Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Bubek wrote:U mnie imiento pol biedy, ale nazwisko mamy tak ciezkoe ze austriacy jezyki lamia
chociaz moje Izabela chca a to przez S a to dwa L
Nic nie mów ja po mężu też mam tak ciężkie nazwisko że za każdym razem przekręcają.... mamy i ł i dz , także różnie bywa nieraz nie reaguje jak wołają bo nie wiem że to ja 🤣🤣
-
Nistera wrote:Nic nie mów ja po mężu też mam tak ciężkie nazwisko że za każdym razem przekręcają.... mamy i ł i dz , także różnie bywa nieraz nie reaguje jak wołają bo nie wiem że to ja 🤣🤣
panienskie byloby pikus
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystresant wrote:Dzieki za porady w sprawie katarku,stara zestresowana matka ze mnie
10 lat temu to bym juz po polu latala z malym a teraz mu body dl. Rekaw pod pizamke ubralam...bo moze mu zimno w domu
Sprawdzam na karku temp. Zawsze był ciepły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 08:42
Lolka30, Kasiulka90, B_002, Martusiazabka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Współczuję wam laski tego oczekiwania. Mnie jak zawsze już nic nie boli więc kuzwa czad 😅 jutro jadę znów na to ktg to zobaczymy co dalej. Ale to tak nudne badanie,że przysypiam tam.
Kasiulka, ja o Tobie nie zapomnę,nie rycz 😂
Fasolka,Daffi, Mycha, Dorota i wszystkie które tam czekacie-trzymam kciuki!!!!
Też bym jutro się stawiała w szpitalu. A tak to siedzę tutaj już drugi tydzień.😞mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DorotaAnna wrote:Tak ja oksy wczoraj nie miałam, myśleliśmy ze sama urodzę
teraz znowu skurcze co 9-10 min... zobaczymy co lekarz na obchodzie powie napewno wezmą mnie na badanie szyjki a co dalej to nie wiem. Trzymam kciuki za Ciebie jak dasz radę to pisz co się tam dzieje u Was!
Ja juz po badaniu...szyjka rozwarcie kurwa 1.... ja pierdole....lekarz mi proponuje foley drugi raz...nie ma kurwa takiej opcji... maja mnie jeszcze badac..nie wiem jak...chyba usg...leze pod ktg...skurcze 10...zajebiscie...sie gowniarz rozgoscil....ja stad w zyciu z dzieckim nie wyjdę... czekam na moja lekarke...Fasolka77
-
Tunia76 wrote:A ja wciąż na Ciebie czekam. 😜
Też bym jutro się stawiała w szpitalu. A tak to siedzę tutaj już drugi tydzień.😞Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2019, 08:47
-
MamaAga85 wrote:Pozdrawiam z oczekiwania w sali po ktg,przebraniu w seksi koszulkę z rajstopkami .Wskoczylam jako druga do zabiegu jednak i poki co umieram z glodu i ochoty na piciu...
Powodzenia! Przynajmniej wiesz, ze dziś twoj dzien!! Trzymam kciuki!!!Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Ja juz po badaniu...szyjka rozwarcie kurwa 1.... ja pierdole....lekarz mi proponuje foley drugi raz...nie ma kurwa takiej opcji... maja mnie jeszcze badac..nie wiem jak...chyba usg...leze pod ktg...skurcze 10...zajebiscie...sie gowniarz rozgoscil....ja stad w zyciu z dzieckim nie wyjdę... czekam na moja lekarke...
-
DorotaAnna wrote:Tak ja oksy wczoraj nie miałam, myśleliśmy ze sama urodzę
teraz znowu skurcze co 9-10 min... zobaczymy co lekarz na obchodzie powie napewno wezmą mnie na badanie szyjki a co dalej to nie wiem. Trzymam kciuki za Ciebie jak dasz radę to pisz co się tam dzieje u Was!
Ale nas mecza... trzymam nadal za Was kciuki!!!Fasolka77
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Karmelove jak dasz Olivier synkowi na imię to w PL tak zostaje z tego co mi wiadomo...
ja też dzwoniłam w tej sprawie do urzedu w PL bo początkowo chciałam h w imieniu i pani mi powiedziała,ze w tej kwestii sie nic nie zmienia bo dziecko ma akt urodzenia z zagranicy,ktory ja tylko umiejscawiam w Polsce...
Ale my dziś ostatecznie ustalililiśmy, że bez h także bez problemu😅
poki co tylko moja siostra poza nami wie jak Młody bedzie mial na imię 😉 -
mysla.nieskalana wrote:No właśnie wiem, nie mam pojęcia czemu mnie nie chcą.. pierwszy pomiar ciśnienia wyszedł mi u położnych 150/101..drugi 123/99 A oni wszyscy,że dobre😅 dziecko pomierzyli tak,że wyszło im że w 2 tyg przytylo 100g i to też podobno dobrze😂 serio chyba nie mieli miejsc.
-
nick nieaktualny
-
Mama, moj to ewidentnie niedogrzany....dwa pierwsze kapania darl sie ze az siny byl.....zanim matka sie kapla ze dziecku zimno....teraz przed kapaniem grzeje lazienke farelka....chyba ze 35stopni tam jest sauna....ja w staniku a pot sie leje...ale dziecko szczesliwe zadowolone spokojne...
-
stresant wrote:Fasolka Twoj dzien cos czuje po kosciach
Mamy rozpakowane moje dziecie ma katarjest normalne zeby 2tyg. Dziecko zlapalo infekcje? Z noska nie leci ale kicha i charczy....mozna jakos pomoc?
Karola gratulacje mleka...u mnie niestety jeszcze wkladek nie trzeba ...czekam na ten dzien
Waga 3070 hura w koncu porodowa48 godz. Wczesniej 2980.... czyli 90g za 2dni to chyba ladnie
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieeeń dobry 🌞 ależ się dzisiaj wyspalismy. Słoneczko już świeci nam w okna 😊
MamaAga85 powodzenia kochana!!!
DorotaAnna oby dzisiaj był też twój dzień !!
Karolinka tylko nie podłączam teraz laktatora. Dostawiaj mała ewentualnie wycisnij troszkę do ulgi. Przy nawale laktator to zło - wiem co mówię 😣
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość