Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cos sie chyba jednak dzieje. Brzuch i plecy bola juz czwarta godzine.. Ale ani sie nie nasila ani nie slabnie.. Malutki przeciaga sie caly czas. Boje sie tylko ze bedzoe sie rozkrecac tez 3 dni jak z corka..
Lolka30, Kiwona, malutka_mycha, Fasolka77, Bubek, espoir, martusiawp lubią tę wiadomość
-
U mnie też coś się dzieje. Od nie całej godziny mam bolesne skurcze trwające przeszło minute. Jak wstaje i chodzę to są słabsze ale są, po czym siadam i zaczyna się od nowa. Tak mocno mnie jeszcze nie bolało więc oby to było to.
Kiwona, Mama36, DorotaAnna, Lolka30, Aga2606, B_002, Kasiulka90, estrella, Fasolka77, Bubek, Natalia-tosia, MamaAga85, espoir, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malutka_mycha wrote:Mnie też już wszyscy pytają czy urodziłam, staram się na nich nie wkurza bo wiem że nie mają złych intencji
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
malutka_mycha wrote:U mnie też coś się dzieje. Od nie całej godziny mam bolesne skurcze trwające przeszło minute. Jak wstaje i chodzę to są słabsze ale są, po czym siadam i zaczyna się od nowa. Tak mocno mnie jeszcze nie bolało więc oby to było to.
-
Dziewczyny A pilyscie dzisiaj rycynke? 😜 Może zadziałała?
Ja od 2-3 dni mam taki odkurzacz, że non stop coś jem. Boję się że jak sobie będę musiała zapodac lewatywe to porcelana nie wytrzyma 😂😂😂.Kiwona, mysla.nieskalana, Fasolka77, Syska2202, espoir, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Daffi wrote:Cos sie chyba jednak dzieje. Brzuch i plecy bola juz czwarta godzine.. Ale ani sie nie nasila ani nie slabnie.. Malutki przeciaga sie caly czas. Boje sie tylko ze bedzoe sie rozkrecac tez 3 dni jak z corka..
-
Fasolka77 wrote:Kuzwa wszystkim sie rozkręca tylko u mnie zapis skurczy jak góry stolowe.... ja pierdole...dalej nie wiem co ze mna..
Sama się tak pocieszam.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Kuzwa wszystkim sie rozkręca tylko u mnie zapis skurczy jak góry stolowe.... ja pierdole...dalej nie wiem co ze mna..
Fasolka nie łam się u mnie też ciesza. Do tego jestem przeziębiona i znów mi opryszczka wyskoczyła... Na każdą z nas wreszcie przyjdzie czas. Skoro młody siedzi to tego potrzebuje i dobrze mu tam 🙂 już niedługo i my przytulimy nasze małe uparciuchy 😉Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Maluszek juz jest ze mną. Śpi na rogalu pod moim prawym bokiem a ja mam lewa rękę wolna wiec pisze😉
Już jest z główka dużo lepiej, naprawdę u takiego dzidziusia wszystko szybciutko się goi. O 18:00 dostał ostatnia porcje paracetamolu i teraz zobaczymy jak się będzie zachowywał bez środków przeciwbólowych. Mówią, ze prawdopodobnie już nie powinno go bolec.
Jutro jeszcze badanie krwi i skan serduszka, a we wtorek wieczorem moze wyjdziemy do domu!❤️ Dziekujemy za wszystkie kciuki i słowa otuchy. Poczytam Was zaraz bo mam duże zaległościBubek, Lolka30, Mama36, Kasiulka90, estrella, mysla.nieskalana, MamaAga85, Martusiazabka, Reniiata, Kiwona, Fasolka77, malutka_mycha, B_002, ago91, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Powidzenia dziewczyny!
My poimprezowalismycorcia szczesliwa.
Teraz tydziennwolnego bedzie miala, pogoda ladna sie zapowiada to bedziemy spacerowsc i spedzac razem czasLolka30, Kasiulka90, Kiwona, Karmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam dalej bole ale identyczne nie nasilone w zaden sposob. Gania mnie do wc.. Niby robie siku a tu dwojka ze nie czuję...mocno mnie czysci.. Wiec cholera wie wciaz czy bole od dwojki czy nie haha
Meksyk. Jutro na ktg sie okaze i po badaniu czy dzis moglo sie cos dziac czy to tylko zbieg okoliczności.
A moze rycyna zadzialala po 30h??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 21:35
Kasiulka90, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Daffi, oby to było oczyszczanie przed porodem 😚
U mnie się właśnie zaczął ten etap - piszą do mnie znajomi, którzy odzywają się rzadko 😂 Że niby takie bezpieczne "Jak się czujesz?", ale wiadomo, że ciekawość ich zżera 😅Daffi, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Daffi, oby to było oczyszczanie przed porodem 😚
U mnie się właśnie zaczął ten etap - piszą do mnie znajomi, którzy odzywają się rzadko 😂 Że niby takie bezpieczne "Jak się czujesz?", ale wiadomo, że ciekawość ich zżera 😅