Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiewióra dobrze że wogóle trafiłaś do profesorka i że tak ładnie Cie przez to wszystko przeprowadził. Ja po poczatkowym niesmaku po ostatnim pobycie na Polnej, chyba jednak skorzystam z jego zaproszenia i grzecznie wrócę na oddział 27.03.
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:A jaką masz tą szyjkę? Po podaniu sterydów puszczą Cię żebyś leżała w domku czy zostaniesz w szpitalu?
Skrocila mi się na 1,8 cm, jest miękka, bez rozwarcia. Na razie nie wiem jak długo mnie potrzymaja. Dowiem się pewnie po weekendzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Mama36 ty się że mnie nie nabijaj!! Mąż mówi ze kupię jak się okaże że trzeba ale no kurwa mać jak ona mi napisała że mały się topi w 56 cm a nie jest taki mały. Z drugiej strony moja siksa już ma około 3 kg więc może mąż ma rację. Ale wiecie już mnie to gniecie że będę nie zorganizowana. Hahaha 😂😂 oj to dziecko mnie nauczy życia będę miała szkole że się nie da mieć kontroli na wszystko ...
Też nie mam ani jednego ubranka 50. A już teraz to zaczęłam myśleć że i pieluszki rozmiar 0 by się może przydały
Ale ja nie jestem zakupoholiczką jak tyPowiedziałam mężowi że jak się mała będzie topić w 56 to zanim ze szpitala wyjdziemy to go wyślę po mniejsze ubranka i będzie musiał je szybko wyprać i wyprasować. Powiedział że jak będzie trzeba to tak zrobi
Fasolka77, Tunia76 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Mama36 wrote:Ja to w ogóle nie znam chyba z 1/3 osób albo dodają się takie co w ogóle się nie udzielają tylko czytają. Trochę nie fajnie
Aż z ciekawości sama zaczęłam przeglądać listę i faktycznie niektóre dziewczyny nawet nie napisały swojego nicka w liście powitalnej..mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:ja tam nie jestem z Wami na FB ale nie rozumie jak mogla jakas Sabina wejsc na wasze tajne forum...myslalam ze tam nikt z zewnatrz nie ma dostepu?
zreszta zwrocilam juz uwage na fakt ze sa tu osoby ktore nas czytaja ale nic nie pisza a po zapraszaly sie do grupy.
kazdy kto sie nie przedstawi i nie udziela sie z nami mysle ze powinien miec odebrany dostep.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 21:56
valetta94, Mama36, Kiwona, stresant, mysla.nieskalana, Lolka30, B_002, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiewiórka! Cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło, że wracasz do siebie i jesteś cały czas tak pozytywnie nastawiona!
Masz obok siebie już swój największy skarb, wyczekany, wystarany, jest! Cały Twój! ❤️
Ja też nie posiadam ubranek na 50, ale przy wzroście M wątpię, że się przydadzą 😁 chciałabym żeby chociaż te 56 miała 😉Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Karmellka ja bym nie kupowała na 50, poczekaj do porodu. Zawsze możesz zamówić, a jak się okaże że Leosia jest większa to tylko wyrzucisz kasę w błoto i będziesz żałować tych śliczności. Ja nie mam nic na 50, na 56 kilka sztuk a konkretne zapasy mam na 62