Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do organizacji sama w domu też jestem lepiej zorganizowana ... W weekend z mężem to taka rozpierdziucha haha 😂
W ten weekend jedziemy gdzieś za miasto możliwe że do parku ojcowskiego oby pogoda dopisała ✊✊✊B_002, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
U mnie też wychodzi tak 8 karmien. Czasem 7 zależy jak wieczorem ulokuje tą swoją 5 godzinna drzemkę.
Dziewczyny których maleństwa śpią na brzuchu- one tak zasypiają czy kładziecie je jak już zasną ? Mój tylko raz zasnął na brzuchu a tak to jakoś nie chce. Mleczy że jest zmęczony ale nie zaśnie... tzn jak na mnie leży na brzuchu to zaśnie, ale na łóżku nie chce
Ja mam taką co się sama buja: bright stars savanna dreams czy coś takiego. Ma z 5 lat bo to po znajomych dostaliśmy, ale działa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 16:29
martusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Co do organizacji sama w domu też jestem lepiej zorganizowana ... W weekend z mężem to taka rozpierdziucha haha 😂
W ten weekend jedziemy gdzieś za miasto możliwe że do parku ojcowskiego oby pogoda dopisała ✊✊✊
U mnie tez tak jest ze w weekend jakoś tak wszystko rozjechane jak jest mąż. Ale tak samo jest z porządkiem- dopoki go nie ma to jest czysto w domu xd
Kiwona mój pies przed urodzeniem małego był identyczny jak Twoje koty- do przyjścia męża z pracy psa nie było- spał cały dzieńmartusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Taaaaaa.. Tylko ja mam zebre wzror. Jest petarda!!
Paula co uważasz o macie? Ja też już mam...jest mega. Robi wrażenie.
Idzie do mnie priorytetem trzeci dzień. Wisi na WER Wrocław...
Miałam odebrać u mnie w mieście ale babeczka napisała w nocy że ona wystawiła ale mąż wrócił z pracy i się nie zgadza, żeby sprzedała. Także ten...
Moja jedzie ze śląska teraz. I po Twoich słowach jeszcze bardziej nie mogę się doczekać
Fasolka77, Mama36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA właśnie karuzela jest w paczkomacie do odebrania... Zobaczymy wieczorem czy będzie szał 🤣
A co do maty stwierdziłam że kupuje mate piankowa czarno biała polskiego producenta drewniany pałąk i kontrastowe zabawki etc sama będę zawieszać myślę że to super opcja, bo te pstrokate maty nie podobają mi się te co ładne są pastelowe a to nie pobudza zmysłów bo dziecko tego nie widzi wyraźnie obecnie więc bez sensu a czarni białe są kosmicznie drogie -
nick nieaktualny
-
kr=toras z was ma taki?
https://www.al.to/p/290776-lezaczek-bujaczek-fisher-price-fotelik-bujaczek-od-niemowlaka-do-przedszkolaka.html
dobry?
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:U mnie też wychodzi tak 8 karmien. Czasem 7 zależy jak wieczorem ulokuje tą swoją 5 godzinna drzemkę.
Dziewczyny których maleństwa śpią na brzuchu- one tak zasypiają czy kładziecie je jak już zasną ? Mój tylko raz zasnął na brzuchu a tak to jakoś nie chce. Mleczy że jest zmęczony ale nie zaśnie... tzn jak na mnie leży na brzuchu to zaśnie, ale na łóżku nie chce
Ja mam taką co się sama buja: bright stars savanna dreams czy coś takiego. Ma z 5 lat bo to po znajomych dostaliśmy, ale działa. -
nick nieaktualny
-
Bubek wrote:kr=toras z was ma taki?
https://www.al.to/p/290776-lezaczek-bujaczek-fisher-price-fotelik-bujaczek-od-niemowlaka-do-przedszkolaka.html
dobry?
https://www.google.com/search?q=fisher+price+lezak&client=ms-android-xiaomi&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjQvMesoqDiAhXP-yoKHexQCiYQ_AUoAXoECAkQAQ&biw=360&bih=560#imgrc=__zQMUMSEUp8lM
I on od 3 miesiąca najszybciej. Dziecko nie lezy w nim wlasciwie ulozone i glowka strasznie leci.Bubek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie odnośnie kladzenia dziecka na brzuchu.
Od razunoo jedzeniu odpada bo zwróci albo uleje.Przekladacie z plecków czy jak?
I czy żeby dziecko zaczęło ćwiczyć podnoszenie na brzuszku to rączki my ukladamy czy musi samo? -
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Mam pytanie odnośnie kladzenia dziecka na brzuchu.
I czy żeby dziecko zaczęło ćwiczyć podnoszenie na brzuszku to rączki my ukladamy czy musi samo?
Oczywiście wszystko stopniowoDzisiaj jedna rączka, jutro główka itd. Wystarczy minuta na raz, można parę razy dziennie.
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Mam pytanie odnośnie kladzenia dziecka na brzuchu.
I czy żeby dziecko zaczęło ćwiczyć podnoszenie na brzuszku to rączki my ukladamy czy musi samo?