Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
My po szczepieniu na Rota - młody śpi jak nigdy! Były wasz dzieciaczki po tym ospale? Przybrał w dwa tyg 680g czyli 40g na dobę... czyli obżera się moim mlekiem aż nadto... podobno KP nie da sienprzekarmic tego się trzymam:)
Moja pediatra na coś co dla mnie jest ewidentnie ciemieniucha powiedziała ze to infekcja od brudu (???? Ja mega dbam o higienę...) i kazała dosłownie szorować skore na brwiach... ja mam spore wątpliwości bo to samo ładnie schodzi....Paula 90, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySyska2202 wrote:Mama36 jako podajesz ten syropem na kupkę u małego żeby zrobił ? Moja od 2 kupy nie robiła i widać jak się pręży a nie umie ,☹️
Ten syrop co Daffi napisała podawałam starszemu ale jak nie był taki mały.
Kryst właśnie walnal 2 kupę dzis -
Mama36 wrote:Człowiek całe życie sie uczy... Wie więcej ale nigdy wszystko
Ja w ogóle żałuję że nie ma już jak za czasów mojego dzieciństwa obowiązkowej gimnastyki korekcyjnej...byla w szkole i do tego darmowa!
Z punktu widzenia matki... Super sprawa. Kto pamięta? Fasolka na pewno. Kto jeszcze?
Haha pamiętami fluoryzację i dentystę w szkole
Tunia76 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:Infekcja od brudu???
Jeszcze z tym sie nie spotkalam..
Rozumiem ze kąpiesz dziecko?? 😂😂
Ahaha raczej:p
Ja w ogóle mam wrażenie ze te wszystkie zalecenia czy smarować czym przemywać w czym kapać są od każdego inne!!! A na pewno inne niż 3 lata temu haha
-
Aga2606 wrote:Hej!
My po szczepieniu na Rota - młody śpi jak nigdy! Były wasz dzieciaczki po tym ospale? Przybrał w dwa tyg 680g czyli 40g na dobę... czyli obżera się moim mlekiem aż nadto... podobno KP nie da sienprzekarmic tego się trzymam:)
Moja pediatra na coś co dla mnie jest ewidentnie ciemieniucha powiedziała ze to infekcja od brudu (???? Ja mega dbam o higienę...) i kazała dosłownie szorować skore na brwiach... ja mam spore wątpliwości bo to samo ładnie schodzi....
A widzisz... a podobno brud sam odpada powyżej 3 cm... 😂Mama36, espoir, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyAga2606 wrote:Hej!
Moja pediatra na coś co dla mnie jest ewidentnie ciemieniucha powiedziała ze to infekcja od brudu (???? Ja mega dbam o higienę...) i kazała dosłownie szorować skore na brwiach... ja mam spore wątpliwości bo to samo ładnie schodzi.... -
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:A trądzik się czerwieni? Bo moja też coś na policzku ma i jak zaczyna płakać to to się robi bardziej widoczne, a tak ledwo to widac
-
Paula 90 wrote:Słodkie mamy - kiedy planujecie test glukozowy? Czy wiecie czy w trakcie jego trwania i po nim można karmić? Myślę że nie powinno być problemu bo to tylko glukoza ale może taki kop cukrowy niewskazany?
Z drugiej strony jakbym opierdzieliła tabliczkę Milki to bym nie pytała 🤔😂
Ja mam już skierowanie ale żeby iść to K. Musi mieć wolny dzień w tygodniu....ale myślę, że najpóźniej zrobię w lipcuPaula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyAga2606 wrote:Hej!
Moja pediatra na coś co dla mnie jest ewidentnie ciemieniucha powiedziała ze to infekcja od brudu (???? Ja mega dbam o higienę...) i kazała dosłownie szorować skore na brwiach... ja mam spore wątpliwości bo to samo ładnie schodzi.... -
nick nieaktualny