X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • mysla.nieskalana Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veletta..z blue to historia na książkę :D :D :D No niestety są tacy ludzie,a na FB mamy jednak imiona,nazwiska,zdjęcia w większości...i inne informacje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 22:18

AnnaIzabela lubi tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png
  • mysla.nieskalana Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi,lubię takie wyzwania! :D

Daffi lubi tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Karmelka ty to bys mogla ksiazke napisac z tych wszystkich wizyt i opowiesci szpitalnych ;)
    No!! Ja zawsze jestem obserwator. Ale też mam łatwość w nawiązywaniu kontaktów i np na kanapach to się siadało i tak gadało z dziewczynami z czym się trafiło do szpitala. Głównie to cholestaza, białko mocz ciśnienie puchnięcie, twardnienie +skracanie szyjki, problem z wodami , przepływy hipotrofia, a te poważniejsze przypadki to głównie z tyłu oddziału leżały zadomowione na dobre i raczej reżim łóżkowy ...

stresant lubi tę wiadomość

• valetta94 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Veletta..z blue to historia na książkę :D :D :D No niestety są tacy ludzie,a na FB mamy jednak imiona,nazwizka,zdjęcia w większości...i inne informacje.

O kurcze to mnie ominęło chyba wtedy jak nie miałam czasu do was zaglądać :/ No trudno :D

mysla.nieskalana lubi tę wiadomość

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Daffi,lubię takie wyzwania! :D
    Bardzo dziękuję :)
    usmialam sie z corka.. bo mowie o moze wezmiemy tego slimaka co ma swiecace ślimadło :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 22:19

mysla.nieskalana, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    india wrote:

OMG to ja bylam nieświadoma, ze na fb jakies osoby spoza naszej grupy :/

Ja od dzisiaj mam dostęp admina to tam posprzątam ;-) Z tego co kojarzę to jeszcze dwa tygodnie temu nie było nikogo spoza

valetta94, stresant, B_002 lubią tę wiadomość

• Daffi Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Ja od dzisiaj mam dostęp admina to tam posprzątam ;-) Z tego co kojarzę to jeszcze dwa tygodnie temu nie było nikogo spoza
    a cappy Tom to maz karmelki? bo jego widzialam juz wczesniej..

Paula 90 lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

• stresant Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula sprzataj sprzataj, tylko okien nie myj zebys nie urodzila za wczesnie :)

ale tak powaznie ludzie to potrafia byc psychole.....i co z tego maja...mi by bylo szkoda czasu sie w cos takiego bawic....faktycznie trzeba byc wyczulonym na wszystko..tak piszecie duzo, ze nawet nie wiem na ktorej stronie dzis zdjecie wstawialm a wypadaloby wykasowac....zaczynam sie bac

valetta94, Paula 90 lubią tę wiadomość

• stresant Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    maz Karmelki sie Tomek nazywa takze to najprawdopodobniej on :)

Daffi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Tak to ja :) mąż nie korzysta ja wchodze jak napiszecie że zdjecia dodane :) mąż ma FB tylko dla grupy naszego osiedla i wielbicieli dragon ball z 😂

Daffi lubi tę wiadomość

• Lolka30 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta grupa na fb już jest od bardzo dawno i wydaje mi się że część dziewczyn się przestała tu wogole udzielać w międzyczasie, a tam się zapisały na samym początku. Mimo wszystko warto zrobić porządek wśród członków, żeby nie było tam przypadkowych osób.

Co do ubranek rozmiar 50 to ja mam 2 pajacyki i jakies body. Koleżanka, która u mnie była teraz urodziła coreczke 3200 i 54cm i topila się w 56, musiała dokupować 50. A teraz ma poł roczku i nosi jeszcze 62 i 68.

Basiu ja bym zrobiła kontrolne usg jeszcze jedno, bo ty za często nie miałas usg wiec ciężko powiedzieć czy malutka po prostu tak ma czy sie zatrzymał ten wzrost. Mysle że jest drobna po rodzicach ale lepiej sie upewnić. Ja tez urodziłam sie w terminie z waga 2350 ;).

