Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:Moja koleżanka która jest położną powiedziała mi że należy na samym początku karmić dziecko z przerwami nie większymi niż 3 godziny, w nocy jeśli trzeba to wybudzać. W szpitalu mówią to samo. Wiem właśnie że to się robi do momentu ustabilizowania laktacji i do jakiejś tam wagi dziecka. Zwykle to wychodzi jak dziecko ma około 6 tyg. Ale tak chciałam wiedzieć czy wy macie jakieś inne informacje.
martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Basia jutro będzie na patronazu Polozna to się spytam i dam znać. Do tej pory zawsze słyszałam że na cycu na żądanie... A na mm pilnować godzin. Chodź przerwy dłuższe niż 3 godz u dzieci to zadokosc.
Jak mówię instynktownie go wybudzilam dziś bo raz czułam że za długo śpi a dwa piersi by mi wybuchły qwiec wydaje mi się że instynktownie wiele rzeczy robimy dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 12:02
B_002 lubi tę wiadomość
-
Bubek gratulacje
❤️ sporo już tych maluszków na świecie
Bubek, martusiawp lubią tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Paula a z tą rwa jest lepiej? Po porodzie Ci to przejdzie?
To niestety nawraca i już nigdy nie przejdzie. Zwykle pomagają ćwiczenia ale czasem biorę skudexe - to tramal wzmocniony deksketoprofenem. Mam takie awaryjne opakowanie kiedy już umieram.
A ćwiczenia pomagają zapobiegawczo. Wykonywanie jakichkolwiek w trakcie ataku rwy jest niemożliwe. Zresztą powinnam się oszczędzać żeby nie drażnić dodatkowo nerwu. A przy obecnej wadze, rozluźnieniu więzadeł i wyrzutach relaksyny drażnie go nawet jak próbuję się przekręcić w leżeniu. -
nick nieaktualny
-
czekoladowa201 wrote:U mnie ta wodnista wydzielina zmienila sie w bialko kurze ale mega geste i przy podcieraniu sa takie grudki, zupelnie jak zelatyna hmm ciekawe
-
dziewczyny doszla mi ta sukienka dla Julki. Jestem mega zadowolona z jakosci i materialu.
Polecam bardzo zakupy w tym Vanilove.
czekam az wroci ze szkoly zeby przymierzyc jej te sukienke.Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Bubek gratulacje! 🥰
Też mam taką rzadką wydzielinę. Czasem takie glutki jakby też są. Może to czop się złuszcza.
U nas dzisiaj taki wiatr, że aż świszczy. Nie wychodzę z domu, chociaż takie słoneczko, że kusi ☀️
Wzięłam się za sprzątanie, jak jeszcze kilka dni ten brzdąc nie będzie chciał wyjść to w mieszkaniu będzie czyściej niż na sali operacyjnej😅Bubek, malutka_mycha, estrella, Kasiulka90 lubią tę wiadomość