Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga2606 wrote:Daffi słonica to jestem ja - ty jeszcze masz tydzień
)) ja tu z wami zostanę do 42 tygodnia coś czuje🤣
Mycha współczuje!!! Ja wczoraj po takim dniu boli i skurczy średnio bolesnych ale jednak co 6 min stwierdziłam ze jestem tak zmęczona ze nie dawałbym rady już rodzic. A czyści mnie codziennie wiec to już żaden znak.
Ja uważam ze sex schody spacery i Łucji tylko nasilają u mnie te straszakowe objawy wiec sobie już daruje. Będę leżeć na kanapie i zbiera siły:p
A tak serio jadę dziś na kontrole ktg usg w szpitalu i zobaczymy co mi powiedzą. Biorę torbę jakby co:) -
DorotaAnna wrote:U mnie w nocy znowu byly skurcze co 8 min ładnie przez godzinkę, a potem znowu raz co 10 raz co 15... chcą mnie wykończyć. Jeszcze bym przysypiała między skurczami ale sąsiadka z sali tak chrapie ze masakra
Dorotko to wczoraj darowali Ci oksy jednak... i jakie sa dalsze plany? Ja niby wiem a jednak nic nie wiem... sama sie zastanawiam czy lepiej lapac skurcze straszaki jak MYcha i DAffi czy nie...ech..inne mialam wyobrażenia......
Niby dzis moj dzien a w sumie to nie wiem... plan byl taki, ze rodze w piatek a dzis wychodzimy a ja nadal w dwupaku....
Aga trzymam kciuki!!!!!!Fasolka77
-
Aga2606 wrote:MamaAga powodzenia!!!!
KarmeLove ja bym dała tak jak Wam się podoba, aczkolwiek fakt ze będzie zawsze musiał sie przedstawiać W pl Olivier przez V...
Moja córka jest Kaja i bardzo często ale AT zapisują Kaya i póki co mnie to nie denerwuje
Mam na imię Marta i tu w AT oni mają Martha co mi się strasznie nie podoba. Na początku przychodziły listy i dokumenty właśnie przez h ale jak parę razy zwróciłam uwagę tak już mam normalnie.martusiawp lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Basia a skąd masz Vigantol? Robiłaś wcześniejsze zapasy?
malutka_mycha lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Pozdrawiam z oczekiwania w sali po ktg,przebraniu w seksi koszulkę z rajstopkami .Wskoczylam jako druga do zabiegu jednak i poki co umieram z glodu i ochoty na piciu...
Mama36, mysla.nieskalana, Daffi, Szonka, malutka_mycha, Kasiulka90, B_002, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Nistera wrote:A ja tam wszystkich poprawiam 🤣
Mam na imię Marta i tu w AT oni mają Martha co mi się strasznie nie podoba. Na początku przychodziły listy i dokumenty właśnie przez h ale jak parę razy zwróciłam uwagę tak już mam normalnie.chociaz moje Izabela chca a to przez S a to dwa L
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 08:15
-
Fasolka Twoj dzien cos czuje po kosciach
Mamy rozpakowane moje dziecie ma katarjest normalne zeby 2tyg. Dziecko zlapalo infekcje? Z noska nie leci ale kicha i charczy....mozna jakos pomoc?
Karola gratulacje mleka...u mnie niestety jeszcze wkladek nie trzeba ...czekam na ten dzien
Waga 3070 hura w koncu porodowa48 godz. Wczesniej 2980.... czyli 90g za 2dni to chyba ladnie
Fasolka77, Kiwona, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Dorotko to wczoraj darowali Ci oksy jednak... i jakie sa dalsze plany? Ja niby wiem a jednak nic nie wiem... sama sie zastanawiam czy lepiej lapac skurcze straszaki jak MYcha i DAffi czy nie...ech..inne mialam wyobrażenia......
Niby dzis moj dzien a w sumie to nie wiem... plan byl taki, ze rodze w piatek a dzis wychodzimy a ja nadal w dwupaku....
Aga trzymam kciuki!!!!!!
Tak ja oksy wczoraj nie miałam, myśleliśmy ze sama urodzęteraz znowu skurcze co 9-10 min... zobaczymy co lekarz na obchodzie powie napewno wezmą mnie na badanie szyjki a co dalej to nie wiem. Trzymam kciuki za Ciebie jak dasz radę to pisz co się tam dzieje u Was!
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Współczuję wam laski tego oczekiwania. Mnie jak zawsze już nic nie boli więc kuzwa czad 😅 jutro jadę znów na to ktg to zobaczymy co dalej. Ale to tak nudne badanie,że przysypiam tam.
Kasiulka, ja o Tobie nie zapomnę,nie rycz 😂
Fasolka,Daffi, Mycha, Dorota i wszystkie które tam czekacie-trzymam kciuki!!!!Fasolka77, malutka_mycha, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Zaczelam mierzyc cisnienie na siedzaco 140/93 wczoraj prze caly dzien nie spadlo ponizej 90
Na lezaco 125/75.....
No nie bede sie oszukiwac ze mam niskie....poczytalam caly internet i trza mierzyc na siedzaco.....
Lekow na obnizenie nie i tak niebede brac.....glowa to mnie zapewne z cisnienia boli i czasami piszczy w u szach