Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDoświadczone mamusie dzisiaj ma być 19 stopni, ale wiadomo że to 19 stopni po 9 stopniach to nie jest 19 stopni na wyspach Kanaryjskich.... Jakbyście ubrały dzisiaj dziecko na spacer? Espoir pomoże bo ja strasznie się stresuje ... Nie mam kombinezonu zimowego
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:A se z nudów nawet okna umyłam 😋
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Ale piękny dzień się zapowiada
u nas ma być 18 stopni! My od rana byliśmy zawieźć siuśki do bafań. W ogóle dowiedziałam się, że u nas w szpitalu można oddać do labo materiał do badań odpłatnie nawet w święta. Posprzątaliśmy i skończyliśmy kącik dla małego
Karmelllka90, espoir, Karollinax26, Reniiata, Misiabella, Daffi, B_002, MamaAga85, Lolka30, Anete, Tysia89, Kasiulka90, Tunia76, martusiawp, Franka2104, malutka_mycha, valetta94, AniaKJ, mysla.nieskalana, Fasolka77, Mama36 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
19 dni do terminu
dziewczyny które mają materac lateksowa-piankowy z tej firmy Havea. Która strona to ta lateksowa a która piankowa?
i na której maluszki miały spać najpierw?
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:I ciebie laska coś boli? Ty mi tu kuźwa nie wkręcaj... Ja czytam książkę obecnie na balkonie, mąż sprząta w domu bo mówię do niego dawaj pomogę ci a on do mnie - nie zgrywają chojraka potem będzie cię spojenie boleć i nie pobzykam 😲😲😲 seeeeerio ?? Haha
Kasieńko, Ciebie mąż powstrzymuje z korzyścią dla niego 😁 wie chłop co robi!
Ja się czuję naprawdę dziś mega okresowo, nawet nogi mnie bolą jak to czasem przed okresem .. ale tak mi się nie chce cały dzień leżeć, skończę to tez pójdę na balkon 😊 -
Karmelllka90 bodziak, spodenki i potem w zależności od grubości kombinezonu albo sam albo jeszcze bluzę pod spód. no i koc bym spakowała do wózka w razie wu
Karmelllka90, B_002, Tunia76 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Kasionek wielkie gratulacje jesteście dzielne!!!!
Ja tez od rana sprzątam. Córka ma jakaś „cofkę” w rozwoju i do szału mnie doprowadza .... dwa razy się posikała jednej nocy a rano chciała mleko z BUTELKi (już rok nie pije) a ja butelek nawet nie przygotowywałam wiec nie wiem skąd to... i nie umie tez sama umyć rak i u rac skarpetek... bo czuje ze będzie ciekawie hahaha
Wy pisalyscie ze się uspokilyscie na koniec a mnie wsyzstko strasznie wkurza (już mnie mąż na zakupy wysyła żebym sie zrelaksowali:p)Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas dzis uwaga.. w cieniu 20 stoopni w sloncu 32!!!
zalozylam bluzke krotki rekaw na to cienka rozpinana bluzke i jest genialnie.
juz posciele popralam robie jeszcze jedno zwykle pranie. i biore sie za umycie 2 okien. takiej pogody nie mozna przegapic.
pozostale okna kiedys umyje.. te dachowe czesciej myje bo siegam do nich bez problemu a te u mnie w pokoju sa wysokie na 160cm i nie siegam gory wiec rzadziej sobie pozwalam.
ale pachnie dzis wiosna... wszedzie okienka uchylone. Niech juz tak zostanie.Karmelllka90, Tunia76, martusiawp, Fasolka77, Mama36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Kasieńko, Ciebie mąż powstrzymuje z korzyścią dla niego 😁 wie chłop co robi!
Ja się czuję naprawdę dziś mega okresowo, nawet nogi mnie bolą jak to czasem przed okresem .. ale tak mi się nie chce cały dzień leżeć, skończę to tez pójdę na balkon 😊
Chociaż pranie wywiesiłam, ale wieszam sobie pranie na balkonie i drzwi otworzyłam całkiem patrzę a tam za firanka moja sąsiadka z bloku na orzecieko obczaja pokoik małej... 😂🤣 Typiara przecież się kolegujemy to ta od przeterminowanych szczepionek, zamiast wyjść na ogródek i sobie po prostu zobaczyć 😂🤣 -
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Czy moje dziecko też ma prawo być spokojne ? Czy mam się stresować ? Od rana było kilka ruchów ale takich mega delikatnych i spokojnych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga może mała coś wyczuwa, i też chce być dzidziusiem.
Ja w ciąży odnotowałam 3 krótkie jednodniowe spadki nastroju. Myślałamz że końcówka da mi w kość. A ja tryskam humorem a mąż przy tym jaki szczęśliwy...
Daffi u nas też takie ciepło się robi, rano było mgliście i tak chlodnawo a teraz już słoneczko i jest tak super ciepło a temperatura dopiero! +10 a.ma być +20, teraz z mężem jedziemy na zakupy spozywcze i do rossmanna a potem ja będę łapać już tylko to słońce bo po weekendzie.zimno -
Karollinax26 wrote:Czy moje dziecko też ma prawo być spokojne ? Czy mam się stresować ? Od rana było kilka ruchów ale takich mega delikatnych i spokojnych.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
DorotaAnna wrote:19 dni do terminu
dziewczyny które mają materac lateksowa-piankowy z tej firmy Havea. Która strona to ta lateksowa a która piankowa?
i na której maluszki miały spać najpierw?
Ja po prostu rozpięłam materac i zaglądnęłam z której strony jest warstwa lateksowa (u mnie bliżej suwaka), na początku lateksowa strona powinna być na dole, dziecko śpi na piankowej (twardej) bo lateksowa jest średnio-twarda i ma być na później.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 12:41
DorotaAnna, Misiabella lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN