Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuzwa nie było mojego lekarza.. Byl tylko 1 stary dziad i tak bym sie z nim nie dogadala.
I teraz mysle co robic... Wizyta za 4 dni.. Ale czekac do niej czy jednak dzwonic.. Z jednej str pewnie by grzebnal i zbadal ten moj brakujący czop i czy cos sie wiecej dzieje.. Zobaczylby to cisnienie.. Ale boje sie ze poloza mnie do szpitala a ja nie mam kompletnie co z Julcia wtedy zrobic.. Na te dni do porodu moja mama przyjedzie.. A teraz?? -
nick nieaktualnystresant wrote:Ty nam lepiej poopowiadaj cos wiecej, jak maly? Ile mleka? Chodzisz juz ? A nie tak kuku zza buku
Młody po cięciu bym zmarzniety lekko więc go nie mogłam mieć skóra do skóry ale był ze mną chwilę. I kazała. Iść do taty i kangurowal. Potem był z Nami na sali cyca jadł. Malz jak poszedł to go zabrali.. A ja nie zmruzylam oka. Raz że fajne towarzystwo i gadalysmy z dziewczyną pół nocy (jest z kwietniowych fb hihi) a dra emocje. Teraz zdrzemnełam się pół godz. Młody to cycuchowy chłopak. Siedziałby i D siedział. Chodź robimy postępy. Ostatnim razem sam puścił cyca i już dłużej śpi!
Ulewa troche wodami plodowymi więc łapie czkawi i musi mu się odbić po jedzeniu. Ale chyba wszystko jest ok.
stresant, valetta94, malutka_mycha, mysla.nieskalana, Kiwona, B_002, Tunia76, estrella, martusiawp, Kasiulka90, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Właśnie sprawdziłam - mam 35km do Wakefield.
w Wakefield jest Poldent, tam raz, czy 2 w miesiącu przyjmuje doktor Leśny (ginekolog/polożnik). byłam u niego kilka razy w ciąży z Bartusiem, jak czekałam na przydział nowej położnej (byłam po dwóch poronieniach i schizowałam trochę).
on Ci wszystko wymierzy, powie co i jak i jakoś może rozjaśni sytuację?
sprawdziłam na stronie, że przyjmuje akurat w niedzielę. nie wiem jak to wygląda teraz, ale 3 lata temu były do niego takie kolejki, że wizyty miałam o 23.30... więc się nie zdziw jak cośWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 12:10
chce_byc_mama lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Karmelllka90 wrote:Nie wskazań żebym była trzymana dłużej. Z małą też wszystko w porządku. Jedyna dolegliwoscia są spuchnięte nogi i ten nieszczęsny ból kręgosłupa, 3 doby mina powiedzmy o 18:44
A kiedy ściągnięcie szwów?
A co z żółtaczką?
Mój mąż jest przerażony jak mu powiedziałam, że Ciebie już wypisali. On nadal liczy, że urodzimy SN. 😄 -
nick nieaktualny
-
espoir wrote:bo mówisz, że czujesz się zagubiona, bo jeden mówi tak, a drugi siak, to może wizyta u trzeciego?
w Wakefield jest Poldent, tam raz, czy 2 w miesiącu przyjmuje doktor Leśny (ginekolog/polożnik). byłam u niego kilka razy w ciąży z Bartusiem, jak czekałam na przydział nowej położnej (byłam po dwóch poronieniach i schizowałam trochę).
on Ci wszystko wymierzy, powie co i jak i jakoś może rozjaśni sytuację?
sprawdziłam na stronie, że przyjmuje akurat w niedzielę. nie wiem jak to wygląda teraz, ale 3 lata temu były do niego takie kolejki, że wizyty miałam o 23.30... więc się nie zdziw jak coś
Dziekuje - przed chwila tam dzwoniłam i nie maja wolnych miejsc na niedziele. Pani z recepcji powiedziała, ze najbliższy wolny termin maja na 14 kwietnia. W przyszła sobotę jak nie urodzę to mam masaż szyjki w Manchesterze, ale zadzwonie jeszcze przed niedziela to może coś się zwolni.
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Dawniej trzymali tydzień.
A kiedy ściągnięcie szwów?
A co z żółtaczką?
Mój mąż jest przerażony jak mu powiedziałam, że Ciebie już wypisali. On nadal liczy, że urodzimy SN. 😄
Szwy w poniedziałek kolejny plus apartamentów prykazdzam i nie czekam na IP w kolejce tylko ściągają mi od ręki na apartamentach... A już przezywalam siedzenie na IP bo tydzień temu w środę ta dziewczyna co z nią rozmawiałam siedziała na IP 5,5 godziny z tym maluszkiem bo nie mieli z kim zostawić -
Karmelllka90 wrote:Żółtaczka fizjologiczna całkowicie w normie uff
Szwy w poniedziałek kolejny plus apartamentów prykazdzam i nie czekam na IP w kolejce tylko ściągają mi od ręki na apartamentach... A już przezywalam siedzenie na IP bo tydzień temu w środę ta dziewczyna co z nią rozmawiałam siedziała na IP 5,5 godziny z tym maluszkiem bo nie mieli z kim zostawić
a wogole jak u Ciebie karmienie? bez problemu? -
A mi szwy musi zdjac moj ginekolog albo rodzinny... mowila ze moga rozpuszczalne zalozyc ale gorzej sie goja.
Przyszedl moj wozeczek - jest cudowny. Lekki zwinny. Zlozylam, wyszorowalam, co sie da to piore i siadlam na kanape bo sie zasapalammalutka_mycha, stresant, martusiawp lubią tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Dziekuje - przed chwila tam dzwoniłam i nie maja wolnych miejsc na niedziele. Pani z recepcji powiedziała, ze najbliższy wolny termin maja na 14 kwietnia. W przyszła sobotę jak nie urodzę to mam masaż szyjki w Manchesterze, ale zadzwonie jeszcze przed niedziela to może coś się zwolni.
PS musisz mieszkać obok mnie, bo mi mapa pokazuje też jakieś 30-35 km💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
malutka_mycha wrote:Moje pytanie gdzieś zginęło, kupowałyście już inhalator? Możecie coś polecić?
martusiawp, malutka_mycha lubią tę wiadomość