Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Cały czas mam cukry w normie. Dzisiaj na czczo 75, po śniadaniu 115, po obiedzie 87 i kazano mi jeszcze coś zjeść. Zeżarłam kiwi.
Ja jem tylko to co mi dają.
Bo jak by mi jeszcze do clexane dołożyli insuline to by mnie szlak trafił.
W szpitalu clexane dają mi w ramiona, nie w brzuch. Brzuch mi troche odpocznie.
Tunia to masz super cukry! dają kiwi w szpitalu??? na wypasie!!! szok!Fasolka77
-
Franka2104 wrote:Ja sie tylko na szybko zamelduję - wczorajszy żel nie zadziałał nijak, zapadła decyzja o Foleyu jutro rano...trochę mnie to wystrachało. W międzyczasie powtórzyli badanie krwi i okazało się, że mimo leków cholestaza rozszalała się na maxa i dziś o 19:00 CC!! Trzymajcie kciuki.
oooo Franka już na cięciu!!! trzymam kciuki!!!
i zastanawiam się co to jest foley....Fasolka77
-
Paulinna wrote:Dziewczyny na przeziębienie to polecam witaminę C 1000 naturalna musująca i duże ilości polskiego czosnku. Ja byłam przeziębiona z 5 razy tak mnie dziecko czestowalo i tym się ratowalam
a mnie ginka mówiła, żeby vit c 1000 nie brać....Fasolka77
-
Natalia-tosia wrote:Lolka to dziwne z tymi 6 dobami, bo od nas z sali w większości wyszłyśmy po pięciu dobach a nawet czterech. Reszta dziewczyn to poważne przypadki które zzostaną do rozwiązania.
Tunia po porodzie 2-3 doby jak jest ok, ja mówię o patologii ciąży.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Paula to chyba ty pisalaas o ropie i krwi z wynion krowich w mleku. Zdradzisz skad masz taka wiedze ? Kurcze caly czaso tym mysle,u nas pije sie duzo mleka no i wiesz.... Czy to sprawdzone info? az mi sue wuerzyc nie chce ze tamie mleko trafiloby do sklepow. .
-
malutka_mycha wrote:Brzuch mi zmalał 😲😲😲 mam 106 cm, czyli 7.04? W niedzielę
przed Waszym cholerny poniedziałkiem
1+0+6 - stawiam na 16.04Natalia-tosia, mysla.nieskalana, malutka_mycha, martusiawp, Kasiulka90, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Lolka30 wrote:Nie no Karolina też 6 leżała, właśnie nie wiem czemu Ciebie wypuścili kochana. Moja koleżanka wogole jeszcze polezy do poniedziałku. Przy mnie nawet dwa razy lekarz liczył doby jak dopytywalam kiedy wyjdę 😆. Potem rozmawiałyśmy z położna z oddziału, która nam mówiła. Może jak oddział jest pełny A potrzebują miejsca to czyszcza szybciej. Poza tym zawsze są wyjątki od reguły. Mi przecież w szpitalu ani jedno ktg nie wyszło źle, a tzymali tyle czasu ...
Tunia po porodzie 2-3 doby jak jest ok, ja mówię o patologii ciąży.a jeszcze też wychodziła dziewczyna dzień po tym jak ja przyszłam też po 4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 19:21
-
...dom lśni gotowy na dzidziusia, a teraz zagonilam męża żeby umył auto i zamontujemy fotelik. Jutro na 10:20 jedziemy na masaż szyjki a wieczorem rodzę. Proszę trzymajcie kciuki żeby to było jutro✊🏻
Fasolka77, Paula 90, xKlaudiax, Mama36, malutka_mycha, martusiawp, Natalia-tosia, Kasiulka90, espoir, Sansivieria, estrella lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Fasolka, leżę w wyrku cały czas!
No właśnie, co mnie postawi na nogi ? Żre propolki, psikam tantum verde i pije mleko z masłem i miodem, chyba już niczym innym się nie poratuje ? -
Karollinax26 wrote:Fasolka, leżę w wyrku cały czas!
No właśnie, co mnie postawi na nogi ? Żre propolki, psikam tantum verde i pije mleko z masłem i miodem, chyba już niczym innym się nie poratuje ?
czosnek z miodem i cytryna, inhalacje.....sok malinowyFasolka77