Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Ja też się cieszę że mam te papierki bo już kilka razy w ostatnich dniach wydzielina mi podpadala
A jednak IP to nic przyjemnego
-
Oo kurcze Kiwona, że złota chyba są
no ale spokój ducha jest bezcenny
Lolka wprawdzie nie rodziłam ale z tego co wiem to jak się nie zgodzisz to nie zakropla ale w innej sytuacji to wszystkim jak leciWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 16:05
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Fasolka u mnie jak odszedł to trochę się rozwarla, ale nie wiem czy to musi być zależne.
Daffi też mnie zostawisz -
Lolka30 wrote:Dziewczyny, które już urodziły czy wszystkie maluszki mają rutynowo zakrapiane oczka tym preparatem ze srebrem?
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Nie spokojnie ja nie wiem czy to jakiś bol ze zmeczenia, niewygodnej pozycji itp. Pamietam ze skurcze były silniejsze wczesniej az mi cialo wyginaly wiec narazie sie niczym nie przejmuje pewnie jakies cwiczebne.
przynajmniej przestanie Cie boleć
Kiwona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak ja wiem że mogę się nie zgodzić. Źle zadalam pytanie, chodziło mi bardziej o to czy Wy wszystkie się zgadzalyscie na ten zabieg, bo ostatnio gdzieś słyszałam że niektóre położne odradzaja i się mocno zdziwiłam. Ale nawet nie wiem z jakiego powodu odradzaja, stąd moje pytanie.
A tak wogole to brzuch mi zmalał o 4 cm i ma taki inny kształt także Filip się chyba wstawił w kanał 😜.Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Tak ja wiem że mogę się nie zgodzić. Źle zadalam pytanie, chodziło mi bardziej o to czy Wy wszystkie się zgadzalyscie na ten zabieg, bo ostatnio gdzieś słyszałam że niektóre położne odradzaja i się mocno zdziwiłam. Ale nawet nie wiem z jakiego powodu odradzaja, stąd moje pytanie.
A tak wogole to brzuch mi zmalał o 4 cm i ma taki inny kształt także Filip się chyba wstawił w kanał 😜.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 17:05
-
Mama36 wrote:Ja się godzilam na wszystko. Miło że na sali cc jeszcze raz się mnie pytali czy wyrażam zgodę na to i na tamto ale nie było problemu. Mi. Może łatwiej bo nie było takich cyrkow kilkanaście lat temu moi chłopcy mieli wsystsko razem ze szczepienia i mają się super, więc ja nie miałam i nie mam żadnych obaw.
. Jestem ciekawa czy któraś z Nas może nie chciała tego zabiegu i z jakiego powodu.
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyMnie też o wszystko pytali i na cali operacyjnej i później jak byłam już w pokoju też. Ale szczerze powiem, że byłam jakaś taka omotana że godziłam się na wszystko nawet na podanie modyfika mimo że tego nie chciałam. Dotarło do mnie troszkę za późno
-
Aż się popłakałam... wzięłam prysznic bardzo długi masowałam brodawki były ładne skurcze, a po prysznicu cisza... podchodziłam znowu zobaczymy ale już nie mam siły łazić👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:Laski jak odchodzi czop od kilku dni to jest to jednoznaczne z rozwieraniem szyjki czy nie?
Fasolka77, DorotaAnna lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN