Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
My po szczepieniu na Rota - młody śpi jak nigdy! Były wasz dzieciaczki po tym ospale? Przybrał w dwa tyg 680g czyli 40g na dobę... czyli obżera się moim mlekiem aż nadto... podobno KP nie da sienprzekarmic tego się trzymam:)
Moja pediatra na coś co dla mnie jest ewidentnie ciemieniucha powiedziała ze to infekcja od brudu (???? Ja mega dbam o higienę...) i kazała dosłownie szorować skore na brwiach... ja mam spore wątpliwości bo to samo ładnie schodzi....
Paula 90, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNiieee to jest syrop na reflux. Malutka Mycha się pytała czy nie ma Kryst zaparć po nim to napisałam że robi częściej niż bez niego bo normalnie robił raz na dwa dni. LP to normalne.Syska2202 wrote:Mama36 jako podajesz ten syropem na kupkę u małego żeby zrobił ? Moja od 2 kupy nie robiła i widać jak się pręży a nie umie ,☹️
Ten syrop co Daffi napisała podawałam starszemu ale jak nie był taki mały.
Kryst właśnie walnal 2 kupę dzis -
Mama36 wrote:Człowiek całe życie sie uczy... Wie więcej ale nigdy wszystko

Ja w ogóle żałuję że nie ma już jak za czasów mojego dzieciństwa obowiązkowej gimnastyki korekcyjnej...byla w szkole i do tego darmowa!
Z punktu widzenia matki... Super sprawa. Kto pamięta? Fasolka na pewno. Kto jeszcze?
Haha pamiętam
i fluoryzację i dentystę w szkole
Tunia76 lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
Daffi wrote:Infekcja od brudu???
Jeszcze z tym sie nie spotkalam..
Rozumiem ze kąpiesz dziecko?? 😂😂
Ahaha raczej:p
Ja w ogóle mam wrażenie ze te wszystkie zalecenia czy smarować czym przemywać w czym kapać są od każdego inne!!! A na pewno inne niż 3 lata temu haha

-
Aga2606 wrote:Hej!
My po szczepieniu na Rota - młody śpi jak nigdy! Były wasz dzieciaczki po tym ospale? Przybrał w dwa tyg 680g czyli 40g na dobę... czyli obżera się moim mlekiem aż nadto... podobno KP nie da sienprzekarmic tego się trzymam:)
Moja pediatra na coś co dla mnie jest ewidentnie ciemieniucha powiedziała ze to infekcja od brudu (???? Ja mega dbam o higienę...) i kazała dosłownie szorować skore na brwiach... ja mam spore wątpliwości bo to samo ładnie schodzi....
A widzisz... a podobno brud sam odpada powyżej 3 cm... 😂
Mama36, espoir, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyTak mój po rota spał prawie cały dzieńAga2606 wrote:Hej!
-
nick nieaktualnyTak właśnie trądzik jest bledziutki a jak dziecko płacze denerwuje się to on się czerwieni ja nie wiedziałam że to trądzik bo Leosia bardzo żadko płacze ona kweka raczej ale nie mogła dobudzić tatusia że chce wyjść więc się rozpłakała ja byłam pod prysznicem ten przeleciał że ona ma uwaga !! Odrę bo słyszał że jest w Małopolsce i stad wiem że to trądzik.malutka_mycha wrote:A trądzik się czerwieni? Bo moja też coś na policzku ma i jak zaczyna płakać to to się robi bardziej widoczne, a tak ledwo to widac
-
Paula 90 wrote:Słodkie mamy - kiedy planujecie test glukozowy? Czy wiecie czy w trakcie jego trwania i po nim można karmić? Myślę że nie powinno być problemu bo to tylko glukoza ale może taki kop cukrowy niewskazany?
Z drugiej strony jakbym opierdzieliła tabliczkę Milki to bym nie pytała 🤔😂
Ja mam już skierowanie ale żeby iść to K. Musi mieć wolny dzień w tygodniu....ale myślę, że najpóźniej zrobię w lipcu
Paula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
nick nieaktualnySorry jebnieta 😂😂😂😂😂😂 infekcja od brudu? Kurwa nie słyszałam jeszcze czegoś takiego 😂😂😂😂😂😂😂 błagamAga2606 wrote:Hej!
Moja pediatra na coś co dla mnie jest ewidentnie ciemieniucha powiedziała ze to infekcja od brudu (???? Ja mega dbam o higienę...) i kazała dosłownie szorować skore na brwiach... ja mam spore wątpliwości bo to samo ładnie schodzi.... -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

dobrze ze nie coś egzotycznego