Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:U nas coś się sączy. Położne mówią że to może być lek. Mamy obserwować bo mogą być wody.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
czekoladowa201 wrote:No wlasnie jakbym mogla was prosic o informacje co bierzecie jako przekaske do szpitalnej torby? Nie wiem co spakowac
ja kupiłam w rossmanie takie musy owowcowo-jogurtowe BEZ CUKRU!!!hahahaha i czekoladki... a biorę musy bo czekoladki się zjadły
u mnie coś się chyba zaczyna dziać bo czuję pobolewanie okresowe w dole brzuszkano chyba,że to po czekoladkach...
Fasolka77
-
Oj ja tez się cieszę że jestem zaopiekowana już. Zobaczymy co na obchodzie powiedzą bo w zasadzie z lekarzem się niewidzialna żadnym. Oprócz na IP. Po badaniu ginekologicznym na ip plamie pierwszy raz w ogóle panie po badaniu. No ale mówiła lekarka że tak może być więc spokojna jestem. Może coś się ruszy
malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
mysla.nieskalana wrote:FasOlka,nie rób se nadziei..mnie też tak wczoraj coś bolało,dziś to już wspomnienie!
za chwilę K. wraca z pracy więc może się zaczynaćzdąży mnie dowieźć a jak nie to jutro rano już na spokojnie w szpitalu będę sobie czekać
mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
chce_byc_mama wrote:Kurde... ja nie czuje dzisiaj jakoś ruchów. Coś się tam raz ruszył, ale delikatnie. Dzwoniłam do szpitala i kazali przyjechać. Jadę na ktg - mój mąż będzie za 5min w domu. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było w porządku
na pewno wszystko jest w porządku !!!!!Fasolka77
-
Uwaga uwaga będzie żalpost z dupy z problemem pierwszego świata 😆.
Pisałam już kiedyś że jako prezent za pierworodnego chciałabym dostać porządną torebkę, oni wybrałam sobie wstępnie taka za tysiąca bo stwierdziłam że takiej to sama sobie nie kupię bo mi będzie zawsze żal tyle pieniędzy. Noi tak się czailam żeby mężowi powiedzieć że chce torebkę. W końcu dziś do zagaduje A on robi dziwna minę i mówi że już ma prezent, ale jak chce torebkę to też mi kupi (nieswiadomy bidulek jaką sobie wybralam). Wchodzę ja na konto żeby zobaczyć czy wypłata jest bo ten monitor chce kupić i widzę że mój mąż DZISIAJ wydał tysiaka w kruku 😳! Nosz kurna wyczucie mam w pizdu😂. Przecież sobie teraz nie zazycze torebki za drugiego tysiaka, no na głowę nie upadlam jeszcze 😆😆😆. Czemu ja się nie odezwałam wcześniej i co się stało mojemu mężowi że sam z siebie kupił coś wcześniej A nie na ostatnią chwilę?Fasolka77, Tunia76, martusiawp, Syska2202, MamaAga85, Kasiulka90, B_002, Bubek lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
chce_byc_mama wrote:Kurde... ja nie czuje dzisiaj jakoś ruchów. Coś się tam raz ruszył, ale delikatnie. Dzwoniłam do szpitala i kazali przyjechać. Jadę na ktg - mój mąż będzie za 5min w domu. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było w porządkuStarania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
czekoladowa201 wrote:No wlasnie jakbym mogla was prosic o informacje co bierzecie jako przekaske do szpitalnej torby? Nie wiem co spakowac
jakoś dla siebie nie mam nic
a że mąż zezarl rogaliki to mamy wodę
Mama36, Fasolka77, Lolka30, martusiawp, Kasiulka90, B_002 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:ja kupiłam w rossmanie takie musy owowcowo-jogurtowe BEZ CUKRU!!!hahahaha i czekoladki... a biorę musy bo czekoladki się zjadły
u mnie coś się chyba zaczyna dziać bo czuję pobolewanie okresowe w dole brzuszkano chyba,że to po czekoladkach...
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Lolka30 wrote:Uwaga uwaga będzie żalpost z dupy z problemem pierwszego świata 😆.
Pisałam już kiedyś że jako prezent za pierworodnego chciałabym dostać porządną torebkę, oni wybrałam sobie wstępnie taka za tysiąca bo stwierdziłam że takiej to sama sobie nie kupię bo mi będzie zawsze żal tyle pieniędzy. Noi tak się czailam żeby mężowi powiedzieć że chce torebkę. W końcu dziś do zagaduje A on robi dziwna minę i mówi że już ma prezent, ale jak chce torebkę to też mi kupi (nieswiadomy bidulek jaką sobie wybralam). Wchodzę ja na konto żeby zobaczyć czy wypłata jest bo ten monitor chce kupić i widzę że mój mąż DZISIAJ wydał tysiaka w kruku 😳! Nosz kurna wyczucie mam w pizdu😂. Przecież sobie teraz nie zazycze torebki za drugiego tysiaka, no na głowę nie upadlam jeszcze 😆😆😆. Czemu ja się nie odezwałam wcześniej i co się stało mojemu mężowi że sam z siebie kupił coś wcześniej A nie na ostatnią chwilę?
e tam! wal śmiało! będziesz miała i biżu z Kruka i torebkę za tysiaka!!!!! poka co wybrałaś!Lolka30 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnySzonka wrote:u nas to samo, prz3dluza sie zoltaczka i dzis dostalam skierowanie na badania krwi u synka
w pierwszym tyg tez malo przybieral, ale dzis bylam na 2 kontroli i przybral 200g w tydz. wiec chociaz wagą juz sie nie martwie.
Karola powodzenia, czekamy na zdjecie corci jak juz dojdziesz do siebie -
Lolka30 wrote:Uwaga uwaga będzie żalpost z dupy z problemem pierwszego świata 😆.
Pisałam już kiedyś że jako prezent za pierworodnego chciałabym dostać porządną torebkę, oni wybrałam sobie wstępnie taka za tysiąca bo stwierdziłam że takiej to sama sobie nie kupię bo mi będzie zawsze żal tyle pieniędzy. Noi tak się czailam żeby mężowi powiedzieć że chce torebkę. W końcu dziś do zagaduje A on robi dziwna minę i mówi że już ma prezent, ale jak chce torebkę to też mi kupi (nieswiadomy bidulek jaką sobie wybralam). Wchodzę ja na konto żeby zobaczyć czy wypłata jest bo ten monitor chce kupić i widzę że mój mąż DZISIAJ wydał tysiaka w kruku 😳! Nosz kurna wyczucie mam w pizdu😂. Przecież sobie teraz nie zazycze torebki za drugiego tysiaka, no na głowę nie upadlam jeszcze 😆😆😆. Czemu ja się nie odezwałam wcześniej i co się stało mojemu mężowi że sam z siebie kupił coś wcześniej A nie na ostatnią chwilę?
Szarpnal się chlopina, a Ty torebkę trzymaj na drugie dziecko, będzie motywacjaFasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość