Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Podalybyscie bobotic forte dziecku 13dniowemu?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Paula 90 wrote:Nam położna kazała gazikiem i przegotowaną woda myć język, dziąsła i policzki od wewnątrz. Raz dziennie. Ma to zapobiegać plesniawkom.
Myjemy.
My też mamy Tiny love z budka z myślą o wyjściach na balkon.
Paula wasz też się nie buja automatycznie tylko trzeba ręką ruszać?Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie leżę sobie w sypialni z Natankiem obok...On ciągle w półśnie i wydaje z siebie te misiowe odgłosy(najsłodsze na świecie❤) i przeglądam galerie w tel.i znalazłam zdjęcie z usg z 12tc ...❤
Rety!co za wzruszenie❤❤❤🥰🥰🥰
Ten mały człowiek jest mój i leży obok mnie 🥰🥰🥰🥰martusiawp, B_002, Kiwona, Fasolka77, Bubek, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Kurde ale jestem happy dochody za 2017 rok do becikowego? Hahaha 😂 to dostaniemy bo wtedy mąż miał inną umowę, a ja byłam przed największą podwyżka hue hue hue hue 😁😁😁😁
Ok ... To co ja potrzebuję? Potrzebuje jakieś zaświadczenia z pracy? Czy tylko pit i tyle?
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:My przekraczamy becikowe i to bez żadnych wątpliwości więc nawet nie próbuję. Sprawdzaliśmy już dwukrotnie. Szkoda, bo taki tysiączek chętnie by się przytuliło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 15:47
Paula 90, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Basiu ja mam ten leżaczek. Dostaliśmy w prezencie. Nie używam. Dla mnie zasadnicza wada, to to, że nie buja się sam.
Może to być wygodne.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
A u nas tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7d64e97fb57.jpg
Postanowiłam wypróbować spanie na brzuszku 😉 Zdążyłam usmażyć kotlety, umyć i wysuszyć głowę i zrobić szybki makijaż 🤩 tylko co chwilę sprawdzam, czy oddycha. Młodszy, znaczy się 😁
Minęły już 3h od ostatniego zarelka, ciekawe kiedy się obudzi...india, MamaAga85, DorotaAnna, Mama36, Daffi, B_002, martusiawp, Lolka30, Misiabella, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:jeju jak ja Ci zazdroszczę.. ale to może kwestia mm? połozna mi radziła,że jak się cchę wyspać to mam dawać mm w nocy.. marzę aby przespać całą noc bez pobudek...
-
Kiwona wrote:A u nas tak:
[url
Postanowiłam wypróbować spanie na brzuszku 😉 Zdążyłam usmażyć kotlety, umyć i wysuszyć głowę i zrobić szybki makijaż 🤩 tylko co chwilę sprawdzam, czy oddycha. Młodszy, znaczy się 😁
Minęły już 3h od ostatniego zarelka, ciekawe kiedy się obudzi...
A gdzie kotki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 16:17
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:nie wiecie czy można brać metforminę przy kp?
to jest mega stronka, sprawdzasz wszystkie leki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 16:19
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa byłam na spacerze prawie 3 godziny wróciłyśmy mała zjadła położyłam ja na brzuszku na podłodze ćwiczyła podnoszenie główki i cieszyła się do książeczek jak w tym czasie zjadłam obiad a teraz ona zasypia na mnie a ja mam czas na serial na Netflix ... 3 odcinki hihi .
Na 19:45 jedziemy do podłoga. Wiewióreczka 🐿️ u nas właśnie tak wyglądają te paznokcie jak pisałaś ale u prawej stopki już jest zaczerwienienie więc pediatra zaleciła nitkowanie -
nick nieaktualny