Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoczytałam wskazania do cesarki u mamy ginekolog i z punktu ginekologiczno- położniczego jest tachykardia płodu jest to niebezpieczne dla dziecka, za duży stres i z punktu nie polożniczego tez to rozejście spojenia , a waga dziecka przy cukrzycy ciążowej powyżej 4250g. A jak ja bym miała przenosić to kto wie czy mała nie bylaby taka dużą. To na pewno by mnie rozerwala. No nic, za 15 minut dzwonię ustalić termin na kwalifikacje.
Jeszcze poczytałam komentarze dziewczyn na blogu pod tym postem, żeby wam to do głowy nie przyszło!!!! Nie teraz nie przed naszymi porodami !!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 06:49
-
OMG co za emocjonujaca noc!
Mistella - trzymam kciuki za szybka I sprawna akcję
Basiu - z Zosieńka na pewno wszystko OK, po Mamusi bedzie filigranowa kobietkaa na tym etapie to już w sumie dobrze być w szpitalu I mieć lekarzy oraz USG/KTG na “wyciagniecie ręki”
Karmelka - ja bym szła w CC, raz że szkoda ryzykować Twoje zdrowie, dwa z tym epizodem tachykardii może faktycznie dobrze byłoby oszczędzić Leonce wysiłku I stresu SN
B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasiu łóżka są tam bardzo niewygodne. W 19 leżałam na starym w 10 miałam nowe takie na pilota ale co z tego jak te materace dla mnie to jak deska do prasowania. Ja w szpitalu miałam poduszkę ciążowa. Ale fakt po praniu w 95 stopniach jest średnia i służy psu teraz. Obecnie w ogóle jest mi z nią nie wygodnie.
-
Mistella trzymam kciuki!!!
B002 super ze masz opiekę nie będziesz się martwić! Mam nadzieje ze się lepiej wyśpisz i podtucza Zosię.
U mnie noc koszmarna. Skurcze BH czy twardnienia czy cokolwiek to jest mam teraz do samej gory i w trakcie mi się strasznie złe oddycha, poza tym pęcherz skopany i lekki ból jak na okres. I jeszcze jakieś histerie nocne córki wiec generalnie padam...
Powiedzenia na ktg karola! Ja mam pierwsze w czw i tez jestem ciekawa jak te skurcze sienzapisza...
Wiewióra super ze wam dobrze!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 07:09
-
nick nieaktualny
-
Mistella niezmiennie trzymam kciuki za Was ❤🥰
Karolinka powodzenia dziś na KTG i "cyrklu" 🙂🙂🙂
Karmelka podczas ew.cesarki mąż może być z Tobą?
Basia szpital to nic fajnego ale jesteście w dobrych rękach 🥰
Wiewióra ❤❤❤ Dajesz sobie radę z Szymonkiem🥰🥰🥰 super,że masz taką produkcję mleka🙂
Ja już po śniadaniu,zaraz trochę ogarniam to co można dookoła siebie a potem chyba idę dalej spać 😂 na 14.30 idę z córcią do okulisty a potem sama nie wiem co będziemy robić. Może do Rossmana skoczę po rzeczy dla mnie do szpitala i dla Małego 🤔
Córka miała wychodzić a tu powiadomienie na apce,że pierwsza lekcja odpada...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 07:14
-
nick nieaktualnyU nas pobudka z bolem, w nocy koszmary.
Idę z psem na spacer, pięknie świeci słoneczko.
Mistella - kciuki zaciśnięte 😙
Karmelka - daj spokój z tym strachem. Czy SN czy CC. Poród jak poród. Masz wskazania, jest ryzyko. Co to za różnica jak Malutka wyjdzie - byleby zdrowa. Jesteś przecież pod opieką dobrych lekarzy i wiedzą co mówią. Zaufaj im. I zaufaj sobie - co by się nie działo dasz radę -
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Mistella niezmiennie trzymam kciuki za Was ❤🥰
Karolinka powodzenia dziś na KTG i "cyrklu" 🙂🙂🙂
Karmelka podczas ew.cesarki mąż może być z Tobą?
Basia szpital to nic fajnego ale jesteście w dobrych rękach 🥰
Wiewióra ❤❤❤ Dajesz sobie radę z Szymonkiem🥰🥰🥰 super,że masz taką produkcję mleka🙂
Ja już po śniadaniu,zaraz trochę ogarniam to co można dookoła siebie a potem chyba idę dalej spać 😂 na 14.30 idę z córcią do okulisty a potem sama nie wiem co będziemy robić. Może do Rossmana skoczę po rzeczy dla mnie do szpitala i dla Małego 🤔
Córka miała wychodzić a tu powiadomienie na apce,że pierwsza lekcja odpada... -
nick nieaktualnyMistella trzymam kciuki żeby już niedługo było po wszystkim 🙂 czekamy na info z porodu i zdjęcie malutkiej 🙂
Basiu współczuję pobytu w szpitalu ale tak jak piszesz to wszystko dla malutkiej więc dasz radę 🙂 trzymam kciuki żeby się okazało że to tylko taka uroda Zosi ✊
Wiewiórka super sobie dajecie radę, fajnie że masz tyle mleczka 🙂
Ja dziś mam w planach jechać ostatni raz przed porodem w odwiedziny do mojej pracy. Ponoć mają dla mnie czekoladki z dnia kobiet 😃 a później KTG i wizyta u diabetologa więc zapowiada się intensywny dzień. -
Mistela ale super
na ciebie to bym nigdy nie postawily predzej na valette i Basie
Ciekawe czy juz po ? Jeju jaki to cud narodzin czlowiek nie zna dnia ani godziny
Ja leze grzecznie cisnienie po nocy 149/90 mam nadzieje ze po tabletce spadnie
Rano wkurw jak widzialam ze na sniadanie dal jogurt a do szkoly chleb z nutela....ja to bym cudne kanapeczki zrobila..... -
Mistella powodzenia, chociaż teraz na tym etapie porodu to już nie czytasz:)
Basiu, malutka równomiernie mniejsza wychodzi w pomiarach USG? Oby taka była Zosi uroda. Dobrze, że jesteście pod dobrą opieką, a wszystko będzie dobrze i masz świetne do tego podejście:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 07:36
-
Estrella a Ty masz insulinę czy tylko dietę ? Do jakiego chodzisz diabetologa? Ja idę w czwartek i się zastanawiam czy to już ostatni raz i w ogóle co mi powie
Ja chodzę do diabetologa do luxmedu do BadurkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 07:39
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Dzięki dziewczyny! Na pewno dam znać po!
Teraz jem śniadanie i pójdę się ogarniać, M jużw drodze więc będzie koło 10.30.
Cieszę się, że dziś będzie. Z tym moim bólem nie wyobrażam sobie dziś jeździć komunikacją miejską a mój samochód jeszcze nie na chodzie.
Mistella, moje kciuki są dzisiaj z Tobą! Serce też ❤️ Czekamy na małe Mistellątko! 🤱🏻
Basia, Ty dawaj znać jak się tam trzymacie! 😌
Wiewiórka, Ty wiesz! 🥰❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Wiewiórka fajnie że Wam dobrze w domku
Karola powodzenia
Ja mam w planach dzisiaj porządki w domu ale nie wiem co z tego wyjdzie, na razie absolutnie nic mi się nie chce. Najchętniej poszłabym spać ale bolą mnie biodra i już leżeć nie potrafięnie mam nic w domu na śniadanie a po drugie cokolwiek nie zjem to mi niedobrze więc pozostaje tylko Jogurt.