Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny czy wasze maluchy chwytaja juz grzechotki?
czytam o rozwolu malucha i niby moja powinna swiadomi juz trzymac grzechotke i pchac ja do buzi, ona nawet nie siega po to co widzi. Owszem raczki pcha do buzki, ale nie wyciaga swiadomie lapek bo zabawke ktora trzymam -
Nie no u nas ręce to jeszcze osobna planeta. Może już się tak nimi nie oklada przypadkowo ale do chwytania to daleka droga!
Dziś nie wychodzę z domu z Mała. Te upały nas odetna od swiata!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 10:20
-
Ja właśnie kolejny raz piszę i nie cierpię przycisków z numerkami stron bo już drugi raz z rzędu przypadkiem kliknęlam🙄🙄🙄
Nie wiem kto polecał(¤chyba Daffi ?) ale ukłon w Jej stronę za polecenie apki z kolysankami❤❤❤
U Nas kolejny długi weekend właśnie dobiegł końca...
Mamy z zagranicy-podpowiedzcie proszę co robić...Termin na paszport mamy dopiero na 15 lipca a mąż dostał właśnie decyzje o urlopie od 1 do 14 lipca...Ryzykować i jechać do PL tylko z aktem urodzenia?
A tak poza tym to od 3 dni mam jakieś plamienie(😱) tyci tyci ale jest...Nigdy mi się tak dlugo miesiączka nie rozkręcala więc to chyba nie to...A moja pani gin na urlopie...
U nas na szczęście temp.max 23-24 stopnie a dziś nawet mniej i bez slonca....
Niuni na rękach zasnął więc odkładam i idę się ogarniać.
Jutro 1wsze szczepienie😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
-
Kurde, wrócili szybciej ze spaceru 😒 Zdążyłam tylko "2" zrobić 😅
Ja Wam pisałam kilka miesięcy temu, że na Dzień Ojca kupiłam komplecik z napisem "Mniejsza wersja Taty" 😊 Podaję link: http://wings.shop.pl/?product=dres-krolik-mrozny-z-brzozka
Klemek był wtedy jeszcze w brzuchu, ale dobrze obstawiałam, wszyscy mówią, że to kopia tatusia 😄 Mimo recesywnych genów 😉Mama36, india lubią tę wiadomość
-
Bubek wrote:dziewczyny czy wasze maluchy chwytaja juz grzechotki?
czytam o rozwolu malucha i niby moja powinna swiadomi juz trzymac grzechotke i pchac ja do buzi, ona nawet nie siega po to co widzi. Owszem raczki pcha do buzki, ale nie wyciaga swiadomie lapek bo zabawke ktora trzymamBubek lubi tę wiadomość
-
Karola a jak wypada rozmiarówka?
Bubek dziecko z dnia na dzien potrafi zaskoczyc. U nas tak było. Na tym etepie na pewno nie ma powodów do zmartwieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 10:55
Bubek, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
a jeszcze jedno pytanie - czy wasze tez sie prostuja, wrecz odginaja do tylu jak probujecie w pionie je niesc. Moja jak do pionu wezme ale przed soba (a nie jak do odbicia na ramie) to sie wygina do tylu jakby jej bylo niewygodnie. oczywiscie asekrujue, trzymam glowke itd.
no nie wiem moze jestem przewrazliwiona -
My po szczepieniu,tatuś pojechał znów zarabiać hajsy więc zostaliśmy sami. Dobrze,że jeszcze na szczepieniu z nami był. Dziś było 6w1 ,pneumo i rota. Malutki na razie padł i śpi. Kupiłam czopki w razie czego i Altacet. Teraz będę się doszukiwać niepokojących objawów 😀 masakra.
-
Bubek wrote:a jeszcze jedno pytanie - czy wasze tez sie prostuja, wrecz odginaja do tylu jak probujecie w pionie je niesc. Moja jak do pionu wezme ale przed soba (a nie jak do odbicia na ramie) to sie wygina do tylu jakby jej bylo niewygodnie. oczywiscie asekrujue, trzymam glowke itd.
Bubek, poczytaj sobie bloga http://mamafizjoterapeuta.pl/
Nie powinno się nosić dziecka tak, jak opisujesz, bo wtedy mięśnie karku się skracają i dlatego dziecko odgina do tyłu główkę. Czytałam o tym dosłownie wczoraj, ale nie pamiętam, jak się nazywa post, bo sporo ich przeczytałam. Dużo dobrej wiedzy tam znajdziesz tak czy siak 👍DorotaAnna, Bubek lubią tę wiadomość
-
Bubek wrote:a jeszcze jedno pytanie - czy wasze tez sie prostuja, wrecz odginaja do tylu jak probujecie w pionie je niesc. Moja jak do pionu wezme ale przed soba (a nie jak do odbicia na ramie) to sie wygina do tylu jakby jej bylo niewygodnie. oczywiscie asekrujue, trzymam glowke itd.
Kasiulka90 wrote:Bubek, poczytaj sobie bloga http://mamafizjoterapeuta.pl/
Nie powinno się nosić dziecka tak, jak opisujesz, bo wtedy mięśnie karku się skracają i dlatego dziecko odgina do tyłu główkę. Czytałam o tym dosłownie wczoraj, ale nie pamiętam, jak się nazywa post, bo sporo ich przeczytałam. Dużo dobrej wiedzy tam znajdziesz tak czy siak 👍 -
no nie wiem moze jestem przewrazliwiona
Mój tak! I lubi być w pionie. Główkę trzyma mocna, silny jest
My już po USG bioderek... wszystko ok... Przyłożenie sondy na dwie sekundy do każdego bioderka i 90 zł w plecy...nieźle. A tak w ogóle to ja mam znowu rozkmine, że moje dziecko mnie nie lubiFasolka77
-
india wrote:Karola a jak wypada rozmiarówka?
Bubek dziecko z dnia na dzien potrafi zaskoczyc. U nas tak było. Na tym etepie na pewno nie ma powodów do zmartwienia
India, raczej standardowo. Kupiłam ten zestaw jak Marcela była w brzuszku, chciałam body na rozmiar 56 ale nie było i dostałam 62, wydawało się takim normalnym 62 😊 Miałam to w rękach może raz, jak się domyślasz Marcelina nie miała okazji tego jeszcze nałożyć 😉india lubi tę wiadomość