Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już w pełnym stresie 😣 aż mnie żołądek boli i oczywiście pół nocy nie spałam...
Karmelka pierwsza ciężka noc za Wami...ale będzie lepiej 😘😘😘
Anette obswrwuj,obserwuj...może coś (ktoś)więcej się wykluje🤔🤗
Menka i Daffi i ja się łącze w bólu...ja mam taki SYF w domu ,że szkoda gadać a ilość opadajacego pyłu mnie poraża...
Dobra...Już po śniadaniu ,idę się ogarniać bo na 8 przyjeżdża koleżanka i jedziemy do klknikiMenka888 lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:
Tunia a chcesz próbować sn? 18.04 to będzie 38+5? To jest szansa że sama się do tego czasu nie rozpakujesz
Gin twierdzi, że to nie problem, bo dają leki odwracając działanie heparyny i po problemie.
Nie zrobi cesarki wcześniej, bo dziecko ma być donoszone. Jak najbliżej terminu.
Chyba wolałabym rodzić naturalnie, zwłaszcza gdyby ktoś mi powiedział, że będzie jak z synem. A miałam bardzo przyjemny poród ☺ -
W ogóle witam się z Wami w skończonym 38 tc, nie myślałam że ze swoją szyjką i twardnieniem brzucha od 15 tc tak daleko zajdę. Byłam pewna, że ta ciąża zakończy się o wiele szybciej a teraz coś czuje, że jeszcze trochę pochodzę 🤔
Muszę też dziś jechać na miasto, załatwić jedną sprawę, długo mi nie zejdzie ale mimo wszystko biorę dziś ze sobą mamę.
Trochę boję się sama wypuszczać z domu.Kiwona, Fasolka77, martusiawp, B_002, valetta94, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
MamaAga, to czekamy na relacje
Współczuję Wam remontów. My tylko malowalismy, podeszłam do tematu minimalistycznie, jestem zadowolona
Anette, może to już ten czas, obserwuj te skurcze
Ja to mam takie napinania, wyginania i skurcze, że czasem zalieraja mi dech w piersiach a ciągle słyszę, że nic się tam w szyjce nie zmienia. Nie mam pomysłu, jak te najbliższe 2 tygodnie przetrwać do następnej wizyty, jestem nie cierpliwa, nerwowa, obolala, mam obniżony nastrój i w ogóle do dupy wszystkoa może ktoś powinien mi do dupy właśnie nakopac, bo się uzalam zbytnio
-
nick nieaktualnyKiwonka jak sobie życzysz ja Ci mogę trochę do dupy nakopac. Zobacz jak mają Nasze tu matki Polki co mają małe dzieci i albo już urodziły albo zaraz urodza następne! My z Naszymi starszakami to w porownaniu raj! A ciąża.. Jak to ciaza... Pobili pobili człowiek grupowo ponarzeka i przestanie bo się szybko zapomina. Ile to chciałoby być na Naszym miejscu a zajść nie moga ;p :*❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 07:38
Kiwona, DorotaAnna, Fasolka77, espoir, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lilli gratulacje
coraz więcej maluszków już po drugiej stronie mocy ❤️
martusiawp lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Kurde nie daje rady z rekoma po nocy. 15min dochodze do siebie.. W prawej mam bol nadgarstka a lewej nie czuje.. Ale ona mnie az szczypie i parzy i nie idzie trgo opanowac.. To nie takie zwykle odretwienie.. Nie wiem już co zaradzic.
-
Mama36 wrote:Anete no zobaczymy! Prysznic i nospa.. Jak przejdą to to nie to. A one są z góry czy z dołu brzucha. Jak twardnieje cały brzuch to BH.. jak od góry idzie fala to już porodowe. Trzymam kciuki żeby było po Twojej Myśli :*
Twardnieje chyba bardziej od góry, tuż nad pępkiem a boli jak w pierwszy dzień okresu na dole. Nie wiem czy to BH. Narazie jeszcze funkcjonuje więc nie jest źle ☺️ Wczoraj zaczęłam porządki w dokumentach i ciuchach więc niech on tam siedzi i da mi dokończyć sprzątanie, bo dom jak po wojnie wygląda 😂martusiawp, valetta94 lubią tę wiadomość
-
Lilli gratulacje❤️❤️❤️
Ja mam dzisiaj wizyte u poloznej a potem wybiore sie troche na sklepy bo jak zwykle koncza mi sie wszystkie kosmetyki naraz. Kupie chyba sobie jakis krem BB do twarzy bo jak siedze teraz w domu to nie chce meczyc buzi podkladem, ale mimo wszystko staram sie robic choc minimalny make up wiec brwi, rzesy i twarz musze miec😉
Wywietrzylam materac i zakladam juz dzis przesscieradelko niech bedzie gotowe - a noz wywolam wilka z lasu 😜martusiawp lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Ja może sraczki nie dostanę, zjadłam naleśnika, teraz jem kanapki z łososiem wędzonym na gorąco, ogórem małosolnym i pomidorkami 😁
Ale masz zachcianki😜 jeszcze przegryźć batonem heheh
A ja ty głodna czekam na śniadanie
Malutkamycha powodzenia na wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 07:57
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
p.s.proszę.nie cytować😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 13:21
Karollinax26, Kiwona, Lolka30, Tunia76, Syska2202, DorotaAnna, malutka_mycha, martusiawp, mysla.nieskalana, AniaKJ, estrella, valetta94, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny