Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasola, pierwszy szok minął i już się nie martwię ta plama. Czy to przepuklina czy rozejscie mięśni, czy też co innego, nic z tym nie zrobię. Wizyta 8.04.,wytrzymam
I chyba promka, mój K pracuje nad sobą ostatnio i widzę, że są tego efekty! 😊
Właśnie, jak kotka Mycha? Moja ledwo skończyła sterydy, już znów zasmarkana, na szczęście jelita się trzymają nieźle znów.Fasolka77, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Fasolka, mam nadzieję że kasiorka z ZUSu niebawem będzie na koncie! 😊
Kurde dziewczyny, nie znamy dnia ani godziny, tak jak napisała Stresant, żebym siedziała w domu, tak zamierzam posłuchać 😋
Nigdzie się już nie wybieram, póki co mam wszystko załatwione, chyba. Serio dziś się wystraszyłam, że zacznę rodzic na mieście, brzuch już mi mocno się obniżył.stresant, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
A cisnionko w normie jak na nerwowa atmosfere jaka w domu panuje to nawet sie trzyma.
Syn beczy, stary obrazony jeszcze ze corka spi bo by pewnie swoich 5groszy tez dodala....
Jutro cora wyjezdza na zielona szkole...a tydzien temu popsul sie jej telefon...niedalo sie kupic nowego!!!!......tatusiek raczej jej dal stary co w szufladzie 2lata lezy....mowie synowi pozycz siostrze swoj bo co jak ten stary sie popsuje to mala zaplacze sie na smierc ze nie moze z nami mowic....syn w placz ze nie da....ojciec ze ja mam dac swoj a jutro mi kupi nowy...ja tez nie dam bo mam na 2simkarty i musialabym wszystko pokasowac....poprzenosic....no i tak kazdy focha rzucil a biedna mala zostala z jednym starym telefonem.....Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Kolega z pracy zostal dyrektorem cyganskiej szkoly na 500 dzieci mowi ze pozatrudnial same cyganki jako sprzataczki kucharki itp. Bo miedzy soba nie kradna
Do szpitala zadnych cennych rzeczy nie biore..przyslowiowe 10 zl do automatu z kawa....karty i cenne rzeczy w domu....a pizamy mi chyba nie zakosi....gorzej bedzie na kiblu po niej usiasc....fujjj jo nie nie jutro dzwonie i zalatwiam apartamentyDorotaAnna, Fasolka77, valetta94, martusiawp, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Tak jakby to oni mieli się najwiecej namęczyć przy tym porodzie nie?
nas to nikt nie pyta o zdanie
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Kiwona wrote:Fasola, pierwszy szok minął i już się nie martwię ta plama. Czy to przepuklina czy rozejscie mięśni, czy też co innego, nic z tym nie zrobię. Wizyta 8.04.,wytrzymam
I chyba promka, mój K pracuje nad sobą ostatnio i widzę, że są tego efekty! 😊
Właśnie, jak kotka Mycha? Moja ledwo skończyła sterydy, już znów zasmarkana, na szczęście jelita się trzymają nieźle znów.
no i takie podejście mi sie podoba! po co sie przejmować czymś na co nie mamy wpływu! po porodzie plama zniknie i już! A jeszcze jak K pracuje nad sobą i kwiaty kupuje to nic tylko sie cieszyć i korzystać z takich promek!
Głaski dla kotków!Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Mama36 ❤❤❤❤❤ SERDECZNE GRATULACJE 🥰🥰🥰🥰 MNÓSTWA ZDRÓWKA DLA WAS OBOJGA 😘😘😘😘😘😘😘
Fasolka PDA to nic innego jak znieczulenie zewnątrzoponowe. W moim przypadku ma pomóc obniżyć ciśnienie i puls podczas porodu.
Generalnie ja nadal jakoś psychicznie nie doszłam do siebie po dzisiejszej kwalifikacji. Dzwoniłam oczywiście do swojego gina z PL i on też nie rozumie tej decyzji...Mama moja w równie wielkim szoku...Ja się po prostu boję... -
Kiwona wrote:Cyganka 18 lat po in vitro? 😯
nawet nie wiem czy miała 18 szczerze mówiąc.. mówiła, że tak... oni wcześnie zaczynają.. męża już miała chyba od 2 lat ale opowiadała, że oni nie idą do żadnego urzędu etc tylko przysięgają sobie przez Bogiem i starszyzną i już są po ślubieFasolka77
-
stresant wrote:A cisnionko w normie jak na nerwowa atmosfere jaka w domu panuje to nawet sie trzyma.
Syn beczy, stary obrazony jeszcze ze corka spi bo by pewnie swoich 5groszy tez dodala....
