Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant wrote:Paula ja dzis rano po przeczytaniu opisu Basiu i dzielnie walczacej Valetty powiedzialam mezowi ze wlasciwie ten SN to nic takiego strasznego i da sie przezyc....nie wiem dlaczego cale zycie sie upieralam na CC.....moze bym dala rade naturalnie
wprawdzie Zosienka Basi jest malunia więc i poród łatwiejszy ale dzięki Waszym opisom będę mieć lepsze nastawienie na porodówce
B_002 lubi tę wiadomość
-
ja dzis w kiepskiej formie cisnienie od rana 140/90 a to po tabletce jestem....
brzuch co chwile mi sie stawia, nie wiem czy to maly dupke wyciska czy to skurcz......ale na jednej stronie brzucha noga a na drugiej dupka, wiec raczej to Fraczesko.....
wczoraj wieczorem o 19 zapomnialam dopegyt.....o 22 czuje ze kurde cos nie tak....no i dobrze ze mi sie przypomnialo o tej tabletce...ale cala noc zle spalam chyba napieprzalo cisnienie......co tego bol okresowy.....jeszcze 2 dni.....boziu
musze firanki wpyrasowac i pranie powiesic na polu zeby wyslo...potem tylko ubieranie kolyski i lozeczka zostalo i finito moge rodzic
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:patrzac na suwaczki to Valetta najdluzej chodzi w ciazy z nas wszystkich narazie...
Fasolka Ty sie lekarki sluchaj kiedy kaze to sie kladz i rodz
wiesz.. ten termin 8.04 to była moja odpowiedź na jej pytanie "a kiedy chce się Pani kłaść"w środę już pogadam konkretnie co i jak i jakie są procedury z tą cukrzycą ciążową etc....
stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:Miałam to samo odczucie, że ten poród nie będzie zły
wprawdzie Zosienka Basi jest malunia więc i poród łatwiejszy ale dzięki Waszym opisom będę mieć lepsze nastawienie na porodówce
no zadna z dziewczyn nie narzekala na porod kazda zadowolona bylawiec to nie jest takie zle.....
Zosienka Basi jest malutka ale Basia tez drobna i niska...takze sie rozklada ....to jakby babka 180cm rodzila 4 kilowe dziecko to chyba to samo nie......chodziaz kto wie dziury raczej takie sameB_002 lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:ja dzis w kiepskiej formie cisnienie od rana 140/90 a to po tabletce jestem....
brzuch co chwile mi sie stawia, nie wiem czy to maly dupke wyciska czy to skurcz......ale na jednej stronie brzucha noga a na drugiej dupka, wiec raczej to Fraczesko.....
wczoraj wieczorem o 19 zapomnialam dopegyt.....o 22 czuje ze kurde cos nie tak....no i dobrze ze mi sie przypomnialo o tej tabletce...ale cala noc zle spalam chyba napieprzalo cisnienie......co tego bol okresowy.....jeszcze 2 dni.....boziu
musze firanki wpyrasowac i pranie powiesic na polu zeby wyslo...potem tylko ubieranie kolyski i lozeczka zostalo i finito moge rodzic
Stresant wytrzymaj jeszcze 2 dni!stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Dziewczyny bardzo wam kibicuje. Ale sama mam juz dosc. Nie mam siły na nic... Odechciewa mi sie wszystkiego.. Jestem chyba psychicznie na skraju.. Nawet płakać nie mam sił. Od 3.33 dokladnie męczę się dziś z rękoma.. Jeszcze jeden dzien i serio wariatkowo. Mam ochote juz wyciaganc Filipa z środka..
-
stresant wrote:no zadna z dziewczyn nie narzekala na porod kazda zadowolona byla
wiec to nie jest takie zle.....
Zosienka Basi jest malutka ale Basia tez drobna i niska...takze sie rozklada ....to jakby babka 180cm rodzila 4 kilowe dziecko to chyba to samo nie......chodziaz kto wie dziury raczej takie samedlatego tak jej zazdroszczę wagi Zosienki
w pon na wizycie się dowiem czy przybiera tyle ile lekarka szacowala czy jednak trochę przystopowalastresant, B_002 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Stresant wytrzymaj jeszcze 2 dni!
zolwie sa szybsze niz ja...zanim wstane z krzesla to sie 3 razy zastanowie jak i czy koniecznie musze wstac, bo moge sobie przeciez siedziecmalutka_mycha, Fasolka77, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:mnie coś nad ranem strzeliło w podwoziu.. przy przekręcaniu się.. coś "pykło"... co to może być?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 09:24
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyFasolka - to mogło być wszystko od więzadeł po przeskakujące stawy w miednicy. Relaksyna nam rozluźnia wszystko i może coś tam sobie pyka. Jak wody nie poszły to nie pęcherz płodowy.
Mi tak strzeliło zdrowo ale to w dolnej części kręgosłupa. A jak tak klika z przodu to u mnie dzidziuśFasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo domu idę!!!
Paula 90, Misiabella, Kiwona, MamaAga85, malutka_mycha, estrella, DorotaAnna, mysla.nieskalana, Natalia-tosia, Lolka30, Fasolka77, Tunia76, Szonka, martusiawp, espoir, Sansivieria, B_002, Syska2202, Karmelllka90, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jej ja mam mieć pionizację, w sumie udało mi się usiąść trochę szew ciagnie i słabo mi ale i tak czuje się lepiej niż po pierwszym cc. Na śniadanie dostałam kleik na wodzie i suchary 🙈
Mały pięknie doi cycka z czego się bardzo cieszęKasiulka90, malutka_mycha, estrella, Natalia-tosia, Fasolka77, Tunia76, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość