Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anete wrote:Karola kciuki! Może się rozkręci ✊
My podziałaliśmy z mężem i oczywiście on już dawno śpi a mnie męczą skurcze. Ale to normalne u mnie po seksie i zaraz się wyciszą 🙄 ja Heńkowi zabroniłam wychodzić w prima aprilis więc ma siedzieć cicho 😁
ja nie mam sumienia robić K. żartów dzisiajbo jak się przypadkiem jednak coś zacznie wieczorem to nie uwierzy
stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stresant wrote:i ja sie witam, o dziwo spalam cala noc
1 koszmar mnie obudzil ale pozatym ok......
cisnienie 160/100....dopegytu nie biore, bo nie wiem czy moge brac cokolwiek........wykapie sie i kolo 9:00 odjazd
kochane nie wiem czy tam bede miec dostep do internetu....jezeli nie to maz wieczorem napisze z domu co i jak...nie zostawie Was na pewno bez infojezeli internety beda to oczywiscie relacja bedzie na zywo
POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:ja dziś też mam fryzjera ale wcześniej jadę do labo... nasikałam w pojemnik.. martwi mnie ten dyskomfort koło cewki... boję się, że coś mi się w pęcherz wkręci.. w nocy jak wstałam na siku to przez chwilę czułam się nieswojo
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, nie będę Was wkręcać, bo później nie uwierzycie 😊
U mnie się wyciszyły skurcze, były co 10-11 minut, później co 8 minut ale ustały. Nadal brzuch mnie pobolewa okresowo i zaczynam czuć, że to kwestia może 2-3 dni.Mama36, Kiwona, Fasolka77, Tunia76, Lolka30, Nowakowa92, mysla.nieskalana, xKlaudiax, martusiawp, Kasiulka90, ago91, malutka_mycha, B_002, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Wam że dziecko małe uczy... Mam. Taki syf po tej nieprzespana nocy w sypialni i kuchni.. Normalnie zawsze sprzatalam.. A teraz! Dał się właśnie odłożyć! Więc jem.. Cokolwiek!!! Korzystam
Fasolka77, Tunia76, martusiawp, DorotaAnna, ago91, estrella lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:A tak w ogóle laski - mamy kwiecień, nasz miesiąc 😍😍😍😍
Jestem zajebiście podekscytowana.
Boję się jak cholera, ale bardziej się jednak cieszę ⭐⭐⭐
Stresant trzymam kciuki i coś czuję że nie tylko Ty dziś urodzisz 🙂.
Proszę trzymać kciuki żeby mnie i Natalie dziś wypuscili 🙂.Mama36, Fasolka77, Paula 90, Natalia-tosia, Tunia76, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Albo Karola nas wkreca!
Ja się dzisiaj zapisze do fryzjera i do kosmetyczki. Chcę pójść do fryzjerki blisko domu, więc nie do tej mojej. Nie uśmiecha mi się jechac pół miasta, walczyć o miejsce parkingowe itd. Do tej drugiej mam 10 minut z buta, więc niech będzie. A kosmetyczke mam pod domemchce zrobić henne i w sumie tyle. Myślałam o mani i pedi, ale o ile cała ciąże miałam piękne włosy i paznokcie, tak od 3 tygodni paznokci brak. Pokruszyly się, porozdwajaly, skórki mam pozadzierane, no masakra. Więc nie bardzo jest na czym pracować. Muszę podziałac odżywka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poród:
W piatek 29 marca o 19 zaczela mi sie spinac macica tzn twardniec. Nic w tym dziwnego , ale zaczelo to byc co 3 minuty, wiec wolalam podjechać na IP i sprawdzic. Wczesniej wypilam olejek rycynowy i mnie kilka razy przeczyscilo + robilam masaz sutkow. Podczas tych spinan czasami bolalo mnie w krzyzu ale lekko. Wyjechalismy o 23 z domu, na IP sporo babeczek. Oczywiscie wszystko mi przeszlo jak przekroczylismy prog szpitala i musialam troche udawac aby sie mna wogole przejeliPowiedzialam w rejestracji, ze mam regularne skurcze co 5 min i je symulowalam haha. Podlaczyli mnie pod KTG a tam nic. Polozna sprawdzila rozwarcie i mowi oho 2 palce porod sie zaczyna. Ja udawalam zaskoczona choc z takim rozwarciem chodze już hoho. W glowie mysl kurde nic z tego bo rozwarcie jakie bylo takie jest. Wyslala mnie do lekarza ten mnie sprawdził i mowi ze na porod to nie wyglada i czy ja w koncu mam te skurcze czy ich nie mam
A ja mowie ze w tej chwili juz nie mam. Wyslal jeszcze raz na KTG znowu nic sie nie zapisało. Spinan macicy zadnych tez nie mialam. Znowu do niego wrocilam i mowi ze no dobra zatrzyma mnie ze wzgledu na krwawienie przy badaniu. W glowie mysl o nieee czeka mnie tydzień na patologii ale juz zostane. A on mowi ze ide na porodowke! No to w glowie mysl do 3 razy sztuka pewnie posiedzimy tam jak 3 tygodnie temu i nic z tego nie będzie, ale kolejnym razem jak tam trafięto w koncu urodze. No wiec pojechaliśmy winda na porodowke
CDN
Lolka30, Fasolka77, Paula 90, martusiawp, Kasiulka90, Kiwona, B_002, estrella lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Albo Karola nas wkreca!
Ja się dzisiaj zapisze do fryzjera i do kosmetyczki. Chcę pójść do fryzjerki blisko domu, więc nie do tej mojej. Nie uśmiecha mi się jechac pół miasta, walczyć o miejsce parkingowe itd. Do tej drugiej mam 10 minut z buta, więc niech będzie. A kosmetyczke mam pod domemchce zrobić henne i w sumie tyle. Myślałam o mani i pedi, ale o ile cała ciąże miałam piękne włosy i paznokcie, tak od 3 tygodni paznokci brak. Pokruszyly się, porozdwajaly, skórki mam pozadzierane, no masakra. Więc nie bardzo jest na czym pracować. Muszę podziałac odżywka.
Kiwona i tak dobrze, że masz fryzjera w swoim mieście... ja mam 350 km stąd.. a niestety z powodu ciąży musiałam poszukać tutaj jakiegoś machera.. niestety nie jestem do końca zadowolona.. no ale co poradzić... w piątek zdjęłam hybrydy... mam zwykły lakier który już odpada.. masakra.. do porodu pomaluję bezbarwną odżywką
Have fun !Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77