Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiulka90 moja fizjo osobiste i fizjo która była u Leosi też mowila że tylko chusta a co do noszenia w pionie moja Leosia się nie wygina, ale i tak fizjo mi skorygowała bo mała bardzo lubi tak być noszona nie trwa to długo ale lubi więc jak ja pionizuje to w pozycji na żabkę zbliżonej do pozycji w chuście. Podwójna jej miednicę rozstaw nóżek szeroki i pupcia oparta na ręce .
Odbijam ja na kolano wtedy też super ćwiczy.Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Ej dziewczyny ja żartowałem. Wprawdzie wczoraj było mi przykro jak widziałam że płaczę z głodu ale mojego mleka nie chce ale już mi przeszło. Ważne że je. Zaraz się dowiem ile przybrała, trzymajcie kciuki😭😭😭
Karmelllka90, Fasolka77, DorotaAnna, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Haha, tak tego nie widziałam. Mam rewelacyjna córkę, dba o mnie od pierwszych dni życia
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Ej dziewczyny ja żartowałem. Wprawdzie wczoraj było mi przykro jak widziałam że płaczę z głodu ale mojego mleka nie chce ale już mi przeszło. Ważne że je. Zaraz się dowiem ile przybrała, trzymajcie kciuki😭😭😭
-
malutka_mycha wrote:My dzisiaj byliśmy u fizjo, pokazała nam jak nosić, karmić itd i od czwartku zaczynamy ćwiczenia. Biedna strasznie płakała.
I powiedziała mi babeczka co możemy pozałatwiać żeby dostać orzeczenie, dodatkowo kasę itd. Była w szoku ze w szpitalu mnie nie poinformowali o niczym.
Nina też się tak wygina do tyłu ale to też często jedyny sposób żeby ją uspokoić.
Karmelka z mojego mleka chyba rezygnujemy bo drugi dzień nim pluje a modyfika ładnie je. Więc matka w sumie już do niczego nie jest jej potrzebna...malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:KarmeLove ja na tymczasowy mam termin właśnie na 15 lipca🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
MamaAga85 wrote:Ja właśnie kolejny raz piszę i nie cierpię przycisków z numerkami stron bo już drugi raz z rzędu przypadkiem kliknęlam🙄🙄🙄
Nie wiem kto polecał(¤chyba Daffi ?) ale ukłon w Jej stronę za polecenie apki z kolysankami❤❤❤
U Nas kolejny długi weekend właśnie dobiegł końca...
Mamy z zagranicy-podpowiedzcie proszę co robić...Termin na paszport mamy dopiero na 15 lipca a mąż dostał właśnie decyzje o urlopie od 1 do 14 lipca...Ryzykować i jechać do PL tylko z aktem urodzenia?
A tak poza tym to od 3 dni mam jakieś plamienie(😱) tyci tyci ale jest...Nigdy mi się tak dlugo miesiączka nie rozkręcala więc to chyba nie to...A moja pani gin na urlopie...
U nas na szczęście temp.max 23-24 stopnie a dziś nawet mniej i bez slonca....
Niuni na rękach zasnął więc odkładam i idę się ogarniać.
Jutro 1wsze szczepienie😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 -
Ja idę na popołogową w czwartek! A w ogóle to mój mały wazy 4600! Klocek! Przytył kilogram w 28 dni wychodzi 35g/dzień super
Karmelllka90, Kasiulka90, Daffi, Fasolka77, india, Mama36 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Dziewczyny te wszystkie brody do kontaktu dla dzieci są od 1 roku życia
co teraz ktoś zna coś fajnego? Paula to z chicco chodziło Cinontonna ultradźwięki? To działa w ogóle ?
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
No to kto kciuki trzymał może być dumny. Mała przybrała 140 przez tydzień, to nasz osobisty rekord. Do gadtro już nie musimy iść. Lekarka stwierdziła że taka jej uroda, skoro oboje z mężem jesteśmy szczupli. Bo na niedozywiona absolutnie nie wygląda.
I zostałam pochwalony że jestem jedną z nielicznych które na te upały ubraly dziecko dobrze. Nie dopytywala co robili pozostali bo ciśnienie by mi skoczylo. U nas taki skwar że ledwo z przychodni (1km) do domu dotarłam. I rzuciłam się na loda.Kasiulka90, Fasolka77, DorotaAnna, india, Mama36, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Kasiulka90 moja fizjo osobiste i fizjo która była u Leosi też mowila że tylko chusta a co do noszenia w pionie moja Leosia się nie wygina, ale i tak fizjo mi skorygowała bo mała bardzo lubi tak być noszona nie trwa to długo ale lubi więc jak ja pionizuje to w pozycji na żabkę zbliżonej do pozycji w chuście. Podwójna jej miednicę rozstaw nóżek szeroki i pupcia oparta na ręce .
Odbijam ja na kolano wtedy też super ćwiczy.Fasolka77, india lubią tę wiadomość