B_002 lubi tę wiadomość

Starania od 2015
    👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
    👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
    Kariotypy OK
    2018
    1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
    4 IUI - ❤️
    Kwiecień 2019 - mamy synka

2024 powrót do kliniki
    Sierpień
    Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
    Wrzesień
    I procedura ICSI długi protokół
    Październik
    💉7🥚 4 dojrzałe
    4 blastki 4BB
    PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
    Grudzień
    10.12. transfer nieinformatywnego
    7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2

Styczeń 2025
    II procedura, długi protokół, hbIMSI
    Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
    Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
    Maj 2025
    13.05. Transfer 6BB
  • espoir Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wejdź na swój profil i na posty dodane w tym temacie. tak szybko znajdziesz ten odpowiedni :)

💛 12/2015 🧒
    🧡 09/2017 🧒
    ❤️ 05/2019 🧒
    💙 06/2021 🧒
    🩵 12/2022 🧒
    🩷 10/2024 👧
  • stresant Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Biedronce od wczoraj sa pieluchy Dada nr. 3 za 39,99 - 122szt. to cos po 0,33 gr. wychodzi......wydaje mi sie ze to dobra cena.....chyba sie jutro przejade do ojczyzny i kupie na probe....troche sie boje ze mam malo tych pieluch.....

jakas materialistka sie ze mnie zrobila ....
    jak widze ze pampersy po 50 gr. wychodza jeden (jak sa w promocji) a maly 10 na dzien zasika to kurde 5 zloty poszlloooo.....to za 10 dni 50zl za miesiac - 150zl na same pieluchy.......niech sika ile wlezie nie zebym mu wypominala....ale lepiej niech nie ma uczulenia na te Dady :)

Paula 90, Franka2104, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Paula sprzataj sprzataj, tylko okien nie myj zebys nie urodzila za wczesnie :)

ale tak powaznie ludzie to potrafia byc psychole.....i co z tego maja...mi by bylo szkoda czasu sie w cos takiego bawic....faktycznie trzeba byc wyczulonym na wszystko..tak piszecie duzo, ze nawet nie wiem na ktorej stronie dzis zdjecie wstawialm a wypadaloby wykasowac....zaczynam sie bac

Okien myć nie będę 😂 Ale otworze, żeby się przewietrzylo

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stressant tylko nie kupuj chusteczek nawilżanych dada sensitive, mąż mi je kupił do szpitala bo nigdy nie wiadomo kiedy cię zawołają na podgląd podwozia a po każdym siku przecie prysznica brać nie będę ....laski myślałam że mi broche wypali !!

• stresant Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelka nie pisz, bo ze smiechu urodze,biedna brosia ;)

chusteczki za Twoja rada kupilam water wipes w rossmanie,mam 4 paczki to na poczatek wystarczy...bo w domu to "mydlo" i woda bedzie a niechustki :)

• Szonka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    laski kto jak nie wy!!
    Macie moze lub widzialyscie gdzie nabede lampke nocna nascienna ale najlepiej bezprzewodowa i tak zeby wlacznik nie zmuszal do zdejmowania lampki tylko byl z przodu czy gdzies od boku?
    ja kupilam w pepko takie lampki ledowe do przyklenenia na sciane, sa na baterie.wygladana jak halogenki i wlacza sie je naciskajac na nie. takie male okragle.

Daffi, martusiawp lubią tę wiadomość

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2019, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Karmelka nie pisz, bo ze smiechu urodze,biedna brosia ;)

chusteczki za Twoja rada kupilam water wipes w rossmanie,mam 4 paczki to na poczatek wystarczy...bo w domu to "mydlo" i woda bedzie a niechustki :)
    No ja od razu po użyciu tamtych napisałam mężowi zebh wziął od leonki whaterwhipes one są zimne ale nic nie czuć. Zero podrażnienia

• stresant Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    No ja od razu po użyciu tamtych napisałam mężowi zebh wziął od leonki whaterwhipes one są zimne ale nic nie czuć. Zero podrażnienia
    jak dzieci byly male to kupowalam w lidlu chusteczki takie niebieskie,byly tanie i bardzo mokre w porownaniu np.do chustek z pampersa - porazka....ale to bylo dawno i nie wiem jak jest teraz z jakoscia....wtedy pieluchy z lidla dla mnie byly do dupy i te pampers slep &play tez.....
    "jechalam" na pieluszkach tesco to cos ala dzisiejsze dady...tak mi sie przynajmniej wydaje....bo nawet nie wiem czy tesco ma jeszcze swoje pieluchy....

• Daffi Autorytet

Wysłany: 15 marca 2019, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Tak to ja :) mąż nie korzysta ja wchodze jak napiszecie że zdjecia dodane :) mąż ma FB tylko dla grupy naszego osiedla i wielbicieli dragon ball z 😂
    ale jak piszemy to mu nie wyskakuja powiadomienia jak nam? zeby nie bylo ze bedzie ogladal nasze foty w bieliznie? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 23:43

b2ujp2.png

‹‹ 2315 2316 2317 2318 2319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