Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Franka GRATULACJE ❤❤❤❤ DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS🥰🥰🥰🥰🥰
ja mimo ogromnego przeziębienia i tych zasranych zatok cukier 74 (szok😮😮😮) a przez te sampoczucie itp.spodziewalam się wyyyebania w kosmos😂
już po śniadaniu,praleczka włączona,leżę i popijam kolejną herbatkę😁
czy Wy też macie ogromny spadek apetytu? wątpię,że to przez chorobę ale zjadam naprawdę na siłę... -
Ja chyba tez nie mialam zadnego skurczu, boli mnie czasem jak na okres, boli troche mnie brzuch ale nie tak jak to opisujecie, ze jakas fala idzie od gory do dolu. W poprzedniej ciazy tez tak mialam, po oksytocynie, mialam dopiero jakies skurcze, ale nie bolalo szczegolnie mocno.
-
nick nieaktualnyDaffi - z tego co się orientuję to telefon musiałby być dodatkowo zarejestrowany tak jak iPhone. Jeśli nie jest to jedyne co trzeba zrobić to zablokować numer, zgłosić kradzież najlepiej. Nie mówcie na policji że zgubiony tylko że skradziony - trochę inaczej traktują.
-
Mnie wczoraj w łóżku coś brzuch zaczął boleć ale to na bank nie były skurcze bo było to w trybie ciągłym.Potem doszły plecy a potem...zasnęłam😂
I mnie dopada stres...Pamiętam ból...Oj tak...Ale pamiętam przede wszystkim to,że ból zaburzał mi świadomość na tyle,że mam wycięte sporo z pamięci z czasu porodu... -
nick nieaktualnyJa umyłam część okien, byłam z psem na długim spacerze. Potem pies do kapania bo wyglądała jakby się z gównem biła. I teraz bujam na piłeczce się i za chwilę biorę się za resztę okien.
Zrobiliśmy ze dwa orgazmy i zaraz zaparzenia te śmierdzące liście.
Chyba mam przypływ sił i nadzieji 😊Fasolka77, Misiabella, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Daffi - z tego co się orientuję to telefon musiałby być dodatkowo zarejestrowany tak jak iPhone. Jeśli nie jest to jedyne co trzeba zrobić to zablokować numer, zgłosić kradzież najlepiej. Nie mówcie na policji że zgubiony tylko że skradziony - trochę inaczej traktują.
gorzej jak sprawdzą monitoring w sklepie i wyjdzie, że jednak mama zostawiła na blacie... no ale zawsze można powiedzieć,że to z roztargnienia i nie pamiętałaFasolka77
-
Paula 90 wrote:Ja umyłam część okien, byłam z psem na długim spacerze. Potem pies do kapania bo wyglądała jakby się z gównem biła. I teraz bujam na piłeczce się i za chwilę biorę się za resztę okien.
Zrobiliśmy ze dwa orgazmy i zaraz zaparzenia te śmierdzące liście.
Chyba mam przypływ sił i nadzieji 😊
to jeszcze Ci Paula sraczki do szczęścia brakuje i możesz rodzićPaula 90, DorotaAnna, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:gorzej jak sprawdzą monitoring w sklepie i wyjdzie, że jednak mama zostawiła na blacie... no ale zawsze można powiedzieć,że to z roztargnienia i nie pamiętała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 09:27
Fasolka77, MamaAga85, Paula 90, DorotaAnna, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka, ja zaobserwowalam, ze jak cukier mi wzrasta to potem tez ostrzej spada. Teraz przez jakis tydzien mialam takie status quo jesli chodzi o cukier. Ani nie spadal ani nie wzrastal, na czczo 80-82, Po kolacji ponizej lub w okolicy 120, w dzien okolo 105, a dzis kurde 90siat. A dzis chcialam zejsc do 6j i juz nie zejde z takim cukrem. Dzis zbadalam z krwi lokciowej i zmierzylam od razu po pobraniu w lazience. Moze musze igle wymienic. Moja siostra ktora jest pielegniarka uczula mnie zebym nie uzywala jednej igly dluzej niz 3 dni, ze te igly sie zatykaja a jak mam duzo to powinnam zmieniac kazdego dnia. I musze zmieniac noge. Wczesniej mialam sytuacje ze cukier po kolacji robil sie coraz wyzszy i oscylowal wokol 140stu a kilka razy byl wyzszy, i wtedy ten na czczo byl niziutki po 75 np wtedy. Dzis zrobilam po raz wtory ta grupe krwi, bo jednak bedzie potrzebna, tylko mnie pytali o dokladna date podania antyglobuliny anty d.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze zapomnialam zrobic badanie moczu, ale nie wiem czy warto, moja lekarka mnie opuscila, nie mam juz rubryk w karcie ciazy. Ja bym mogla spokojnie pochodzic w ciazy jeszcze miesiac
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:MamaAga, czym się kurujesz ?
U mnie też cienko, nos zawalony, tylko gardło trochę odpuściło.
Pluczę nos solą fizj.i solą morską plus inhalache z olejku mentalowego i piję dużo herbaty.
U mnie giga problem to właśnie zatoki...I od tego ten ból głowy...
-
nick nieaktualny
-
Kurde ale mnie boli szyjka i brzuch tak okresowo.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Franka gratuluję!!! ❤️ ❤️ ❤️ Ale super
A ja już wczoraj myślałam że to tomiałam bardzo mocne skurcze podczas których aż mi się słabo robiło. Tylko rzadko były. A później całkiem się wyciszyly
dzisiaj znowu robię combo: długi masaż i seks.
Lece teraz po paczkę a później biorę się za sprzątanie. Jeszcze czeka na mnie okno u babci do umycia ale nie wiem czy dziś dam radę -
Paula 90 wrote:Ja umyłam część okien, byłam z psem na długim spacerze. Potem pies do kapania bo wyglądała jakby się z gównem biła. I teraz bujam na piłeczce się i za chwilę biorę się za resztę okien.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 10:00
Paula 90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyEspoir - no właśnie mam konflikt wewnętrzny. Z jednej strony chce ganiać z nadzieją że ruszy samo a z drugiej odpocząć żeby mieć siły na poniedziałek.
W tej chwili mój organizm sam podjął decyzję - boli podbrzusze więc leżę.
I zeżarłam do końca lody solony karmel.Lolka30, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość