Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko laski, mi z któregoś usg wyszedł termin na 2 maja jakoś, więc mi się nie spieszy 😋
Krystek już pewnie na świecie, Mama odpoczywa, nie moge się zdjęcia doczekać 😍
Mój małżonek przyszedł dzisiaj z pracy z róża dla mnie 🤩 romantyzm mu się włączył czy cośKasiulka90, martusiawp, mysla.nieskalana, malutka_mycha, Lolka30, AniaKJ, espoir, B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
martusiawp wrote:Stresant. Valetta mówiła że jutro ma wizyt u lekarza i że się zrobi i zdjęcie nam tu wrzuci w czwartek. 😀 Może nie zapomni.
Ej no wez, myślałam że nie będziecie pamiętać
Nie no nie będę taka, ale włosów nie prostuje więc będą spięte w koczku
Kasiulka ostatnio wstawiałaś zdjęcia drzewek Bonsai i tak się napaliłam, że jutro w drodze do doktorka zajeżdżam do LeroyMerlin po moje pierwsze drzewkoKasiulka90, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Mama gratulacjeeee!!! Duży chłopak!! Zdrówka 😘😘😘
Czekamy na zdjęcie Krystka 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 21:10
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
valetta94 wrote:Kasiulka ostatnio wstawiałaś zdjęcia drzewek Bonsai i tak się napaliłam, że jutro w drodze do doktorka zajeżdżam do LeroyMerlin po moje pierwsze drzewko
martusiawp, valetta94 lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Cieszę się bardzo! 😊 Minęły 2 czy 3 dni, a my się nadal nimi zachwycamy, więc polecam 👌 Dzisiaj pierwszy raz podlałam, mam nadzieję, że ich nie zniszczę, bo totalnie nie mam ręki do kwiatów 😅 Obejrzałam poradnik na yt 😄
U mnie w domu ja kwiatów nie dotykam. Ubijam wszystkie bardzo skutecznieale jutro Wam wstawię kwiaty mojego męża
ten to suchy patyk wsadzi w piasek i mu cudo wyrośnie
martusiawp, valetta94, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
chce_byc_mama .... ja pierdole... ale macie tam opiekę nad ciężarną... bullshit i bullshit, co to za jakieś pomiary brzucha??? jakieś średniowiecze chyba... no szok... ja chyba wolałabym słuchać lekarza.. a nie położnej... no toż to szok! a czarne myśli niech pójdą w niepamięć! Każda z nas się boi o maluszka... to normalne ale ważne jest pozytywne myślenie!
będzie dobrze!
Kiwona jak brzuszek? doczytałaś skąd ta plama biała?
Karola kasiorka z ZUS-u już idzie do Ciebie?
Mycha co u kici? byłaś u weta?
DorotaAnna ja też miałam kiedys akcję, że bałam się,że to wody.. ale po prostu taką miałam wydzielinę no i pociłam się w pachwinach... plus luteina robiły swoje.. daj znać jutro po wizycie co i jakMłody się rozruszał?
Anette
Angella
Valetta
jak u Was sytuacja na froncie?
B_002 Fajnie, że z dzidzią ok i że jednak nie zostałaś w szpitalu. 01.04 już tuż tuż
MamaAga85 no niezły Kluseczek rośnie w Twoim brzuszkuNajważniejsze, że z dzidzią jest ok! Co to jest znieczulenie PDA???? i dlaczego przy cukrzycy lepiej
Misiabella a po co byłas u psychiatry? boisz się porodu? Oszalałaś!?
Stresant mnie jest wsio ryba! może być i Kraków! jak już mówiłam.. ja dotrę wszędzie!
Natalia_Tosia co u Was? Mam nadzieję, że wszystko ok!!!!
Mama18 gratuluję jeszcze raz!!!! Pokazuj nam tu zaraz Krystka!!!
KarmeLove idź do dentysty-nie czekaj...najwyżej się porzygaszno i kolejna co się wzięła za malowanie na końcówce... ech co Wy macie za pomysły?
Fasolka77