Jutro cora wyjezdza na zielona szkole...a tydzien temu popsul sie jej telefon...niedalo sie kupic nowego!!!!......tatusiek raczej jej dal stary co w szufladzie 2lata lezy....mowie synowi pozycz siostrze swoj bo co jak ten stary sie popsuje to mala zaplacze sie na smierc ze nie moze z nami mowic....syn w placz ze nie da....ojciec ze ja mam dac swoj a jutro mi kupi nowy...ja tez nie dam bo mam na 2simkarty i musialabym wszystko pokasowac....poprzenosic....no i tak kazdy focha rzucil a biedna mala zostala z jednym starym telefonem.....
oj no to TRAGEDY.... faktycznie... na długo wyjeżdża?Fasolka77
-
Anete wrote:Mój mąż wczoraj wieczorem powiedział, żebym nie rodziła, bo on jest zmęczony i spać mu się chce. Faceci 😉
Fasolka ja jeszcze nie rodzę 😊
jesteś pewna?bo jak tak patrzę na terminy a faktyczne daty... to chyba już jutro muszę powkładać wszystko do walizki bo na razie wszystko leży obok
Fasolka77
-
stresant wrote:Kolega z pracy zostal dyrektorem cyganskiej szkoly na 500 dzieci mowi ze pozatrudnial same cyganki jako sprzataczki kucharki itp. Bo miedzy soba nie kradna
Do szpitala zadnych cennych rzeczy nie biore..przyslowiowe 10 zl do automatu z kawa....karty i cenne rzeczy w domu....a pizamy mi chyba nie zakosi....gorzej bedzie na kiblu po niej usiasc....fujjj jo nie nie jutro dzwonie i zalatwiam apartamenty
kup sobie w rossmanie te nakładki papierowe na kibelek.. ja zanabyłamstresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
MamaAga85 wrote:Mama36 ❤❤❤❤❤ SERDECZNE GRATULACJE 🥰🥰🥰🥰 MNÓSTWA ZDRÓWKA DLA WAS OBOJGA 😘😘😘😘😘😘😘
Fasolka PDA to nic innego jak znieczulenie zewnątrzoponowe. W moim przypadku ma pomóc obniżyć ciśnienie i puls podczas porodu.
Generalnie ja nadal jakoś psychicznie nie doszłam do siebie po dzisiejszej kwalifikacji. Dzwoniłam oczywiście do swojego gina z PL i on też nie rozumie tej decyzji...Mama moja w równie wielkim szoku...Ja się po prostu boję...
Mama na spokojnie, prześpij się z tą myślą... no w końcu to lekarze.. hmmm... wiedzą chyba co robią... byłas nastawiona na cesarkę? A o co chodzi z tym porodem sn przy cukrzycy?Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:oj no to TRAGEDY.... faktycznie... na długo wyjeżdża?
a stary nawet telefonu nie zalatwil...ugryzlabym go dzis i krew karkiem wyssala
No nic pojedzie ze takim telefonem jaki ma a jak sie popsuje to bede dzwonic do nauczycielki jak bede chciala pogadac
....kiedys nie bylo wogole telefonow i wszyscy zyli -
stresant wrote:Na 10 dni w slowackie Tatry do Ziaru jedzie z cala klasa (ta jebnieta co po dupie klepie )...za dara
a stary nawet telefonu nie zalatwil...ugryzlabym go dzis i krew karkiem wyssala
No nic pojedzie ze takim telefonem jaki ma a jak sie popsuje to bede dzwonic do nauczycielki jak bede chciala pogadac
....kiedys nie bylo wogole telefonow i wszyscy zyli
no to sporo jak na 10 dni.. będzie tęsknić
ale inne dzieci jej przecież pożyczą telefon jak coś także nie ma problemustresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Mama36 ale Ci zazdroszczę, że już jesteś po! ja się nie mogę doczekać aż poznam 4 mężczyznę mojego życia
chociaż cierpliwie czekam
za każdym razem jak usypiam Maćka (na rękach), to Wojtuś go kopie, no typowe rodzeństwoszkoda tylko, że mi to wydłuża cały proces, jak go tak smyra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 22:41
stresant, Kasiulka90, Fasolka77, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Ano chcialam zeby miala jakis lepszy bo jak jej zdjecie Franuska wysle w poniedzialek to zeby chociaz glowe widziala
bo jak wroci to matka bez brzucha bedzie a brat w pokoju morde bedzie darl
Mysle ze kontaktem nie bedzie problemu ma 4 kolezanki w pokoju to do ktorej sie dodzwonie
10 dni dlugo ale to ma byc zdrowotny pobyt wiec na krocej sie nie oplaca...huta co roku wysyla i sponsoruje ...jak juz nas caly rok truja to chociaz tyle dla dzieci robiaFasolka77 lubi tę wiadomość