Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stresant wrote:Basiu wymarzony porod oby takich wiecej, lzy laly sie po policzku jak czytalam, prawdziwy cud
Jednak ból jest spory, ale o nim się na szczęście zapomina 😊
Też teraz uważam że następny poród mógłby być podobny, w sumie to całkiem sprawnie poszło i bez komplikacji.Kasiulka90, Misiabella, DorotaAnna, stresant, Fasolka77, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Daffi, kochana, został Ci 1 dzień do donoszonej ciąży, więc ten sądny dzień już tak blisko! Wypróbuj sposoby na wywołanie i działaj w miarę sił - spacer, schody, seks, herbatka z liści malin. Nie możesz się absolutnie teraz poddać! Pomyśl, że połowa siedzi w Twojej głowie. Musisz być silna. Patrz na swoją cudowną córkę i myśl o Filipku, on jest tak samo wart tylu wyrzeczeń i tego cierpienia. Jak go dostaniesz na klatę, to wszystkie troski miną w sekundę 😘
Odzywaj się i pisz jak Ci źle 😚B_002, mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Valetta co oni Wam daja na tej porodowce ze Wy wszystkie takie podjarane jestescie
A na skurczach zupełnie inna jaAle kobiety wszystko zniosą!
Kiwona, stresant, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:mnie coś nad ranem strzeliło w podwoziu.. przy przekręcaniu się.. coś "pykło"... co to może być?
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie ze szkoły rodzenia dziewczyna dwa dni temu urodziła dziewczynkę 4,5kg 57cm SN. Nikt jej nie mówił że taka duża będzie. Wygląda jak ten ludzik z Michelin. Taka papuśna. Bez cukrzycy ciąża.
Mam nadzieję że Ignas taki duży nie będzie.
W stanach na dniach urodziło się dziecko 7kg w szpitalu Arnot Ogden Medical Center w mieście Elmira. MASAKRAWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 09:46
B_002, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem czy ten olej z wiesiołka tak wpłynął czy po prostu miałam szczęście że nie pękłam, ale na wszelki wypadek bierzcie! Po 36tc można i zawsze lepiej brać niż nie brać. Działa uelastyczniająco na tkanki
Paula 90, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratulacje!!!!!
Super, idziecie jak burza! Rozkrecilo sie piorunem😉
Mama36, B_002 gratuluje! Cudownie, ze mozecie juz tulic Malenstwa!
Moj to chyba nigdy nie wyjdzie. Narazie siedzi i tyje - chyba sobie wymyslil, ze dopoki nie bedzie mial 4.5kg to nigdzie nie wychodzi. Zero jakichkolwiek objawow.
Mam cicha nadzieje, ze porod przyjdzie jednak znienackaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 09:50
martusiawp lubi tę wiadomość
-
valetta94 wrote:Dobra przestaje byc wesolo dopiero co mnie podlaczyli a ja juz z bolu wysiadam.. bole z kregoslupa chyba umre
ale JESSCZE TROCHĘ I POZNASZ SWOJĄ KSIĘŻNICZKĘ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak zobaczę kogoś z harpunem to spierdalam 😂
🐋 🐋 🐋
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1aba8ff4e5f4.jpg
Jedziemy na działkę poodpoczywacmalutka_mycha, MamaAga85, mysla.nieskalana, Reniiata, Lolka30, Kiwona, Kasiulka90, Fasolka77, DorotaAnna, Tunia76, Misiabella, martusiawp, espoir, Anete, B_002, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Paula ja już nawet do lustra nie patrzę
Poza tym mama jak wrzuciła fote na FB to zaraz zaczęła rodzić. Więc może to też dobry sposób na wywołanie 😂Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Fasolka to pewnie coś Ci przeskoczylo
ale te "pyk" to tylko z jednym mi się już będzie kojarzyć po opisach dziewczyn
na pewno coś mi przeskoczyłobo gdyby to były wody to chyba bym poczuła mokro...
Młody dziś niemrawo się rusza ale coś tam dał znać o sobie to chyba nie ma się co martwić?
edit.. siadłam i Go wkurzyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 11:11
Fasolka77