Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Lilli gratulacje!!
U nas noc bez snu.😭 W dzień mała spala 3 godziny z zegarkiem w ręce nawet nie mruknęła pampers jeść i spać o 22 zjadła i okazało się że do 1:00 w nocy to jest jej aktywność z brzuszka ! I już ma 4 czkawkę ! Do tego chce jeść co godzinę! Moje cycki aż tyle jedzenia jej nie zapewniają jeszcze. I szczerze nie widzi mi się każda noc karmić co godzinę ... Teraz dokarmiam ja mm ale ona pociumka cycka 15 minut dostanie mm zje 9-12 ml i za godzinę krzyk jak jej nie dam ... Ledwo żyje!! 🤪🤪🤪 W dzień ojciec ja bierze na spacer po korytarzu na apartamentach a ja idę spać... Bo wczoraj w nocy spałam 4 godziny dziś 1 godzinę
uuuu GłodomorekKiedy wychodzicie do domu?
Fasolka77
-
To jak brzuch wyglada, zalezy od stanu miesni miedzy innymi. Ja lezalam na sali z dziewczyna, ktora byla w 37 tc, jakby dobrze ja zakamuflowac to nie byloby widac ze jest w ciazy. W 38 tc urodzila, brzdaca z wga okolo 3,3 kg, czyli w normie. A brzuch to malenki byl.
-
O Boże jak mi się marzą płatki na mlekunod kilku dni....
Ale dzisiaj długo pospałamnawet mi się nie chciało wstać na śniadanie no ale jak to dziewczyny z cukrzycą wiedza- musiałam. Tunia jak normalnie jesteś Na umówię cały czas to Ci się cały czas urlop wypoczynkowy nalicza
fajnie nie?
Dziewczyny którym opadły brzuszki- też macie wrażenie że one są jakby mniejsze? Niż były zanim opadłyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 08:54
Tunia76, Fasolka77 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 dopiero nadrabiam, więc nie wiem czy ktoś już Ci odpisał... na początku tak wygląda karmienie. dziecko jest przyklejone do cycka nie dlatego, że teraz jest głodna, a dlatego, że ona pobudza laktacje, żeby potem jej mleka nie zabrakło.
ja pamiętam, że pierwsze tygodnie to pod jednym cyckiem Maćko leżał, a drugą ręką karmiłam Bartka zupą, bo nie dało się go odkleić.Misiabella, martusiawp, Tunia76, mysla.nieskalana, Martusiazabka lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
Tunia76 wrote:A z 1USG to będzie 39+5, boję się, że zaczne rodzić i nie odstawie clexane, a przy moich końskich dawkach grozi to krwotokiem.
Gin twierdzi, że to nie problem, bo dają leki odwracając działanie heparyny i po problemie.
Nie zrobi cesarki wcześniej, bo dziecko ma być donoszone. Jak najbliżej terminu.
Chyba wolałabym rodzić naturalnie, zwłaszcza gdyby ktoś mi powiedział, że będzie jak z synem. A miałam bardzo przyjemny poród ☺
Tunia dziwne, że chcą Cię przetrzymać tak długo....Fasolka77
-
No znowu zaczynam się martwić o te wody płodowe I już nawet te papierki mnie nie uspokajają za bardzo a kupiłam sobie nawet jeszcze jedne z innej firmy i teraz robię dwa na raz xd niech mi ktoś powie że jestem walnięta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 08:57
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karollinax26 wrote:Batona nie mogę, po czekoladowym mam zgagę 😁
Dobrze karmią w tym hotelu ?
No ostatnio jak byłam w styczniu to nie było złe jedzenie
Teraz śniadanie na mnie cZeka a ja podpięta pod KTG 😢
I mam jeden skurcz 😂
Karolinka to potem mlekiem popij 😜martusiawp lubi tę wiadomość
-
Karmelka to super!! W domku zawsze najlepiej
Espoir moja mama też ciagle tak powtarza, że na początku to ja będę tylko z cyckami na wierzchu leżała i małego przy piersi miała. I dopiero zaczynam rozumieć o co jej chodzi szczerze mówiąc jak dziewczyny tak opisują👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
MamaAga, to czekamy na relacje
Anette, może to już Wasz czasKciukasy!
Karola- masz rację- nie wypuszczaj się już sama! Asysta wskazana!
Kiwona! relax! ciesz się z ostatnich chwil "wolności"bo faktycznie dojdzie kolejny ból jak Ci nakopiemy do zada!
Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:No znowu zaczynam się martwić o te wody płodowe I już nawet te papierki mnie nie uspokajają za bardzo a kupiłam sobie nawet jeszcze jedne z innej firmy i teraz robię dwa na raz xd niech mi ktoś powie że jestem walnięta
Ale to wychodzi ci ze wody ciekną z tych papierków ?
-
Daffi wrote:Kurde nie daje rady z rekoma po nocy. 15min dochodze do siebie.. W prawej mam bol nadgarstka a lewej nie czuje.. Ale ona mnie az szczypie i parzy i nie idzie trgo opanowac.. To nie takie zwykle odretwienie.. Nie wiem już co zaradzic.
Daffi współczuje, a to nie od pracy wczoraj? Nasprzątałaś się trochę...? wrzuć laska na luz!Martusiazabka lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Kiwona wrote:Nie macie dziewczyny taniej białej plamy wokół pępka i tej ciemnej linii?
-
DorotaAnna trzeba przetrwać. ja zawsze pierwsze tygodnie traktuję jak walkę o przetrwanie
jak ktoś ma pierwsze dziecko, to niech się gibnie na łóżku, cyce na wierzchu i seriale jeden za drugim - a dom niech zarasta kurzem, potem się wszystko unormuje!DorotaAnna, martusiawp, Fasolka77, Kasiulka90, Martusiazabka lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Ale miałam zarabista sny dzisiaj. Z tych co pamiętam wszystkie o seksie były
Mi się ta końcówka nie ciągnęła, za dużo załatwiania było. Ale Babcia oddelegowana i coś czuję że teraz się zaczną nudy. Już sobie poplanowalam sprzątanie więc może nie będzie najgorzej.
Rany ale głodna jestem, a muszę czekać po tabletce na czczo. I jeszcze Karmelka takie pyszności wrzuca🤤🤤🤤🤤🤤