem zeby se do dupy wsadzil...no ale posluchalam doswiadczonej kolezanki z forum i przytulilamdzieki Fasolka
malutka_mycha, Kasiulka90, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tunia76 wrote:Ja też jeszcze ubieram bielizne, czy legginsy na stojąco.
Co do szycia po cesarce, to teraz szyją szwem ciągłym, czyli nitki tylko na początku i na końcu blizny. Przynajmniej tak położna mi mówiła.
tez tak mialam 2 razy szyte ze nitki tylko po bokach byly...... nie mialam wogole problemu z ta rana.....Tunia76 lubi tę wiadomość