Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
barbilla ja w szpitalu musiałam podać przychodnię do której szpital przekaże kartę szczepień (jakbym nie podała to by mi dali kartę szczepień do ręki żebym sama gdzieś zaniosła potem) i imię nazwisko, telefon i miejsce pracy położonej środowiskowej.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Dziewczyny a jak stoicie z „wydzieliną” xd bo mi normalnie po nogach leci taka wodnista lekko biała papierki nie pokazują wód ale już nie wiem czy im wierzyć👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Syska2202 wrote:A co do położnej to w szpitalu po urodzeniu my przynajmniej dostajemy kartkę z ta kartka do położnej którą chcemy po podpis i do szpitala znowu. I trzeba podać też nazwę przychodni gdzie chcemy zapisać dziecko - tylko teraz wcześniej trzeba pytać o pediatrę bo podobno mają za dużo dzieci i trzeba pytać...
-
DorotaAnna wrote:Dziewczyny a jak stoicie z „wydzieliną” xd bo mi normalnie po nogach leci taka wodnista lekko biała papierki nie pokazują wód ale już nie wiem czy im wierzyć
U mnie jest dość sporo takiej mlecznej ale też rzadkiej. W niedzielę to nawet myślałam, że mi wody odeszły 😁DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Dziewczyny a jak stoicie z „wydzieliną” xd bo mi normalnie po nogach leci taka wodnista lekko biała papierki nie pokazują wód ale już nie wiem czy im wierzyć
DorotaAnna lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Syska2202 wrote:A co do położnej to w szpitalu po urodzeniu my przynajmniej dostajemy kartkę z ta kartka do położnej którą chcemy po podpis i do szpitala znowu. I trzeba podać też nazwę przychodni gdzie chcemy zapisać dziecko - tylko teraz wcześniej trzeba pytać o pediatrę bo podobno mają za dużo dzieci i trzeba pytać...
ja mam podać nazwisko położnej i dane przychodniFasolka77
-
Cześć dziewczyny. Kciuki za bezbolesne rozwiązania.
Chciałam Wam zaoferować kartki pamiątki, może któraś z Was będzie zainteresowana
https://www.olx.pl/oferta/kartki-recznie-robione-CID628-IDy9c36.htmlW życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
ja się nie wypowiem bo ja ładuję aktualnie naboje także.. ten...Menka888 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyWykąpałam, wysuszylam i podcielam mojej psicy włosy. Jestem wykończona. A jeszcze jadę do położnej. Ambitnie postanowiłam pojechać autobusem. To tylko 3 krótkie przystanki i wysiadam 50m od przychodni a wsiadam 5m od domu. W drodze powrotnej może wezmę taxi.
Ja już planuje trasy jak 80letnia schorowana babuleńka.
Tam nie, bo nierówno i rwa boli to nie przejdę, tam za dużo schodów, tu nie ma ławek po drodze...
Jak wrócę do domu to chciałam umyć łazienkę, kuchnie i zrobić pieczeń. Ale coś czuję że będzie ciężko. -
nick nieaktualnyB_002 wrote:U nas na szczęście dzień bardziej aktywny niż noc
A wiecie może kiedy już można przestać wzbudzać dzieciaczki na nocne karmienie? Słyszałam że po około 6 tyg, ale to też do wagi chyba jeszcze zależy.
Mój tylko na cycu jest. -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Dziewczyny a jak stoicie z „wydzieliną” xd bo mi normalnie po nogach leci taka wodnista lekko biała papierki nie pokazują wód ale już nie wiem czy im wierzyć
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Bubek trzymam kciuki
Franka daj znać co lekarz powiedział, bo mój mi też kazał zrobić te alt kwasy żółciowe i inne jutronpojade do labo. Miałam dzisiaj ale wstalamno tej 5 i byłam strasznie głodna wiec zjadlam śniadanie.
Aa mam ważne pytanie! Lekarz kazał mi zrobić ft4 czy ja jutro przed badaniem mam wziąć normalnie letrox czy go nie brać???DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Dziewczeta o 8:22 przyszla na swiat moja druga coreczka.
3320g
50cm
Nasza Mia ❤️malutka_mycha, DorotaAnna, Syska2202, Kiwona, MamaAga85, mysla.nieskalana, Mama36, Daffi, espoir, estrella, Karollinax26, Lolka30, AniaKJ, Reniiata, Paula 90, Franka2104, xKlaudiax, Kasiulka90, czekoladowa201, Aga2606, Anete, KarmeLoVe, Misiabella, Tunia76, orzeszki, Fasolka77, Nistera, Sansivieria, barbillla86, martusiawp, Wiewióreczka, ago91, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Wykąpałam, wysuszylam i podcielam mojej psicy włosy. Jestem wykończona. A jeszcze jadę do położnej. Ambitnie postanowiłam pojechać autobusem. To tylko 3 krótkie przystanki i wysiadam 50m od przychodni a wsiadam 5m od domu. W drodze powrotnej może wezmę taxi.
Ja już planuje trasy jak 80letnia schorowana babuleńka.
Tam nie, bo nierówno i rwa boli to nie przejdę, tam za dużo schodów, tu nie ma ławek po drodze...
Jak wrócę do domu to chciałam umyć łazienkę, kuchnie i zrobić pieczeń. Ale coś czuję że będzie ciężko.