Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelka i ja padłam ze śmiechu😂😂😂
kurde słownik mi wpisał najpierw WPADŁAM-czy to jakiś znak na planowane sexy ???u nas jutro święto i mąż ma wolne także jak Mały pozwoli to secy planujemy ale po tej pomyłce słownika to już sama nie wiem😂😂😂
Estrella kurde u nas to samo...dziś idę do Rossmana po inne mleko i nie wiem czy brać kontynuacje swojego tylko Comfort(pijemy Beba to chyba polski Nan)czy Aptamil Pro Futura(chyba polski Bebilon)...Dziś znowu apogeum płaczu przy kupie było...No łzy jak grochy...😥
Powiedzcie mi czy ja dobrze myślę bo już się pogubiłam. Maly ma mleko HA bo jesacze w szpitalu jak Go karmili to zapytali tylko czy w rodzinie są alergie.Odp.była twierdząca i podali mleko dla alergików.Ale u nas są alergie na kurz,pyłki itp.A nie pokarmowe...To jest sens podawać HA???Karmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Haha padłam Karmelka.
Mój sobie puszczał w najlepsze bardzo głośne bąki przy rozmowie z lekarką o szczepieniach... nie wiedziałam czy mam udawać że nie słyszę czy ją przeprosić czy co xd ale nie ruszało jej to. Leona zresztą też nie xd może próbował ją odstraszyć xd -
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Karmelka a jakie mleko comfort podajesz??? można dwq mleka mm dawać???
-
Fasolka77 wrote:Jezu Kasia jaka tragiczna wiadomość
Ja sobie dzisiaj nawet na spacerze myślałam o tym odklejonym łożysku u mnie.... normalnie aż mi łzy napływają do oczu jak sobie myślę co by było gdyby... współczuję wszystkim rodzicom którzy stracili dzieci matko boska to jest wielka tragedia
-
nick nieaktualnyJa właśnie podałam delicol i espumisan 100 no i podczas karmienia dwie kupy poszły... Nie wiem czy te krople coś dały czy porostu byl już czas na kupę... Będe dziś to podawać i zobaczymy. Jutro pójdę po hipp comfort. Tylko u nas te kupy nie są twarde a i tak jest jakiś problem przy robieniu... Ale bakow u nas w sumie mało więc może to tu tkwi problem... No zobaczymy.
MamaAga może spróbuj kupić comfort tego co podajesz i podobnie jak Karmelka dawać co któreś karmienie. Współczuję bo domyślam się że mały męczy się jak moja młoda. Aż dał słuchać... Chciałyby się pomóc a nic nie pomaga. Teraz po kupach i mleku spokojnie zasnęła a tak to cały dzień placz i nieodkladalne dziecko... -
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Często o nich myślę i płakać mi się chce. Co oni muszą czuć w takim razie?! A poprzednią ciążę poroniła... 😢
Smutne ☹️😢 zawsze jak słyszę takie historie to jeszcze bardziej doceniam że mam zdrowe dzieci. Może charakterne i dają w kość ale są... Nagle nasze problemy stają się niczym w porównaniu do prawdziwych tragedii.Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Nie udzielam się ale Was podczytuje. Potrzebuje chyba jakiejś pomocy psychologa. Nie wiem co się ze mną dzieje, odkąd mam Marcelinę to w głowie też same czarne scenariusze. Doszukuje się w sobie chorób, różnych dolegliwości, czytam, sprawdzam w internecie a tam same najgorsze diagnozy. Boję się i nie wiem co ze sobą zrobić.
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Nie udzielam się ale Was podczytuje. Potrzebuje chyba jakiejś pomocy psychologa. Nie wiem co się ze mną dzieje, odkąd mam Marcelinę to w głowie też same czarne scenariusze. Doszukuje się w sobie chorób, różnych dolegliwości, czytam, sprawdzam w internecie a tam same najgorsze diagnozy. Boję się i nie wiem co ze sobą zrobić.
Jeśli czujesz że tracisz kontrole to najwyższy czas podejść do specjalisty. Może wystarczy poukładać sobie w głowie w towarzystwie kogoś kto wie jak to zrobić. I nie bój się leków.
-
Karmelllka90 wrote:Pierwsza wizyta u pediatry Leonka pryka a pediatra o teraz to kupa bo czuć ja patrzę na nią z politowaniem to tylko jej baki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 18:45
Karmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość