Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja coś dziś czułam, że Karola coś zacznie
jak tam? Po której stronie jest Marcepan?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Hejka 😁
Mamy prima aprilisowe dzieciątko ??? Karola 🤔🤔🤔🤔
Ja śniadanko wcinam😉
Córkę zostawiłam w domu na dziś i jutro.I albo się wykuruje na środę (maja wycieczke do Hamburga i jest to ostatni dzień szkoły przed prawie 3 tygodniowymi feriami)albo nie...
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Anete wrote:Karola i jak u Ciebie? Zagęszczają się?
U mnie nie przechodzą jak narazie, jak będę miała taką noc jak ostatnio to mąż ma zakaz zbliżania się do mnie! 🤣
Anete u mnie jest to samo! Noc nieprzespana gwarantowana ale nic więcej... eh byle już wrócić do normalności.
Karola jak tam?
-
A ja się witam o chciałam się wyżalić. Wczoraj miałam kryzys jakiś. Czuje się jak wieloryb obolały już nawet majtki mnie cisną a nie będę przecież teraz kupowała... i JesCze czuje się mega Olana przez przyjaciółkę.... ona niby nie chce mi zawracać głowy jej problemami wiec nie pisze. Wtf? Jest tez ciocia córki obiecała przejść na chciała się pobawić córa czeka a ta ze ona ma zły humor i nam nie będzie złych emocji teraz sprzedawać.... nie wiem czasem mam wrażenie ze ludzie jak nie maja dzieci to nie wiedza na czym się skupić... sorry ale wczoraj już chciało mi się płakać
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Dzień zaczęłam od masażu sutków i coś jakby pyklo. A masowalam tylko 10minut. Więc teraz śniadanko a potem wracam do wywoływania ⭐
Ciekawe czy to wszystko w ogóle zadziała.
W planach jest:
Masaż sutków
Seks
Hektolitry herbaty z liści maliny
Akupresura
Wszystko na podstawie porad fundacji Rodzić po ludzku 🤓
O 12:30 mamy jeszcze KTG. Więc zobaczymy czy coś ruszaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 07:28
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Ide lezec moze zasne ogolona od stop do glow
az sie w lustrze wystraszylam
ale dyskomfort jak nie wiem noga o noge sie ocierapewnie beda jakies sny erotyczne w nocy....obojetnie bylebym tylko spala ....
Stresant DO GŁÓW!!!! Głowę też ogoliłaś ? Powodzenia!!!! TO JUŻ DZIŚ!!!!!Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i ja sie witam, o dziwo spalam cala noc
1 koszmar mnie obudzil ale pozatym ok......
cisnienie 160/100....dopegytu nie biore, bo nie wiem czy moge brac cokolwiek........wykapie sie i kolo 9:00 odjazd
kochane nie wiem czy tam bede miec dostep do internetu....jezeli nie to maz wieczorem napisze z domu co i jak...nie zostawie Was na pewno bez infojezeli internety beda to oczywiscie relacja bedzie na zywo
-
nick nieaktualnystresant wrote:i ja sie witam, o dziwo spalam cala noc
1 koszmar mnie obudzil ale pozatym ok......
cisnienie 160/100....dopegytu nie biore, bo nie wiem czy moge brac cokolwiek........wykapie sie i kolo 9:00 odjazd
kochane nie wiem czy tam bede miec dostep do internetu....jezeli nie to maz wieczorem napisze z domu co i jak...nie zostawie Was na pewno bez infojezeli internety beda to oczywiscie relacja bedzie na zywo
-
Karollinax26 wrote:Tylko, że nie bolą mnie jakoś, brzuch się spina, mega twardy ale ból to taki do dupy 😁
M już robi w gacie, spalił kilka fajek i mówi, że mu palce z nerwów drętwieją 😁
A ja kurwa nie wiem kiedy go powiadomić, żeby się zbierał 😁
dziewczyny pisały, że te bóle porodowe odbierają mowę więc powiadom go odpowiednio wcześniejchyba, że sms będziesz pisać
Fasolka77