Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Dziewczyny, może Fabrykę bodziaków odwiedźcie, moim zdaniem jakość jest całkiem dobra.
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Mega są te bodziaki. Od nich właśnie jest to body gdzie ma zdjęcie ze spaceru "Kozak team", nie do ruszenia te napisy mimo prania ciągłego. Bawełenka super
Dokładnie tak, ja co prawda zamawiałam dla M na urodziny we wrześniu ale jakoś wydawała mi się naprawdę super. Chętnie kupiłabym sobie jakiś komplet 😊
Z tego co pamiętam to i Karmelka je ma, kupowała mężowi na walentynki 😊 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMała spala cudownie w nocy 5 godzin 40 minut i ja chyba bezmyślna jestem bo nie sprawdzałam jej temperatury tylko spałam ... (?) No ale o 23 przed jedzeniem miała 36,2 a rano 36,6 to w nocy obstawiam że też nie miała gorączki. Na nóżce po szczepieniu odczyn jak po ugryzieniu komara jak na razie nie boli ją nic, wczoraj cały dzień zachowywała się normalnie wesoła bardzo i dzisiaj od samego rana uśmiech na twarzy. Oby tak dalej. Za dwa tygodnie mamy meningokoki typu B wykończą mnie te szczepienia 😂
india, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka_mycha jesli dziecko je to się nie odwodni nie ważne czy mm czy pierś. Ja daję jej wodę bo lubi pić ale wczoraj np przez cały dzień wypiła 15 ml tylko bo wolała mleczko częściej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 09:06
malutka_mycha lubi tę wiadomość