Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karollinax26 wrote:Ja tu nie chce nic mówić ale wtedy Mamie18 powiedziałam, że te jej lepsze samopoczucie to może być objaw, ale ona nie uwierzyła 😁
Wczoraj Vallecie pisałam, że w tym tygodniu na pewno urodzi, jest na porodówce 😁
Komuś jeszcze powróżyć ? Całkiem za free 😂
mi! mi!słucham Karola!
Fasolka77
-
Basiu, dzięki za ten cudny opis, oczywiście się zbeczalam ♥️
Valetta94 kciuki zacisniete!
Karola, ja jestem zaraz po Tobie narzekającaZ ciąża wszystko od początku mam super (nie licząc torbiel), a boleśnie to wszystko przechodzę bardzo. Ale wytrzymam, co tam.
Ty już masz bliziutko, sobie powrozvaletta94 lubi tę wiadomość
-
Valetta trzymam kciuki 😘. Dziewczyny rozkrecamy się 😉. Ciekawe czy ktoś jeszcze dołączy dziś do Valetty i zacznie rodzić 🙂.
martusiawp, Mama36, valetta94 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
Ja nadal zero objawow. U mnie „naturalny sposób wywoływania porodu” powoduje tylko ból jak na okres i nieprzespana noc przez to wiec wczoraj musiałam m zniechęcić bo wcale mi się nieistniejące leżeć cała sobotę
macie tez takie objawy???
ale jak nic nie ruszy przez ten tydzień to już nie będę go zniechęcać 😜
-
nick nieaktualnyMy z ostrzejszym seksem czekamy do poniedziałku. Od rana będziemy wykurzac Ignasia. Seks, masaż sutków, litr herbaty z liści maliny i chodzenie po schodach (jak rwa puści).
Ja po orgazmie też mam bóle okresowe. Ale jak widać u mnie skracają i zmiękczają w końcu szyjkę.
Wolę bóle okresowe niż czekanie w nieskończoność.
Damy radę laski. Jeszcze troszkę i będziemy wszystkie narzekać na poranione sutki i nieprzespane noce.
U mnie dzisiaj dużo lepszy humor i samopoczucie. Może to zapowiedź? 😝
W nocy coś mi strzeliło w kregoslupie lędźwiowym. Najpierw zabolało a teraz wygląda że jest poprawa. Może kręgi naskoczyly w końcu i zacznie się goić to podrażnienie nerwu. Dobrze by było żeby do poniedziałku przeszło.
Trzymam kciuki za Wasze porody. Super się czyta Wasze opisy 😘malutka_mycha, Fasolka77, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:poka Mama w co Krystka wystroisz!
a jak chłopcy w domku? nie mogą się już doczekać na przybycie braciszka?
Starszy od środy u babci. Happy że nie musi do szkoły chodzić. Młodszy w domu chciał być. Był u Na i bardzo bratem zainteresowany. Oglądał.. Badał... Chcisl przebierac. No wszystko. Szczerze.. Jesteśmy w szoku.
Paula 90, estrella, Tunia76, Karollinax26, Martusiazabka, Lolka30, Kiwona, Reniiata, valetta94, stresant, Fasolka77, Daffi, espoir, Kasiulka90, Misiabella, DorotaAnna, mysla.nieskalana, Natalia-tosia, martusiawp, Anete, Syska2202, Nistera, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
Basia super to odpisałaś
Valetta trzymam kciuki żeby się rozkrecilo i jak najmniej bolało!
No to ja po weekendzie też się za sutki biorę, a coa dzisiaj za porządki i idę na ogród popracować, taka śliczna pogoda 🤩
Karola a ja kiedy urodze? Urodze w ogóle kiedyś?valetta94, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co Dziewczyny, ja to bez Was bym już tysiąc razy zwariowała w tej ciąży. Super mieć takie miejsce, w którym wszyscy rozumieją się w pół słowa dosłownie.
Teraz czytam Wasze porody i myślę sobie że przecież nie jest aż tak źle, że ból mija a Wy cieszycie się swoimi pięknymi bobasami. I ja też będę.
Wielokrotnie już ratowalyscie moje zdrowie psychicznei kopalyscie w dupę na opamiętanie jak mi za mocno odbijało.
Mąż często marudzi że siedzę z nosem w telefonie. Ale żeby On wiedział czego dzięki Wam mu oszczedzilam 🙄 Hihi.
Facet żyje w błogiej nieświadomości awantur, wyjazdów na IP, wizyt u lekarza i alarmów których dzięki forum uniknął 😂Tunia76, Fasolka77, Lolka30, Kasiulka90, Kiwona, DorotaAnna, mysla.nieskalana, Natalia-tosia, martusiawp, Syska2202 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Basia super to odpisałaś
Valetta trzymam kciuki żeby się rozkrecilo i jak najmniej bolało!
No to ja po weekendzie też się za sutki biorę, a coa dzisiaj za porządki i idę na ogród popracować, taka śliczna pogoda 🤩
Karola a ja kiedy urodze? Urodze w ogóle kiedyś?
Urodzisz, jak się weźmiesz za sutki 😁
Ja boję się ich dotykać 😂
My praktycznie ten sam termin, myśle że Ty pójdziesz do odstrzału na koniec następnego tygodnia, może być ? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 09:00
-
Paula ja dzis rano po przeczytaniu opisu Basiu i dzielnie walczacej Valetty powiedzialam mezowi ze wlasciwie ten SN to nic takiego strasznego i da sie przezyc....nie wiem dlaczego cale zycie sie upieralam na CC.....moze bym dala rade naturalnie
Fasolka77, malutka_mycha, valetta94, Paula 90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Malz przywiezie stroje na wyjście ale zwykle body polspiochy u taki ala polarowy kombinezon.
Starszy od środy u babci. Happy że nie musi do szkoły chodzić. Młodszy w domu chciał być. Był u Na i bardzo bratem zainteresowany. Oglądał.. Badał... Chcisl przebierac. No wszystko. Szczerze.. Jesteśmy w szoku.
ale piękny widok Mama18!!!!Fasolka77