Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystresant wrote:Karmelka ty to bys mogla ksiazke napisac z tych wszystkich wizyt i opowiesci szpitalnych
stresant lubi tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Veletta..z blue to historia na książkę
No niestety są tacy ludzie,a na FB mamy jednak imiona,nazwizka,zdjęcia w większości...i inne informacje.
O kurcze to mnie ominęło chyba wtedy jak nie miałam czasu do was zaglądaćNo trudno
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Daffi,lubię takie wyzwania!
usmialam sie z corka.. bo mowie o moze wezmiemy tego slimaka co ma swiecace ślimadłoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 22:19
mysla.nieskalana, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Ja od dzisiaj mam dostęp admina to tam posprzątam
Z tego co kojarzę to jeszcze dwa tygodnie temu nie było nikogo spoza
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Paula sprzataj sprzataj, tylko okien nie myj zebys nie urodzila za wczesnie
ale tak powaznie ludzie to potrafia byc psychole.....i co z tego maja...mi by bylo szkoda czasu sie w cos takiego bawic....faktycznie trzeba byc wyczulonym na wszystko..tak piszecie duzo, ze nawet nie wiem na ktorej stronie dzis zdjecie wstawialm a wypadaloby wykasowac....zaczynam sie bacvaletta94, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ta grupa na fb już jest od bardzo dawno i wydaje mi się że część dziewczyn się przestała tu wogole udzielać w międzyczasie, a tam się zapisały na samym początku. Mimo wszystko warto zrobić porządek wśród członków, żeby nie było tam przypadkowych osób.
Co do ubranek rozmiar 50 to ja mam 2 pajacyki i jakies body. Koleżanka, która u mnie była teraz urodziła coreczke 3200 i 54cm i topila się w 56, musiała dokupować 50. A teraz ma poł roczku i nosi jeszcze 62 i 68.
Basiu ja bym zrobiła kontrolne usg jeszcze jedno, bo ty za często nie miałas usg wiec ciężko powiedzieć czy malutka po prostu tak ma czy sie zatrzymał ten wzrost. Mysle że jest drobna po rodzicach ale lepiej sie upewnić. Ja tez urodziłam sie w terminie z waga 2350.
B_002 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
w Biedronce od wczoraj sa pieluchy Dada nr. 3 za 39,99 - 122szt. to cos po 0,33 gr. wychodzi......wydaje mi sie ze to dobra cena.....chyba sie jutro przejade do ojczyzny i kupie na probe....troche sie boje ze mam malo tych pieluch.....
jakas materialistka sie ze mnie zrobila ....
jak widze ze pampersy po 50 gr. wychodza jeden (jak sa w promocji) a maly 10 na dzien zasika to kurde 5 zloty poszlloooo.....to za 10 dni 50zl za miesiac - 150zl na same pieluchy.......niech sika ile wlezie nie zebym mu wypominala....ale lepiej niech nie ma uczulenia na te DadyPaula 90, Franka2104, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystresant wrote:Paula sprzataj sprzataj, tylko okien nie myj zebys nie urodzila za wczesnie
ale tak powaznie ludzie to potrafia byc psychole.....i co z tego maja...mi by bylo szkoda czasu sie w cos takiego bawic....faktycznie trzeba byc wyczulonym na wszystko..tak piszecie duzo, ze nawet nie wiem na ktorej stronie dzis zdjecie wstawialm a wypadaloby wykasowac....zaczynam sie bac
Okien myć nie będę 😂 Ale otworze, żeby się przewietrzylostresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:laski kto jak nie wy!!
Macie moze lub widzialyscie gdzie nabede lampke nocna nascienna ale najlepiej bezprzewodowa i tak zeby wlacznik nie zmuszal do zdejmowania lampki tylko byl z przodu czy gdzies od boku?Daffi, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystresant wrote:Karmelka nie pisz, bo ze smiechu urodze,biedna brosia
chusteczki za Twoja rada kupilam water wipes w rossmanie,mam 4 paczki to na poczatek wystarczy...bo w domu to "mydlo" i woda bedzie a niechustki -
Karmelllka90 wrote:No ja od razu po użyciu tamtych napisałam mężowi zebh wziął od leonki whaterwhipes one są zimne ale nic nie czuć. Zero podrażnienia
"jechalam" na pieluszkach tesco to cos ala dzisiejsze dady...tak mi sie przynajmniej wydaje....bo nawet nie wiem czy tesco ma jeszcze swoje pieluchy.... -
Karmelllka90 wrote:Tak to ja
mąż nie korzysta ja wchodze jak napiszecie że zdjecia dodane
mąż ma FB tylko dla grupy naszego osiedla i wielbicieli dragon ball z 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 23:43