Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z doskoku dziewczynki bo korzystamy z pięknego dnia 😍
mimo niezbyt wysokiej temp. piękne słońce to pranie za praniem leci plus z pieskiem na dworze siedzimy 😉
cukier z rana 82 to pozwoliłam sobie na ciasto z rabarbarem i budyniem i mierzony co 30min.przez 2 h pokazal piękne wyniki😉
mąż domalowuje co trzeba,jutro ma przyjść uszkodzona część do łóżeczka i jedziemy jesscze jednak po kołyske i przy okazji deske do prasowania bo nie wiem jak to zrobilam ale złamałam jakieś tam mocowanie😂
brzuch mnie coś pobolewa,w nocy też się budziłam z bólu...
a tak wogole to myślę,że może się okazać,że wizyta w klinice jest 9 kwietnia a 10 każą się stawić dlatego do końca przyszłego tygodnia chcę mieć wszystko gotowe 😁
zostały mi jakieś pierdoly do kupienia rzędu mleko w razie w, krople na kolki i cos od gorączki,gaziki jałowe(ogromny problem u nas z tym),woda morska(również problem).nie wiem nadal czy kupowac sterylizator i laktator...aaa i jeszcze przescieradla do wózka😉
Klaudiax witaj w naszym gronie 🥰xKlaudiax, martusiawp, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Ja byłam w szoku bo teraz nikt się mnie o 2 nie pytal.
Te lata temu cały czas ktoś latał pytał "Stolec był!?" a teraz ani razu w ciągu pobytu ani przy wypisie.
Więc to już chyba nie działa z tym wypuszczaniem jak kiedyś
Edit. W momencie jak wyslalam tego posta weszły studentki z tym pytaniem i termometrem 😆.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 15:14
DorotaAnna, Mama36, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
xKlaudiax wrote:Cieszmy się, że to nie lato w pełni. Wtedy to dopiero byłoby nam ciężko
Oj tak! Ja to się cieszę, że mogłam chodzić w ciąży zimą, latem chyba padłabym jak mucha!
Tak w ogóle to witaj w naszych kwietniowych progach! 😉xKlaudiax lubi tę wiadomość
-
My od rana próbujemy namówić młodego żeby wylazł
stary proponował mu już nawet kieszonkowe xD był masaż brodawek pół dnia łaziliśmy po mieście a wieczorem będzie sex. Może się uda
martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Ja z kolei odpukać jakaś ciągle zmarznięta...
Ale po porodzie to się zmieni-pamiętam po córce jak stałam albo siedziałam i ot tak cała mokra...fuj...😣
ciekawe jaka będzie pogoda jak już mój Misio będzie na świecie🤔 córka urodzona 22 maja i temp.przez cały czas przed porodem i po przez długi czas bliska 30 stopni była...a dziś np.u nas 10 stopni😉 -
Basiu, jesteś cudowna! 😍 Twoje opisy aż tryskają miłością! Mam nadzieję, że na mnie też spłynie taka fala uwielbienia dla dzieciątka ❤ Dziękujemy, że masz czas i ochotę, żeby do nas pisać i nawet czytać, być na bieżąco!
My z mężem byliśmy wczoraj na 30-tce i Klemkowi ewidentnie nie odpowiadał hałas, bo się tak strasznie wyginał, że aż ledwo siedziałam. Żebra mam zjechane z każdej strony, ale nadal to uwielbiam 😄😇 Przez większość ciąży mało się ruszał i był grzeczny, a przez ostatnie tygodnie czuję go bardzo dużo. Jakby inne dziecko 😂
Powiem Wam, że dopiero po 2 godzinach wpadłam na pomysł, że przecież mogę dziecko ukołysać - i wyszłam na parkiet. Impreza była tak udana, a ja się czułam taka rześka, że przetańczyłam kilka godzin! Aż się wzruszyłam, jak powiedziałam mężowi, że to nasze ostatnie tańce tylko we dwójkę 😊
A ile usłyszałam komplementów! 😍 Że tak pięknie wyglądam, że podziwiają, że mam tyle energii i jestem taka radosna. Dopiero o 1:30 się zebraliśmy do domu ☺ Powiem Wam, że zdecydowanie było mi tego trzeba! Dzisiaj jestem śpiąca, mam mega spuchnięte nogi, ale humor przecudowny 😄 Zostało 30 dni do terminu porodu!ago91, MamaAga85, Bubek, Tunia76, Lolka30, mysla.nieskalana, martusiawp, Fasolka77, AniaKJ, B_002 lubią tę wiadomość
-
Kupilam Julce na chrzest Ali taka sukienke. Będzie pasowac?
Nie wiem czemu zdj czarne trzeba w nie kliknąć..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cdc1ca79060.png
Do tego rajstopki cieliste, w razie czego mamy biale bolerko i biale pantofelki.ago91, Tunia76, Mama36, DorotaAnna, Kiwona, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:fotelik zamontowany
stresant wrote:paznokcie u rak obciete czekaja jeszcze u nog .....no i wieczorem goleniedzis mam normalnie dzien w spa
a u nog mi corka pomalowala
martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Oo wlasnie kolejna porcja czopu wyleciała tylko martwi mnie ze ma kolor limonkowy.. Przy Julce wyszly zielone wody..
Jutro wizyta z badaniem palpacyjnym zobaczymy co doktorek wynajdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 16:11
-
Karollinax26 wrote:Lolka, kiedy Was wypisują ?Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI