Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
espoir wrote:Misiabella miałaś dzisiaj w końcu cesarkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 22:12
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Daffi, jak miło widzieć u Ciebie dobry nastrój 😊 Bardzo się martwiłam, jak pisałaś o bezwładnych rękach, sama to przeżyłam, kiedyś aż podejrzewali u mnie udar, bo lewą stronę ciała miałam całkowicie sparaliżowaną przez 2 dni. A w ciąży tym bardziej dzieją się różne dziwne rzeczy. No ale jak humor wrócił to najważniejsze 😘
Espoir, Misiabella dała nam znać na facebooku. Pewnie teraz odpoczywa i/lub cieszy się dzieciątkiem 😊 Ja się martwię, że jak będę rodziła na szarym końcu, to Wy to ominiecie, bo będziecie zaaferowane swoimi maleństwami 😅 Może Ty Espoir ze mną zostaniesz do końca 😄 Ale przynajmniej będziemy miały mniej forum do nadrabiania 😂😂😂Daffi lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze w domu ale chyba pojedziemy na IP. Sama nie wiem, czasami są mocniejsze, później znowu znosnie, czasem są jeden po drugim a czasem dłuższą przerwa. Nie mam pojęcia co o tym myśleć
na tych mocniejszych krzyczeć nie krzyczę ale gadać raczej też mi się nie chce tylko oddycham
-
Kasiulka90 wrote:Daffi, jak miło widzieć u Ciebie dobry nastrój 😊 Bardzo się martwiłam, jak pisałaś o bezwładnych rękach, sama to przeżyłam, kiedyś aż podejrzewali u mnie udar, bo lewą stronę ciała miałam całkowicie sparaliżowaną przez 2 dni. A w ciąży tym bardziej dzieją się różne dziwne rzeczy. No ale jak humor wrócił to najważniejsze 😘
Espoir, Misiabella dała nam znać na facebooku. Pewnie teraz odpoczywa i/lub cieszy się dzieciątkiem 😊 Ja się martwię, że jak będę rodziła na szarym końcu, to Wy to ominiecie, bo będziecie zaaferowane swoimi maleństwami 😅 Może Ty Espoir ze mną zostaniesz do końca 😄 Ale przynajmniej będziemy miały mniej forum do nadrabiania 😂😂😂Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Ja jeszcze w domu ale chyba pojedziemy na IP. Sama nie wiem, czasami są mocniejsze, później znowu znosnie, czasem są jeden po drugim a czasem dłuższą przerwa. Nie mam pojęcia co o tym myśleć
na tych mocniejszych krzyczeć nie krzyczę ale gadać raczej też mi się nie chce tylko oddycham
-
Malutka mycha & Daffi TRZYMAM KCIUKI NIECH SIĘ ROZKRĘCA AKCJA NA MAXA🥰🥰🥰🥰🥰JUŻ TAK BLISKO DO SPOTKANIA Z MALUSZKAMI❤❤❤
Fasolka powiem Ci,że ja gdyby nie planowe cc to pewnie bym.jeszcze przenosiła ciążę bo.na dzień dzisiejszy jest taka sama sytuacja jaka była na tym.etapie u mnie z córką-czyli nie dzieje się kompletnie NIC...zero skurczy na ktg itp.
Domyślam się,że skoro jesteś w szpitalu to jeszcze bardziej irytuje...Ja w domku czekałam na jakąś akcje ale wtedy bez cukrzycy bylam...
Ale jutro poniedziałek a mówiłaś,że i do Ciebie w ten dzień należy(Deadline jak sama nazwałaś😅)także TRZYMAM KCIUKI I ZA CIEBIE KOCHANA🥰🥰🥰🥰
Ja po telefonach od bliskich i generalnie ze świadomością,ze to JUTRO JEST MÓJ DZIEŃ❤
Spania nie będzie bankowo😅Kiwona, Kasiulka90, B_002, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
spoko, ja tu będę na pewno pisać. gdzieś muszę dać upust emocjom i ponarzekać jak to ci wszyscy moi faceci doprowadzają mnie do szału
hah
Kasiulka90, B_002, Bubek, Karmelllka90, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Espoir, ja mam z bab w domu tylko kotkę Grazke, która generalnie ma mnie w dupie, reszta (2 szt.) kotów to chłopy i do tego mąż i syn. Będzie kolejny syn i ja już im zapowiedziałam, że mają mnie na rękach nosić, bo jak mnie wykoncza i trzasne drzwiami to nikt im tego burdeliku nie ogarnie 😂 Ale wiesz co? Chyba nie biorą mnie poważnie 😅
espoir, Kasiulka90, MamaAga85, Mama36, Bubek, Lolka30, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Espoir, ja mam z bab w domu tylko kotkę Grazke, która generalnie ma mnie w dupie, reszta (2 szt.) kotów to chłopy i do tego mąż i syn. Będzie kolejny syn i ja już im zapowiedziałam, że mają mnie na rękach nosić, bo jak mnie wykoncza i trzasne drzwiami to nikt im tego burdeliku nie ogarnie 😂 Ale wiesz co? Chyba nie biorą mnie poważnie 😅
martusiawp lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Kiwona wrote:Mycha, jak dasz rade zasnąć to znaczy że nie to 😘 i na spokojnie, nie denerwuj się tak kochana 😘
Tylko się martwię trochę bo może te skurcze na Nine wpływają a ja nawet o tym nie wiem? Za to wiem że nigdy tak często czkawki nie miała jak dzisiaj -
Zastanawiamy się czy wpisać młodemu Olivier czy Oliwier? Podoba nam się bardziej przez v, u nas w be tak wpisują częściej, ale mamy zamiar zaraz wracać, a w Polsce przez v jets niepoprawne. Jak myślicie?
przez w średnio nam wygląda, ale bardziej moim zdaniem pasuje do nazwiska. I właśnie przetrzepalam internet, że w Polsce z V wpisuje się Oliver - bez drugiego i, a to odpada...
Dylematy 💁🏻♀️
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Już za chwilę, już niedługo będę się witać w donoszonej.
Jestem mega na wylocie. Pcham się w kolejke.
Ale codziennie czytam.
Kiwona, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku