Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey dziewczyny. Ja właśnie proboje iść spać bo mała w nocy nie spała. Wczoraj o 21 zaczął się horror, dostałam drgawki, gorączkę nie mogłam utrzymać dziecka w ręku. Miałam nawał pokarmu, przez pół nocy próbowałam z mężem domowe sposoby i było już niby lepiej ale. Jak tylko zeszły środli przeciw bólowe drgawki wrociły Także dzisiaj poranek na IP
Dostakam antybiotyk, położna pokazała co robić i czekam aż będzie lepiej. Gratulacje dla świeżych mamusie. -
B_002 wrote:Dziewczyny nie wiem czy ten olej z wiesiołka tak wpłynął czy po prostu miałam szczęście że nie pękłam, ale na wszelki wypadek bierzcie! Po 36tc można i zawsze lepiej brać niż nie brać. Działa uelastyczniająco na tkanki
martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie wróciłam z zakupów, zaraz zabieram się za robienie zapiekanki ziemniaczanej 😊
Jednak są plusy bycia w ciąży, jak Cię przepuszczają w kolejkach w sklepach 💪🏼 😁
Kiwona, mysla.nieskalana, martusiawp, DorotaAnna, Fasolka77, Lolka30, Paula 90, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ile tego wiesiołka bierzecie?
Ja dziś rano byłam na pobraniu krwi i tyle osób jak nigdy w sb... Już jak wychodziłam z samochodu z siuskami w ręce to babka która to widziała włączyła najwyższy bieg żeby być przede mną. Jak weszłam żeby zapłacić za badania to tylko młoda dziewczyna zareagowała żeby mnie przepuścić i weszłam przed nią chociaż mówiłam że mogę poczekać to się uparla. Pod drzwiami laboratorium wszystkie miejsca zajęte a głowy w dół. Na szczęście znów się znalazła młoda dziewczyna i weszłam przed nią. A te staruchy tylko patrztyly i udawaly że nie widza brzucha... Porażka.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Szonka dobrze pamietam, że Ty wszystkim polecasz masaż brodawek?
ile razy dziennie i jak długo należy go robić?
Ja dzisiaj pare minut próbowałam pod prysznicem ale złapał mnie taki ból pleców i podbrzusza, że przestałam👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Jesteśmy w Gorzowie musielismy pojechać oo pare rzeczy do domu do wykonczenia. Zaraz wracamy i szybko na IP. Cos jest nie tak. Dzis juz nie wyglądam.. Jestem tak zapuchnieta na twarzy i rekach czuje jakbym miala eksplodowac. Rece na chwile nie puscily z bolem.. W sklepie nawet portfela nie moglam trzymać.. Trace wladze i czucie..
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Basia, piękny poród, dzięki za relację
Karmelka, ja miałam krwawienie tylko dwa dni w szpitalu, następne dwa dni to lekkie brudzenie jak na koniec okresu, a później już nic. To raczej normalne, przy CC od razu łyżeczkują, więc nie ma co schodzić później.mała zjadła cyca zaraz idzie na dwór ja chciałam dociągnąć cycki do końca i kurwa padł mi laktator ... Muszę jechać kupić drugi fuuuuck
-
nick nieaktualny